Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@GraceMarcy1 Ahoj, my se taky rozhodujeme jaký CAR teď vybrat, tak se dívám a pročítám dvě diskuze
taky jsme byli v UNICE a po některých zkušenostech s nimi už bych tam nešla. Dokonce jsme si nechali na poslední KET převézt embrya do Heliosu. TeĎ se aktuálně rozhodujeme mezi Repromedou a Heliosem ![]()
@kratjana takze transfer jsi mela 24 srpna? Takze to nevychazi podle Jonase…
Příspěvek upraven 08.09.16 v 11:11
Ahojte prosim jaka ma byt sliznice? me to teda nerekli primo, snazim se nejak chapat to co si rikaji doktorka se sestrou a na zacatku rekli ze cosi 8,1…
@kratjana Jani ja si myslim, ze je to tehotenstvim, ze mas horecku. Hodne zen melo po opledneni horecku.Je to zmena v tele…klidne si dej paralen a vypot se.Za chvili ti bude fajn pokud teda nezacnou nevolnosti ![]()
@adrusenkaaa ano Adri sedí to. Transfer 24. A co to znamená? Já jsem to jen zadala a nestudovala.
Horečku zatím nemám díky bohu, to by bylo blbý, to by mohlo pak vypufit embryo. Max 37,3. Paralen ksem si dala vnoci jinak by se mi rozletela hlava. Fakt jako
Četla jsem o tom.ze má začátku tehi je oslabená imunita jak se tělo brání embryu. Doufám že se embryo nedá ![]()
@kratjana Janicko neda. Vsechno bude v poradku.
takze podke jonase to nevychazi! Znamena to ze podke toho datumu co je na netu otehotnis.Ale neni to pravda! kdy budes mit prvni ultrazvuk?
@adrusenkaaa jdu ve ctvrtek, ale prijde mi to brzy tak si myslim ze si me tam pak objednaji jeste jednou. cetla jsem ze od testu chodi na ultrazvuk treba az za 3tydny.
Tak jak jsem se bala jestli budou dve carky tak se bojim jestli bude srdicko. Premyslim jestli si zitra nezajit na krev abych vedela jestli se to zdvojnasobilo
![]()
@montty Moc gratuluji k malé princezničce
Ať jste obě v pořádku a brzo doma.
@kratjana jestli te ta krev uklidni tak si naposledy zajdi. Verim, ze mas strach, zda bude srdicko.Ale ver tomu…uzivejte si to s pritelem ![]()
@yareah tak jsem po kontrole 5.DCa jdu tam jeste v patek 7.DC a pichnou mi Cetrotide a budu si to pichat sama. Bojim se injekci a bojim ze to bude bolet a ze to nedam. No ale budu muset. Uvidim co bude zitra na kontrole.
@kliki to zvladneees taky jsem se hrozne bala
dnes jsem pichla posledni cetrotide a gonal, vecer si pichnu nejake dve dalsi injekce a v sobotu rano odber ![]()
@yareah píše:a jak dlouho jsi si pichala ten cetrotide? A jen jednou denne? Co si pichnes vecer? Toho mas tolik? A kdy jsi byla na kontrole jen 5.a 7.den cxklu? A pak uz neeeee???
@kliki to zvladneees taky jsem se hrozne baladnes jsem pichla posledni cetrotide a gonal, vecer si pichnu nejake dve dalsi injekce a v sobotu rano odber
@Macamaca píše:
Tak už vím, mám to zapsaný v menstruačním kalendáři..
Od 2dc gonal, od 7dc k tomu cetrotide, oboje až do 12dc. K tomu ještě 12dc 2 injekce Ovitrelle, 13dc už nic a 14dc odběr.
A kolik navstev nebo kdy presne jsi tam chodila? Jsem z daleka a mam to z ruky tak me zajimaji hlavne ty navstevy kolik jich jeyte musim absolvovat? Kdyz si vzpomenes tak bude zlata. Diky moc
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.