1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19.9.16 14:46

Holky s tím oplodněním.. oni ty vajíčka dají do roztoku a k tomu dají spermijky, takže některé vajíčka se prostě neoplodní. Žádná spermie se do nich nedostala. Tak proto máte vhodných např. osm, ale oplodněno je jen pět.. po kultivaci.. cca 5-6 dní zůstane jen třeba tři atd… :hug:. všem držím moc palec :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
19.9.16 15:11
@beata123 píše:
@kliki
Já to měla tak že jsem šla na odběr. Po odběru mi volali kolich jich tedy je a kolik jich oplodnili. A pak mi volali protože jsem jich měla hodně tak kolik jich budu chtít na pgs protože nad 8ks se to platí. A po 14dnech mi volali kolik jich zbylo po pgs. Měla jsem to jako ty. Po odběru jsem čekala až to dostanu a až jsem to dostala tak jsem se hned objednala na 10DC. A mezitím mi volali akorát to pgs, nám zbyli 3embria. A 10DC jsem šla na utz, ale ještě bylo brzo u mě nic na utz neviděla že by se chystalo, tak jsem šla za další 4dny to už jsem měla sliznici 7.9 a dostala jsem utroš a klimaru. Ale to je vše individuální. no a naplánovali mi transfér. My taky nejsme nosiči podle genetiky a zbylo nám jich z 8kousků 3kousky.

o. k. tak už to chápu trochu líp. No uvidíme, kolik jich nakonec zbyde. Takže na ultrazvuk se nemá cenu objednávat hned ted 10.DC, ale až později. Taky to tak udělám. No tak to jsi mě moc nepotěšila, že jich zbylo jen 3, Tzn. jen 3 pokusy??? Aha tak to jsem zvědavá, ale zatím nestresuju. Ten utroš beru teď, abych věděla kdy dostanu menses. Jinak jsem čistá bez hormonů za což jsem ráda. Chtěla mi dát ten estrofem, ale to je humus a jsem proti tomu. Chodím na akupunktru tak uvidím jak to bude růst po ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
19.9.16 15:12
@beata123 píše:
@kliki
Já to měla tak že jsem šla na odběr. Po odběru mi volali kolich jich tedy je a kolik jich oplodnili. A pak mi volali protože jsem jich měla hodně tak kolik jich budu chtít na pgs protože nad 8ks se to platí. A po 14dnech mi volali kolik jich zbylo po pgs. Měla jsem to jako ty. Po odběru jsem čekala až to dostanu a až jsem to dostala tak jsem se hned objednala na 10DC. A mezitím mi volali akorát to pgs, nám zbyli 3embria. A 10DC jsem šla na utz, ale ještě bylo brzo u mě nic na utz neviděla že by se chystalo, tak jsem šla za další 4dny to už jsem měla sliznici 7.9 a dostala jsem utroš a klimaru. Ale to je vše individuální. no a naplánovali mi transfér. My taky nejsme nosiči podle genetiky a zbylo nám jich z 8kousků 3kousky.
a co jsi brala na růst sliznice???
@kliki píše:
o. k. tak už to chápu trochu líp. No uvidíme, kolik jich nakonec zbyde. Takže na ultrazvuk se nemá cenu objednávat hned ted 10.DC, ale až později. Taky to tak udělám. No tak to jsi mě moc nepotěšila, že jich zbylo jen 3, Tzn. jen 3 pokusy??? Aha tak to jsem zvědavá, ale zatím nestresuju. Ten utroš beru teď, abych věděla kdy dostanu menses. Jinak jsem čistá bez hormonů za což jsem ráda. Chtěla mi dát ten estrofem, ale to je humus a jsem proti tomu. Chodím na akupunktru tak uvidím jak to bude růst po ní.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
19.9.16 15:14

@pajinkapajinka
my měli tedy to oplodnění tou injekcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
19.9.16 15:15

No a ty už jsi to dostala? Ano máme tři pokusy. Já na růst sliznice nebrala nic vyrostla mi sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
19.9.16 15:16

Ale to se počítá jako až to dostaneš tak od toho napočítáš 10DC a objednáš se hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.9.16 15:36

@beata123 zřejmě ani tak není 100% úspěšnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
19.9.16 15:45
@beata123 píše:
@pajinkapajinka
my měli tedy to oplodnění tou injekcí.

a bolí to??? docela se toho bojím, ale holky říkají že je to jako běžná gyn. prohlídka. Tak jsem zvědavá. Ne, nedostala. Na odběru jsem byla ve čtvrtek a hned od toho dne beru vagin. utrogestan na to, abych to dostala. A podle toho jak to hned dostanu se objednám na ultrazvuk a dál se uvidí. Za jak dlouho od toho, co ti viděli sliznici ti naplánovali transfer???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
19.9.16 15:59

@pajinkapajinka
tak to není nikdy, v přirozeném procesu se to taky třídí akorát v našem těle:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
19.9.16 16:06

@kliki
jo taky jsem ho brala a dostala jsem to myslím po 27dnech mám dojem. No já to měla za 5dní od utz. Jinak mě to teda bolelo, ale já se nedokázala uvolnit tak mě bolelo to zavedení té pipety pak zavedení embria už ne, ale já byla nějaká vystresovaná z toho všeho a ještě poprvé jsem neviděla do čeho jdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
19.9.16 16:14
@beata123 píše:
@kliki
jo taky jsem ho brala a dostala jsem to myslím po 27dnech mám dojem. No já to měla za 5dní od utz. Jinak mě to teda bolelo, ale já se nedokázala uvolnit tak mě bolelo to zavedení té pipety pak zavedení embria už ne, ale já byla nějaká vystresovaná z toho všeho a ještě poprvé jsem neviděla do čeho jdu.

tak to jsi dostala za hodně dlouho. Já to mám brát 10dní a potom za dva až tři dny to mám dostat. Tak jsem teda zvědavá. No to mi ani neříkej, že to bolí… už se stresuju teď :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
19.9.16 16:40

@kliki
Jako myslím od poslední ms 27dní. Nestresuj já se fakt nedokázala uvolnit.Ale pak už to mě tokevara povzbuzovala tak to hned šlo. Hlavně se nestresovat to pak akorát citíš, ale i tak to jako nebylo že by to bolelo hrozně, vydržet se dalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
19.9.16 18:57

Já se z toho krvácení zblázním. :zed: :cert: Pajo jak moc jsi spinila? Do krve?
Já se asi :poblion: upsoukla si fena. Holky asi mi bývá špatně. Tak snad to bude zítra dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.9.16 19:14

@kratjana jani jestli myslis me, tak ja nekrvacela vubec. Utros nedal sanci. Kolik ho beres?? Nebylo by fakt lepsi zvednout davku?? Ale fakt neboj. Mimco si urcite dela poradny pelisek :pankac:. Zitra dej vedet ja jste holky na tom :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
19.9.16 19:22

@pajinkapajinka já myslela že jsi krvácela nebo spinila. Tak to mi psal někdo jiný. Já už mám zvydlsenou od krve na 3-3-3 to je přece dost. Nikdy jsem přes utrogestan nekrvacela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.