Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kliki občanku a možná snad nejakej ten papír o souhlasu manžela k vložení prcka. Ale pokud tam bude s tebou tak tohle se dá řešit tam. Sukni a přezůvky doatanes. Myslím na tebe každý den ![]()
@kratjana píše:
@kliki občanku a možná snad nejakej ten papír o souhlasu manžela k vložení prcka. Ale pokud tam bude s tebou tak tohle se dá řešit tam. Sukni a přezůvky doatanes. Myslím na tebe každý den
díky moc Jani… jsi zlatíčko. Mám velký nervy. Čím víc se to blíží tím větší. Dneska jsem chtěla jít ještě naposled do fitka a zaběhat si a úplně se zničit, ale jsem unavená z práce a před chvíli jsem i na 30min vytuhla. Tak prdím na to a nebudu se honit. Díky moc za vše ![]()
@kliki píše:
Za mě taky Tokareva skvělá… měla jsem jina poslední dva ultrazvuky a byla velmi povzbuzující. Škoda, že u té poslední kontroly tam nebyla, ale Kafka, který mi vůbec nic neřekl, jen výšku sliznice. Sice byl posel dobrých zpráv a v pátek jdu na první KET. Nevím co mě čeká, ani jsem se ho nezeptala jak to bude probíhat a co si vzít s sebou. Jen, že mi zítra během dne zavolají a řeknou mi přesný čas. Jelikož jsem z daleka, tak jedeme s manželem den dopředu raději, bychom něco neromeškali. Ale bojím se, aby se to chytlo. Mám nachystaný ananas, a ten mám jíst už zítra a nebo až v pátek den Ketu??? Nebo i po něm??? Jediný co vím, tak jdu ještě zítra na akupunkturu, které hrozně věřím a díky možná i ní, jelikož to na ultrazvuku vypadlo uplně nejlíp jak to kdy zatím vypadalo dávám AKU velkou důvěru. Takže ať už je pátek a budu nervozni, než si budu dělat test… ach jo… to budou nervy
Ahoj, ananas se má rozdělit na tři díly.. Jeden díl sníš po Ketu, a pak další dva následující dva dny ráno na lačno.. Ale hlavně je důležitý ho sníst i s tím středem.
Tak ať se zadaří ![]()
A ničeho se neboj, pyžamo ti dají, i skříňku kam si dáš věci, budou chtít občanku.. Přijdeš tam okolo osmé, kolem deváté začnou brát první na řadu, zákrok trvá asi 10-15 minut. Pak si pospíš na pokoji, teda jestli nebudeš žvanit s holkama jako já
Sestřička ti dvakrát přijde změřit tlak, pak ti přinesou vodu a bagetu.. Asi po 2 hodinách se oblečeš a počkáš v čekárně. Vezmou si tě do ordinace, řeknou kolik odebrali vajíček, napíšou ti utrogestan a řeknou, že následující den budou volat, kolik oplodnili.. Když jdeš v pátek, tak budou volat až v pondělí.. Kdybys měla ještě otázky, tak se zeptej
@Macamaca píše:
Ahoj, ananas se má rozdělit na tři díly.. Jeden díl sníš po Ketu, a pak další dva následující dva dny ráno na lačno.. Ale hlavně je důležitý ho sníst i s tím středem.
Tak ať se zadaří
A ničeho se neboj, pyžamo ti dají, i skříňku kam si dáš věci, budou chtít občanku.. Přijdeš tam okolo osmé, kolem deváté začnou brát první na řadu, zákrok trvá asi 10-15 minut. Pak si pospíš na pokoji, teda jestli nebudeš žvanit s holkama jako jáSestřička ti dvakrát přijde změřit tlak, pak ti přinesou vodu a bagetu.. Asi po 2 hodinách se oblečeš a počkáš v čekárně. Vezmou si tě do ordinace, řeknou kolik odebrali vajíček, napíšou ti utrogestan a řeknou, že následující den budou volat, kolik oplodnili.. Když jdeš v pátek, tak budou volat až v pondělí.. Kdybys měla ještě otázky, tak se zeptej
o. k. ale na odběru vajíček jsem byla. Já už jdu v pátek na zavedení ebryjka. Tak to nevím jak bude probíhat.
@kliki píše:
o. k. ale na odběru vajíček jsem byla. Já už jdu v pátek na zavedení ebryjka. Tak to nevím jak bude probíhat.
Aha, promiň, já jsem nějaká zmatená..
Tak to je jen jak gynekologická prohlídka, to je forf.. Partner může být u toho
Ale s tím ananasem, jak jsem psala.. V den transferu a pak ty další dva dny..
Já mám teď úplně jiné myšlenky, tak promiň
@Macamaca píše:
Aha, promiň, já jsem nějaká zmatená..
Tak to je jen jak gynekologická prohlídka, to je forf.. Partner může být u toho
Ale s tím ananasem, jak jsem psala.. V den transferu a pak ty další dva dny..
