1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1665
13.10.16 00:32

@pajinkapajinka tyyyy jo, ty už jsou velký, jako by to bylo včera, co jsi rodila :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
13.10.16 05:11

@Kikuška90 3.screenimg se dělá kdy?

@pajinkapajinka jsou to krásné slečny. Letí to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.16 07:25

@kratjana dekuju. Jj leti to jak blazen :lol: screrning se dela ve 30 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.16 07:31

@Macamaca jj je to mazec za chvilicku mi polezou a pak budou chodit. Opravdu mimi si clovek uzije jen chvilicku :( :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
13.10.16 08:29
@pajinkapajinka píše:
Posilam fotecku uz skoro petimesicnich (korigovane tri) holek

Jůů holčičky jsou boží :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
13.10.16 08:30
@pajinkapajinka píše:
@kratjana dekuju. Jj leti to jak blazen :lol: screrning se dela ve 30 tt

Ták ták mezi 30. a 32. týdnem. Ale to už by mělo být jen o poloze miminka a odhadu jeho váhy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.16 08:44

@Kikuška90 :D diky jj jsou to mazlici :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
13.10.16 09:37

@pajinkapajinka
krásné slečny :srdce:..musíš mít doma veselo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.16 09:46

@oskárek59 :D juj to teda mam. Krmeni, prebalovani, utesovani, hrani, cviceni, prochazky, koupani. Asi tak probiha nas den :D. Vecer jdou spat kolem pul osme osme a to jsem grogec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
13.10.16 09:53

@pajinkapajinka
to věřím že je to náročné..mě to doma plně stačí v jednom provedení :mrgreen:
a taky jsem někdy ráda, že je večer a na mě čeká postel..
ale neměnila bych, ten kolotoč je sice náročný ale stojí to za to… :srdce: úsměvy a přitulení vynahradí úplně všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.16 10:22

@oskárek59 :D jj presne tak. Je to sado, ale kdyz clovek nahlidne rano do postylek a vidi hned ten rohlik (usmev) :D je to fakt nejvic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
13.10.16 13:30

Ahojte holky… chci se zeptat na váš názor???
Máme s manželem jen jedno embryjko a nyní jsem v nemedikovaným cyklu. Byla jsem na kontrolej 11.den cyklu a pozvala si mě tam Tokareva znovu hned 15.den cyklu a řekla, že si mě pozve ještě jednou a jedu tam zase zítra a to by mělo být 18.den cyklu a prej mám malý folikul. O sliznici vůbec nemluvila, takže nevím ani jak je vysoká, ale asi si myslí, že to snad ještě do zítra doroste nebo co??? Prej jsou po té stimulaci vaječníky zblblé a že neví co se s nima děje a že je možný, že se ještě proberou??? Já tomu moc nevěřím, a žádný estrofem nebo nějaké léky mi nedala, protože je to nemedikovaný cyklus čistě bez léků a hormonů… takže to zkoušíme tak, ale prý když nebudou dobré podmínky tak to odložíme o měsíc. A to tam mám zítra zase jet a pro mě je to docela dálka těch 300km. Ještě že tam mám rodinu, ale musím to taky skloubit s prací??? Nemáte některá s tímhle zkušenosti??? prosím odepšite co si o tom myslíte a chěla bych vědět Váš názor. Děkuji moc. Jo byla jsem na kontrole ještě u „macešky“ a krásně tam byla vidět tripleline a výška sliznice byla jen nějakých 5mm, což je pro repromedu málo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
13.10.16 13:45

vysledky

Ahojte zeny, prosim za jak dlouho vam volali vysledek PGD? v pondeli to bylo 3 tydny co mi rekli ze zacnou a porad nevolaji tak jsem nervozni :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
13.10.16 14:26
@yareah píše:
Ahojte zeny, prosim za jak dlouho vam volali vysledek PGD? v pondeli to bylo 3 tydny co mi rekli ze zacnou a porad nevolaji tak jsem nervozni :(

nevím… já měla jen PGS a to trvalo 9dní co si pamatuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
13.10.16 20:24

Ja čekám výsledky PGS, snad v pondělí..to to budou 2 tydny..bylo mi řečeno do dvou tydnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.