1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
279
8.9.16 18:34
@beata123 píše:
@kliki
Ano píchala jsem to ve stejnou dobu, já to měla v 10hod.
V 8hod jsem měla gonal a v 10cetrotide a já z toho prvního píchnutí cetrotide byla taky na prášky, ale nakonec dobrý. Podruhé už to bude lepšíuvidíš. Všechny jsme to zvládli zvládneš taky:-) Mě dělalo větší problém polední injekce což bylo něco na dip.. už nevím nějak tak.To se taky míchalo ale u toho už mi asistoval manžel, ale taky jsme zvládli. Neboj to bude ok. :hug:

Holky diky moc za podporu a dobre rady. Clovek je pak klidnejsi, kdyz vi ze to zvlady jiny tak to zvladnu i ja. Diky moc i za to ze jste mi napsaly ze ta stimulace je u nekoho na 12 a u nekoho na 13.dni. to je taky dobry vedet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
8.9.16 19:08

@Iloon ahojky jak jsi na tom vlastně? Testujes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
8.9.16 19:19

Holky a ty nálasti jste si nechávali na ten transfér a i ráno zaváděli utroš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
8.9.16 19:45

@beata123 Ano, náplasi a utroš bereš normálně jak seš zvyklá i v den transferu… já si lepím i celých 14 dní dokud se nedozvím výsledek a myslím, že v případě pozitivního výsledku bych lepila dál… ale tak daleko jsem se zatím nedostala :(

@kratjana udělala jsem z zvědavostní test 8. den, tj. včera a ani náznak ničeho. Dopadne to stejně jak ty předešlé, jsem si jistá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
8.9.16 19:56

@beata123 spodek si sundas a oni ti daji jednorazovou sukni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
8.9.16 20:01

@Iloon tak porad tam šance nějaké je! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
9.9.16 09:17

@Iloon
Naděje umírá poslední držím pěsti. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
9.9.16 11:51

Ahoj holky, aby nám pojišťovna proplatila PGD - indikace máme - musí to proplácet obě pojišťovny? moje i manželova? napsala jsem do Repromedy a tam doporučili, aby nebyl problém, tak ať se manžel přehlásí, má totiž ministerstva vnitra :( nemáte některá zkušenost, vaše pojišťovna ok, ale s manželovou problém? děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
9.9.16 11:58

@hancami Pokud to proplatí jen tvoje, tak dají jen půlku. Takže tu druhou půlku byste museli doplácet. Já měla taky MV a manžel VZP, tak jsem prvně přestoupila k VZP, aby jsme nemuseli doplácet nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
9.9.16 12:27

@hancami ať si zazada do konce září, bude tam rychlejší prestup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
9.9.16 12:34

@Kikuška90 @kratjana holky díky, jj, vím že do 30.9. a od 1.1. už bude změna, takže by jsme šli do IVF po novém roce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
9.9.16 13:33

Holky hcg 14. Den necelých 1000 a dnes 16.den 2192 :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
9.9.16 13:44

@kratjana
Párada tak to je sen každé znás :potlesk: :potlesk: :dance: :dance: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
9.9.16 15:36

Holky tohle píši na reprofitu je to i v repro?
Mám mít před transferem plný močový měchýř?
Na embryotransfer není nutné mít extrémně naplněný močový měchýř. Doporučujeme jen nechodit těsně před embryotransferem na záchod měchýř vyprázdnit. Středně naplněný močový měchýř napomáhá napřímení dělohy a tím usnadňuje zavedení embryí do dělohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
9.9.16 15:36

@Iloon
A kolikátý máš pokus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.