Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky je to tam
14.den hcg skoro 1000 a dovoluji si vám oznámit že je to slečna
![]()
@kratjana píše:
Holky je to tam![]()
![]()
14.den hcg skoro 1000 a dovoluji si vám oznámit že je to slečna
![]()
Jeeeeeee, to je super Jani ![]()
Moc moc moc gratuluji ![]()
@kratjana Skvělýýý
Ale bylo to napívaný, že až poslední pokus
Gratulace ![]()
@kratjana
kráááása veliká gratulace!!! Moc ti to přeju, teda tě nechala napínat do posledního pokusu:-) teda a to už se tak brzo pozná pohlaví?
![]()
@beata123 máme genetiku embryi. Tak isme se zeptali co že to bude. A podle hcg jsrm to i tipovala ![]()
Holky mockrát vám děkuji za gratulace.
teď uz si dávám slofika, dobrou
jsem. z ty rymicky vyrizena
@kratjana jani velka gratulace. Bylo uz neco videt??? A bacha ja mela hcg jen 886 - vysledek znas
![]()
@kratjana Janicko jen bych te chtela poprosit, zda by jsi se na netu podivala na Metoda poceti podle Jonase.Zda se ti datum ketu shodoval Jonasem. A jestli ne o kolik dni se to lisilo.Moc dekuji.
http://astrologie.najdise.cz/…etoda-poceti
@adrusenkaaa Nic ve zlém, ale umělko, kór stimulovaný KET s tímhle nebude mít nic společného a jestli to zrovna vyšlo, tak to byla jen dost velká náhoda. ![]()
Moc vas vsechny zdravim, gratuluji novym tehulkam a drzim palecky vsem cekatelkam, mam na vas dotaz, mela jste nektera dvojnasobek jednotek napr. 450 gonalu, aby se ziskalo vice vajicek? Mam jich pri klasicke stimulaci sotva 5, oplodni se 3 a paty den zbyde jen jedno embryo. Vsechna vysetreni mame hotova, ceka nas 4 ivf. Jeste mi rikali v Repromede, ze je mozne 3 mes.po sobe stimulovat, po kazdem cyklu ziskana vajicka oplodnit, embrya vysetrit PGD a dat zamrazit. Je to jeste bezpecne, tak castou stimulaci podstupovat? Mate nektera s tim zkusenost? Za tech 3/4 roku celkem jsme meli 3 embrya, jedno 3denni, 2 5tidenni. To posledni se chytlo, ale v 7 tt potrat… je mi 38 a 4 mes.,takze nas tlaci cas, jeste mame 2 ivf na poj.
Rozhodujeme se zda odejdeme z Unici do Repromedy nebo ne… jsem uz docela bezradna…
Dekuji za zkusenosti i napady.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.