Já mám teď úplně jiné myšlenky, tak promiň
o. k. chápu v pohodě. Jsi moc hodná, že jsi vůbec napsala. Díky ti moc… zatím ![]()
@Macamaca ahojky od Hromadove jsem prchala a to je znama
. Jsem v unice a holky už tam mimča maj a čekaji a jsou tam moc mili a na reprofit holky taky už nadavaji aaa hodně ![]()
@Iveetka píše:
@Macamaca ahojky od Hromadove jsem prchala a to je znama. Jsem v unice a holky už tam mimča maj a čekaji a jsou tam moc mili a na reprofit holky taky už nadavaji aaa hodně
a můžu se zeptat proč jsi od Hromadové z Repromedy utíkala??? To je tak špatná???
@Iveetka píše:
@Macamaca ahojky od Hromadove jsem prchala a to je znama. Jsem v unice a holky už tam mimča maj a čekaji a jsou tam moc mili a na reprofit holky taky už nadavaji aaa hodně
No my už jsme se rozhodli, že se objednáme do Heliosu a uvidíme, jak to tam na nás bude působit
@kliki
ahojky potřebovala jsem dv mněla hsem dvě ihned a po měsici čekani a nic nedělani žadne vyšetřeni jen sliby bajednou si to jedna rozmysleka a ta druha že se najednou nechala tetovat holky na dv povidaly holka prchej že prcha jich vic že jsou tam hodně sluby a nic lekařja tam na byt a neni i vicekrat za sebou nic se mnou nedělaly ale z pojišťovny si penize pro sebe vytahly holky poradily mi unicu velice jso přijemni ihned mi vše vyšetřily ihned vysvětlily a hned ten den jak jsem volala že chci k nim mi po třech hodinach poslaly dvě darkyně s totožnou krev skupinou hlavni sestra z nich tahala měsic prašule ale vubec mi to nedaly najevo ošetřovaly mně dal ihned nasadily leky darkynky maji mlade holky takže za mně jedině unica holky přeji vam hoooodně štěstiii
![]()
@Iveetka trochu jsem se bála co tady o Hromadové napíšeš, ale je to dobrý
možná proto, že se mě dv netýká a možná proto, že mi přijde úplně klidně možné, že v registru hned 2 měli a ženské jim z nějakého důvodu odřekly.
Takže jsi mě vlastně tímhle svým negativním příspěvkem uklidnila
což je teda dobrý paradox
![]()
@hancami
jojo to jo a navic nam uplně zbytečně zamrazili sperma což nebylo potřeba ale pro ně 3000 jsou dobre v jinych catech preferuji čerstve a ne mražene nevidělavaji zbytečně ake jak jsem řekla duležite je že jsi spokojeba ja nebyla tak jsem diky holkam v unice a už jsem taky maximalně spokojena
jooo a je i velky problem zrušit zmrazeni sperma bylo to takřja nemožne po dohadech aby jsme neplatili dalši rok se bam to nakobec po roce povedlo
@Iveetka píše:
@hancamijojo to jo a navic nam uplně zbytečně zamrazili sperma což nebylo potřeba ale pro ně 3000 jsou dobre v jinych catech preferuji čerstve a ne mražene nevidělavaji zbytečně ake jak jsem řekla duležite je že jsi spokojeba ja nebyla tak jsem diky holkam v unice a už jsem taky maximalně spokojena
jooo a je i velky problem zrušit zmrazeni sperma bylo to takřja nemožne po dohadech aby jsme neplatili dalši rok se bam to nakobec po roce povedlo
No tak asi hlavně, že za to mají peníze, to je jedno, jestli se to použije, že?
To už jsi teda druhá.. Nám zase zamrazili sperma na horší případy, ale teď nám řekli, že je nepoužitelné!!
Už jsem se rozhodla, dneska se objednáme jinam na konzultaci ![]()
Už jim nevěřím a ty jsi mě v tom jen utvrdila..
@Macamaca jojo je to tak a to nam ještě lenka hromadova řekla že ty spermie jsou nějak lenošne pomale a v unice nic nemrazili udělali testy a zjistili že jsou naprosto ok!
za mně fakt jedině unica přečti si jejich stranky jooo a když něco nevim pisnu email a za chvilinku odpoví jeddnou dokonce i ve 22 h
@Macamaca je zbytečné zůstávat někde, kde už jim nedůvěřuješ. My z toho důvodu museli odejít z Unicy. a když člověk projede diskuze, tak zjistí, že některé holky utekly z Reprofitu, jiné z Heliosu, z Obilnáku… a z dalších center, je jich hafo a taky je mraky lidí, kteří potřebují jejich pomoc, takže se vždy najde někdo se špatnou nebo naopak dobrou zkušeností
![]()
tak ti moc držím palce, ať se líbí jinde, nám chvíli trvalo věřit i jiným centrům, jednu dobu jsme je všechny házeli do jednoho pytle a chtělo to čas
tak teď už snad uzrál ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.