Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@marketagetzitka ahooj jak rika Janca. Za me taky Obinak neeee!! Trikrat se nezadarilo a v repromede napoprve
Ahoj holky tak už je tam embrijko. Musím říct že mě to i bolelo v jednu chvíli, byla jsem nějaká stažená a nedokázala se uvolnit, ale nakonec jsme to zvádli. Ale Tokevara byla bezvadná. Ted už je to na něm. Snad se zavrtá.
@beata123 píše:
@Macamaca @kratjana Holky děkuju doufám že se pěkně zavrtá
Určitě jo, musíš tomu věřit ![]()
@beata123 píše:
Holky a nevíte co to je mozaicistní embryo? měl jste někdo?
Já netuším, ale toto jsem našla
http://www.sanatoriumhelios.cz/…istni-embryo
![]()
@beata123 tokareva jebu transferu fakt báječná, na tom se shodnem. A věř že ta ti tam mimouska dala na správné místo. Budemw tu tehotnet spolu. A vlastně @andrusenka. Ta byla na ketu myslím v pátek
@beata123 píše:
Holky a nevíte co to je mozaicistní embryo? měl jste někdo?
To, že je v něm nějaká chyba. Taky jsme měli jedno takové. Snaží se tyhle embryjka vůbec nezavádět. Nám říkali, že kdyby nevyšlo ani jedno dobré, tak potom po konzultaci s genetičkou by se zavést dalo, ale nedoporučují to moc. Vlastně jsem vůbec nepochopila, proč taková embrya nechávají ![]()
@Kikuška90 jsou to embryjka s trosku jinym poctem chromozomu. Zavadeji jen ty u kterych to neni predpoklad vady u ditete a tyto embryjka se i muzou v prubehu vyvinu tzv. spravit ![]()
@pajinkapajinka píše:
@Kikuška90 jsou to embryjka s trosku jinym poctem chromozomu. Zavadeji jen ty u kterych to neni predpoklad vady u ditete a tyto embryjka se i muzou v prubehu vyvinu tzv. spravit
No my jsme se třeba na to naše embryjko ptali, kde konkrétně je chyba a oba s manželem jsem se shodli na tom, že ikdyby to bylo naše poslední embryo, tak do toho nepůjdeme. ![]()
Ahoj holky… tak mám po poslední kontrole. Zítra si píchnu ještě večer dvě injekce prý mají být přímo v devět večer, že mi přijde smska upozornění že si to mám píchnout. Ve středu nic a ve čtvrtek v 8.ráno nástup. Prý mi všechno dají tak si nemám nic vzít??? Ani košili??? A to se budu vyslíkat celá??? Jak jste to měli vy??? A příští cyklus už by byl transfer. Prý to nechá na mě, jestli budu brát estrofem nebo ne… ale mám ji teď okolo 7,4mm a prej milimetr by se ještě hodil. Jenže já se těch hormonů bojím. Vím, že to bude můj první transfer, ale až to bude 3. nebo 4.tak budu mluvit asi jinak. Co pomůže na růst sliznice??? Zkouším akupunkturu, piju červený víno, ananasový a grepový džus a už nevím co všechno zkoušet… prosím o rady díky
@kratjana gratuluji, to je super
@ macamaca a ty jsi momentalne tehu a nebo po transferu?
Jinak jsem nevydrzela a rano 9. Den udelala test a jsoi tam carky
je slabsi, ale je tam ![]()
@kratjana
Myslela jsem že budu mít Kafku když kněmu chodím a byl tam, ale jsem ráda za ni byla moc příjemná a taková povzbuzující:-)
@kliki Ahoj, vyslíkneš se celá a oblečeš si jednorázovou noční košili, kterou ti dají. Akorát budou chtít tvou občanku.
Na sliznici jsem pila červené víno a jedla chilli papričky, ty prý pomáhají prokrvení sliznice. Ananas jsem jedla tři dny po KETu. Ten prý pomáhá na zahnízdění. Nevím, jestli něco z toho pomáhá, ale za zkoušku člověk nic nedá.. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.