Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@adrusenkaaa ahoj Adri, myslím na tebe od pátku!!! Jak se cítíš?
@adrusenkaaa tak to musí vyjít:-) jéé to nevím vím že to byla blastocysta ale tohle mě nikdo neřekl ani to ve zprávě nevidím
@kratjana dekuji,ze na me myslis.
Jak se citim? nervozne, bojim se testovani…a zacalo me bolet v krizi…ale ty mas taky problemy se zady a jsi tehu To me utesuje
je to hrozne to cekani!
Holky jinak jsem byla pri Ketu prijemne prekvapena.Meli obrazovku, kde jsem videla Nase embryjko…a jak ho davali do pejety…
@adrusenkaaa já to taky viděla. Viděla naši princeznu
bolej mě záda už dva roky a teď 8.po transferu mě bilela tak že jsem v pět vstala a šla uklízet prádlo atd. Už jsem dal nemohla ležet. Jenže tentokrát jsem to nerozchodila. Trvalo to pět hodin. Bylo to jiný. A ten den jsem zakrvacela. Chci tím říct že jestli tě začaly bolet tak to ke třeba dobře znamení jako u me ![]()
@kratjana uvidime.a to byl tvuj 6 ket? a citis se tehotne? takze te porad boli zada jo? byt tebou bych si koupila skakaci mic…
@beata123 nelezela jsem. Ale tak trochu jsem se setrila, zadny tahani tezkych veci, sport a tak…ale jinak tak normalne. Niceho se neboj. Dobre do dopadne a drzim pesticky ![]()
@Macamaca dekuji,snad bude carka silit. Jeste nemam vyhrano.
Tak to me moc mrzi
jsi statecna, uvidis, ze ted to bude dobre ![]()
V kolik hodin vecer jste si pichaly ten Otvirelle??? Pry ve 21.00hod. Ale nepochopila jsem jestli mi v devet prijde smska s upozornenim ze si ji mam pichnout a nebo si to mam pichnout i driv. V kolik jste to pichaly Vy???
@kliki píše:
V kolik hodin vecer jste si pichaly ten Otvirelle??? Pry ve 21.00hod. Ale nepochopila jsem jestli mi v devet prijde smska s upozornenim ze si ji mam pichnout a nebo si to mam pichnout i driv. V kolik jste to pichaly Vy???
Píchala jsem to v 21:00 přesně, SMS přišla myslím pár minut před devátou, ale aj kdyby nepřišla, tak rozkaz zněl jasně - píchnout v 21:00
![]()
@kliki ano přesně v devet
Jak tika kikuska, i kdyby SMS nedošla tak musíš to píchnout
Holky a měli jste po transféru nějaké příznaky nebo spíš zvlášnosti?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.