Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kratjana píše:
Holky já jsem tak nervozni. Už čekám v čekárně.
Janiiiiiiiii, tak co? Jak to s tebou vypadá? ![]()
Holky mam dotaz, je tu nekdo kdo otehotnel hned s prvnim pokusem v centru? nebo je to vsude na milionty pokus ![]()
@marketagetzitka ja u repro na poprve - ket. Pred 13 ti lety 3 pokusy et na obilnaku a nic. Je to fakt infividualni ![]()
@marketagetzitka já taky napoprvé letos v květnu(ET 1 vajíčko:-), teď jsem 22tt s chlapečkem ![]()
@adrusenkaaa
Tak kdy se chystáš testovat já přemýšlím o zítřku, ale nevím jestli se odhodlám ![]()
@beata123 zitra s pritelem budeme testovat, jelikoz mi dosly i hormony a zitra bych mela prelepovat climaru…ale ma ranni, tak zrejme budeme testovat odpoledne.To budou nervyyyy
@adrusenkaaa
tak držím pěsi at se něco objeví, já přelepovala dneska climaru:-) A kolikáty den jsi?
@beata123 dekuji.Tobe take drzim pesti.dnes jsem 11den a zitra budu 12 den. Takze zitra se rozhodne!
@TerezaRyš píše:
@marketagetzitka já taky napoprvé letos v květnu(ET 1 vajíčko:-), teď jsem 22tt s chlapečkem
to jako že bylo zavedeno jen jedno vajíčko nebo co to znamená 1???
@marketagetzitka píše:
Holky mam dotaz, je tu nekdo kdo otehotnel hned s prvnim pokusem v centru? nebo je to vsude na milionty pokus
Ahoj, já taky na poprvé. Bohužel těhotenství ukončeno kvůli vývojovým vadám.. Mrazáčky nemáme, příští měsíc bych měla začít další stimulaci..
@minimoni píše:
Ahoj! Zdravím vas! Mame z Repromedy 18m chlapečka a nyní podstupujeme pokus o dalšího cvrčka..tehda nám po PGS zbylo jedno embryo, takze cele od zacatku..nově využijeme metodu macs..mate některá zkušenost s touto metodou? Chodíme opět k Tokareve..mam vyšší dávky Ginalu..za ty víc jak dva roky mi celkem dost klesl AMH…
Ahoj, my měli MACS a PISCI a PGS. Měla jsem 12 vajíček, z toho 9 vhodných k oplodnění, podařilo se oplodnit 5, po kultivaci zůstaly 3 a po PGS jedno.. Takže těžko říct, jestli je to k něčemu dobrý nebo ne ![]()
@kliki Nene,moje vajecniky vyprodukovaly jen 2vajicka (doktorka počítala tak s 10s tím, ze budeme mít ještě do zásoby ale někde se stala chyba no
) a oplodnil se jen jediný tenhle nás bojovnicek
takže jsme jeli na „buď a nebo“ s tím ze na další pokus nebudeme mít finance… a zadařilo se ![]()
@kliki jo ještě aby to bylo úplne, tak před punkci jsem dostala menstruaci -taky mi doktorka nebyla schopna říct čím to je, a při ní odešla téměř cela sliznice, ani nevím kolik mm měla při transferu. a le na kontrole před punkci jsem měla 4mm! Po punkci mi dali estrofem 3×1 a vic to nikdo neresil… žádná kontrola ultrazvuk prostě nic… Takže jsem počítala s tím že se to prostě nepovede… ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.