Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@beata123 většinou se ten pobyt o ty dny prodlouží. i když jsou lázně skvělé, tak držím pěsti, ať vyjde KET!!!
Ahoj holky, tak jsem vám sem vůbec nechtěla psát, protože jsem se bála, at to nezakřiknu, ale stejně se nezdařilo. Dnes jsem byla na KET v Repromedě, nicméně po dlouhém a bolestivém boji se MUDr. nepodařilo projít čípkem do dělohy. Musím při MS na zprůchodnění, máte někdo zkušenost? Embryo se opět zamrazilo, sice jsem byla ujištěna, že to nevadí, ale mě to stejne trápí. Jinak u mě ten problém byl zaviněn konizací v roce 2005. Čípek mám zdeformovaný a zjizvený. Jsem naštvaná na gynekologa, to to jako neviděl, když mě odesílal na IVF? Ach jo…
@hancami píše:
@Macamaca ahoj, tak jak jsi dopadla??? Byla jsi objednaná na pondělí, že?
Ahoj, jo, byli jsme v pondělí, byli jsme tam asi hodinu, mluvili jsme s Tokarevou a pak ještě přizvala Hromadovou.. Ani jedna nechápala, co nám Kafka v den OPU řekl. Probrali jsme s nimi všechno podrobně a mluvili rozumně, tak jsme se rozhodli, že tam zůstaneme.. Manžel bude teď brát vitamíny minimálně 6 týdnů a pak půjde na spermiogram a když to bude dobrý, tak zamrazí, když ne, tak tam půjde víckrát a uvidíme, no každopádně třetí ivf hned tak nebude, dáme těm vitamínům nějaký čas.. Jestli to pomůže, těžko říct, ale zkusíme to, no..
@T.martasek to mě mrzí..
Zkušenosti vůbec nemám, tak neporadím ![]()
@Macamaca píše:
Ahoj, jo, byli jsme v pondělí, byli jsme tam asi hodinu, mluvili jsme s Tokarevou a pak ještě přizvala Hromadovou.. Ani jedna nechápala, co nám Kafka v den OPU řekl. Probrali jsme s nimi všechno podrobně a mluvili rozumně, tak jsme se rozhodli, že tam zůstaneme.. Manžel bude teď brát vitamíny minimálně 6 týdnů a pak půjde na spermiogram a když to bude dobrý, tak zamrazí, když ne, tak tam půjde víckrát a uvidíme, no každopádně třetí ivf hned tak nebude, dáme těm vitamínům nějaký čas.. Jestli to pomůže, těžko říct, ale zkusíme to, no..
O kafkovi mi ani nemluv
az tu bude kliki tak vam trwba rwkne co ji se stalo ted na kontrole u nej
@Mišuta29 píše:Úplně tě chápu, cítím to stejně..
@Macamaca ja vůbec nevím… touha po miminku je obrovská ale strach z dalšího neúspěšného Ivf taky… oddělují to a modlím se aby to třeba vyslo prirozene. Občas ztrácím naději… pak me to zas nakopne a chci bojovat. Ale dřív než po novém roce určitě ne… chci mít klidne Vánoce. Byt v pohode manželka i máma.
@T.martasek to je mi lito. Ja pri poslednim transferu rekla chlapovi at mi zablokuje na wifi emimi. Tak to udelal ale netevalo dlouho co jsem zjistila ze se muzu prihlasit pres placent data. Takze jsem se sice snazila to onezit ale furt jsem sem lezla. Mate jeste nejaky pokusy?
@kratjana No, já jsem celkem vytížená, takže času na psaní málo… Žádná závislost… ![]()
Jinak máme jen toto jediné embryo, takže ač je to blbý, moc nevěřím, že to dobře dopadne… ![]()
@Macamaca ahoj, tak i když to už nic nevrátí, tak se ho aspoň, že se jako kolegy nezastaly. Nic moc dobrého jsem na něj neslyšela, asi když to půjde budu žádat na kontroly apod. někoho jiného, jestli to teda jde
jinak kdyby jsi chtěla máme doma 2 balení Fertilmanu - 1 balení je 30 tablet, takže na 2 měsíce. Koupila jsem 3-měsíční kúru - manža slíbil, že bude zobat, ale vydrželo mu to max měsíc
exp do 6/2018
jinak budu držet palce, aby manžel byl více - nevím jak to napsat
- zapálený brát ty vitamíny a hlavně ať to pomůže
![]()
@hancami píše:
@Macamaca ahoj, tak i když to už nic nevrátí, tak se ho aspoň, že se jako kolegy nezastaly. Nic moc dobrého jsem na něj neslyšela, asi když to půjde budu žádat na kontroly apod. někoho jiného, jestli to teda jdejinak kdyby jsi chtěla máme doma 2 balení Fertilmanu - 1 balení je 30 tablet, takže na 2 měsíce. Koupila jsem 3-měsíční kúru - manža slíbil, že bude zobat, ale vydrželo mu to max měsíc
exp do 6/2018
jinak budu držet palce, aby manžel byl více - nevím jak to napsat- zapálený brát ty vitamíny a hlavně ať to pomůže
![]()
Ahoj, děkuji, ale nám byl doporučen Folandrol, tak zkoušíme ten. Manžel je v tom braní vitamínů spolehlivý a spíše on hlídá mě, abych poctivě brala. Ještě bere Macu, tu bral i u prvního IVF, kdy ten spermiogram byl lepší, tak nevím, jestli to mělo vliv, ale koupila jsem znova..
Myslím, že kontroly se dají domluvit kromě odběru a transferu, to dělá, kdo má zrovna službu..
Děkuji ti a taky přeji hodně štěstí, dříve nebo později se nám to podaří ![]()
Holky sos
Psala jsem sve gynekolozce ze chci zzmenit na vikend so a ne misto pobytu. Ona mi vsak napsala ze muze zmenit jen jeden den a ktery chci at si vyberu. Chapete to? Jak to je se zmenou pobytu u tehotnych?
Ja si rikam jestli se mi nemsti za to ze me stimulovala a jak jsem po 3.nezdarilem ketu odesla primo do repromedy. jeste jsem neslysela ze zmena jde jen na jeden den. Ted to rozdychavam. Kdybych ji ted napsala tak jsem hnusna
@kratjana Nooo to těžko říct. Nejlepší by bylo asi zeptat se na OSSZ. Protože každej (i doktor) tvrdí něco jiného.
I tady na dizkusi jsem četla pokaždé něco jiného, takže by to chtělo asi zeptat se přímo u zdroje radši.
Edit - Ještě mě napadá, jestli na to vůbec máš ze zákona právo. Jestli to opravdu není jen na ošetřujícím lékaři, který Ti tu neschopenku vystavil ![]()
@kratjana
Ahoj Jani máš právo na 2.dny v měsíci změnit místo pobytu.
Alespoň mě to takhle bylo sděleno vloni na OSSZ a můj praktický lékař i gynekolg s tím neměli nejmenší problém, pobyt jsem si takhle opravdu měnila téměř každý měsíc abych mohla na víkend alespoň k rodičům.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.