1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3647
11.9.16 23:01

@kacgaba ahoj. Já myslím že většina si dělala test dříve. 8.den už by mohlo být něco vidět ale taky nemusí. Já teď testovala od pátého dne a měla jsem mikro ducha. 8.den jsem zakrvacela. Dnes jsem 18. Den a jsem podle všeho těhotná :dance: :dance: na druhou konteolu kdu ve čtvrtek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
12.9.16 00:29

@beata123 držím pěstičky :palec:
Zítra bude krásně, to se to bude hezky zahnízďovat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
12.9.16 00:30

@kacgaba Ahoj, já dělala test devátý den a byly tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
12.9.16 08:19

Zdravím po ránu, :kytka:
kratjana: gratuluju a závidím :srdce: četla jsem tu, že uvažuješ nad změnou doktora, podle Tvých příspěvků mám dojem, že chodíme ke stejné… a uvažuju o tom samém. V mém případě zůstane asi jen u přání, děsí mě, že bych na každou kontrolu měla jezdit do Repromedy.
Mě pořád zabíjí to čekání na stimulaci :roll: už to vypadalo, že od tohoto cyklu začneme, ale dostala jsem menstruaci i přes duphaston, tak zase nic a čekat na další cyklus. Jsem nervozní z práce i z IVF a tak nějak celkově uondaná :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
12.9.16 09:22

@Len3ka ahoj Leni, chodíš do Znojma? Ona samotná ta dr není spatma ale po třech neuspesich už jsem byla zoufalá a řekla si že druhou polovinu embryí budu řešit už jen přímo s Brnem. Tam mi dr Hromadová mabidla nějaké „zákroky“ které možná dopomohly k uchycení.. Čekání je hrozné ale dočkala jsem se já dočkají se všechny :pankac: možná pomohlo léto a dovolená. Zábal kufry a někam vyraz ;) já ksem z lidí z práce taky nervni. Ale měli jsme super dovcu tak jsem vypla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
12.9.16 11:32

Kratjana, ahoj, jj, do Znojma… dovolená u nás určitě neklapne, opravujem domek, částka za IVF je taky docela zásah do rozpočtu a protože nejspíš budu celé případné těhotenství na neschopence, tak včil šetříme každou korunu.
o té změně doktorky uvažuju spíš z momentální blbé nálady, ne kvůli ní samotné - chodím k ní jen kvůli IVF, ale je mi jasné, že bych si nepomohla, poslední dobou tam docela dost dlouho čekám a deptá mě každá ženská s břichem (no jo 5let pokusů na mě zanechalo stopy), po dvou hodinách mezi těhulema, si vyslechnu větu: a teď počkáme na… :zed: V práci holky řeší pubertální potomstvo a oblíbený konec diskuse je: buď ráda, že nemáš děti, nemáš tyhle problémy… uáááááááá… to si pak říkám, čím jsem si tohle zasloužila? :roll: blbá nálana no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
12.9.16 11:40

@Len3ka hele to jsi objednaná a čekáš tam tak dlouho? Jsi přímo ze Znojma? Klidně písní soukromou zprávu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
12.9.16 11:57

Nejsem Znojmačka, ale pracuju tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.9.16 12:21

Ahoj holky testy mam za sebou sice v brne obilni trh, ale chtela bych se zeptat jake to je v repromede, pristup dr a treba jeslti se take sklada zaloha pred tim nez se zacne delat ivf. dekuji predem jsem jen trosku nervozni z toho ze se tolika holkam na obilnaku nedari a premyslim jeslti neprestoupit na repromedu. a nezkusit to tam, driv nez treba zahodim penize na obilnaku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
12.9.16 12:23

@marketagetzitka ahoj já bych na obilnak nešla. Taky mám pocit že se tam daří méně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.9.16 12:27

No prave, zaloha plus cesty, jako ano resim finance, ale jsme rozhodnuti ty prachy obetovat, co by clovek neudelal pro vlastni mimco ze jo, ale ten obilnak ted holky ktere tam chodily semnou na testy tak uz podstoupily ivf a ani jedne se nezadarilo, tak mam strach do toho jit…v repomede mi napsala dr. hromadova ze staci se objednat na konzultaci a donest vysledky z obilnaku a prestup neni problem, tak ted nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
12.9.16 12:41

@marketagetzitka levná záležitost to Teda fakt není. Náš to stalo 100000. Ale bylo to tím že jsme měli hodně vajicek, hodně oplodnění, hodně embryí… Tam to pak naskace. Ale ksou holky co nedají ani 30000. Zkus konzultaci a uvidíš. Za mě obilnak NE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.9.16 12:50

Dik za odezvu aspon nejakou, pravda ze za konzultaci nic clovek neda a uvidime treba nas ani do ivf nebudou tlacit treba bude jina moznost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
12.9.16 12:51

@marketagetzitka a jaký máte problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.9.16 13:28

No podle dr mam polycysticke vajecniky, vajecnik mi neuvolnuje vajicka sam, takze pry potrebuju ty injekce a udelat umele oplodneni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.