Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kikuška90 v jiné skupině je holčina a ta byla o deset dnů dřív a je 6+3. Tak ten 4.tt není zas tak málo asi ne?
@kratjana píše:
@Kikuška90 v jiné skupině je holčina a ta byla o deset dnů dřív a je 6+3. Tak ten 4.tt není zas tak málo asi ne?
Tak bez 10 dnů je to 5+0 a to budeš, když máš 3 týdny po tranferu. Buď v klidu, nechápu proč si tě zvou tak brzy. Příští týden už bude vidět i miminko.
@kratjana Jani nezkoumej jak dlouho jsi tehu. Hlavne ze je vsechno v poradku… kdyby se neco delo by to poznali. Ja chodila od potvrzeni taky kazdy tyden a byla jse rada. Dyl bych to nevydrzela
@kratjana ja v repromede byla jeste tyden po potvrzeni srdicek a pak az me poslali k me doktorce. A to jsem byla myslim 7+2. Mela jsem hatcujici blastocystu. Ale je fakt, ze jsem se taky porad nemohla dopocitat jak to pocitaji ![]()
@kratjana Jani a co ti řekli na tu krev? ![]()
Jinak já jsem byla na kontrole přesně 14 dní po KETu a byla jsem 4+5, což odpovídá přesně.. Spočítej su dny od Ketu + 14 dní + 5 dní{stáří EMBRYJKA}. Takto se to prý počítá ![]()
Jenže Kafka říkal že to odpovídá 4.tt tak to nechápu. Myslíš že se mohl splést? dá se yo už takhle brzy poznat ty týdny? Achjo. Že já jsem mu neřekla že se mi to zda málo. Nechápu proč říkal že je to ok. Aby mě nestrasil.boze…
@kratjana píše:
Jenže Kafka říkal že to odpovídá 4.tt tak to nechápu. Myslíš že se mohl splést? dá se yo už takhle brzy poznat ty týdny? Achjo. Že já jsem mu neřekla že se mi to zda málo. Nechápu proč říkal že je to ok. Aby mě nestrasil.boze…
A on Ti neukazoval monitor? To počítá sám ten UTZ, podle měření. Změří váček a samo mu to napíše kolik jsi.
@Kikuška90 ukazoval monitor. Viděla jsem jen černou prázdnou dutinku ;( to jsem nevěděla že týdny spočítá počítač
Tak yo je ovšem v pr. Měla bych být 6.tt
@kratjana Jo počítá, on to jen změří a ono mu to vypočítá podle velikost kolikátý týden jsi. A kolik tam bylo napsáno?? Měla bys být 5+ něco…
@Kikuška90 to já si vůbec nevšimla. Já deb. l si neřekla o fotku a yo se ptal jestli ji chci. Kurna. nevim jak yo dlouho vydržím tohle toto.
Říkal že příští týden může být už něco vidět ![]()
Trn žloutkový váček taam jde vidět chvíli a pak se to mění hned na plod a srdce? Nebo jak to je?
@kratjana Jani, snaž se být v klidu. Pokud je něco špatně, stejně to neovlivníš. Já vím, že se to lehko říká, ale snaž se..
Myslím, že takto brzo se to stáří podle ultrazvuku ještě neměří. Aspoň když jsem tam byla já, tak říkali jen podle Ketu. Třeba se přeřekl. Já věřím, že ti to tentokrát vyšlo a ze bude všechno v pořádku ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.