1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
61
24.10.16 18:04

@hancami já měla srůsty i v děložním hrdle a jak to zkoušeli dilatovat tak se dostali mimo. Do břišní dutiny.
Holky děkuji moc se na toho našeho prcka těšíme. Manžel už mu vybral krásné jméno. Samo že se bude jmemovat po něm. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
25.10.16 18:59

Holky, nevíte, jak dělají - nedělají v Repromedě v prosinci? zavírají na svátky? takže třeba už nezačínají nové stimulace, přípravy na KET…? uvažuju, že bych stimulaci posunula o jeden cyklus, ale s mými nepravidelnými cykly by OPU bylo třeba před vánocemi a pak 5-denní kultivace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
27.10.16 09:54

Tak zázrak se nekonal, jedno vajíčko nestačilo a na další pokus nejsou peníze :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.10.16 10:02

@Len3ka ahooj… tak to je mi moc líto. penízky určitě našetříte a vyjde to, uvidíš. drž se a určitě dej vědět jak to s tebou vypadá :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
27.10.16 11:12

@Len3ka to je mi moooc líto :hug: Drž se!!! na to není co říct!!! jsou to šílené peníze a když není jistota, že to někdy vyjde… někdy našetřit by znamenalo, třeba rok a více nikam nejezdit, nic si nedopřát…a pak to zase nevyjde? často si říkám že život je krátký na to, aby jsme si ho neužívali, ale každý to vidí jinak

Přeji hooodně síly!! :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
30.10.16 12:09

Holky, měly jste některý 8. nebo 9.den bílo na testu a pak jste byly těhu???:) je možný, že je tu ještě šance, že bude pozitivní???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
30.10.16 12:26

Ahoj, já 9tý den už čárky měla, ale vím o holce, která 14ty den měla test negativní a krev pozitivní… Takže šance je vždycky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
30.10.16 12:39

@Macamaca diky moc za podporu. Je fakt, ze tohle Kafka rikal :) taky ale moc tomu neverim. Byl by to zazrak kdyby se to povedlo i u me. No nic zitra zajdu na. mereni hcg a to uz by snad mohlo byt jasny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
30.10.16 13:48

Holky, zítra jdu do Repromedy, tak jsem zvědavá, co mi řeknou k tomu mému případu.. Dávám teď dohromady, na co se chci zeptat..
Hlavně teda na to, proč mrazili spermie, když nebyly k použití, proč nám to nikdo neřekl a proč s máma nikdo neřešil dopředu, co dělat v případě, že spermie nebudou…
Holky, napadá vás ještě něco, na co se mám zeptat? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5720
30.10.16 15:21

:mavam: Ahojky holky tak piši jak jsem slíbila dnes 9 opu a // světlejší ale je tam za mě jak jsme se bavily unica :srdce: :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5720
30.10.16 15:22

@kliki :hug: :* nehaš flintu do žitaa určo to vyjde :* :hug: :mavam: mooooc držííím pěstičkyyy :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
30.10.16 16:05
@Iveetka píše: :mavam: Ahojky holky tak piši jak jsem slíbila dnes 9 opu a // světlejší ale je tam za mě jak jsme se bavily unica :srdce: :mavam: :hug:

Tak to je super :potlesk: :potlesk:
Tak ať vše probíhá, tak jak má :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
30.10.16 17:06

@Iveetka no vidíš ty 9. a// a já pořád nic. A přitom žádný příznaky, že by přišla menses. Ach joooo… jinak moc gratuluji a přeji ať jde všechno jak má. A kdy jsi byla na KETU? Já v pátek 21.10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
30.10.16 17:07

@Iveetka a kdy jsi tam objednaná na kontrolu. Taky jdeš ráno mezi 7 a 8.hodinou na krev a ve 12.00 ultrazvuk???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5720
30.10.16 18:05

@kliki ahojky zlatko nebuť smutna ještě neni nic straceno :hug: ano byla jsem 21. Na transferu v patek si mam zavolat jestli to vyšlo a budem se potom domlouvat na ultrazvuku na krev bych šla v patek kdyby test byl negativní nebooooj 9 den je brzo a ja mam take světli proužek zkus 12 nebo 13 den určo ti to vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.