Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@TerezaRyš taky tě moc zdravím
to je super, že Vám to taky tak krásně vyšlo
my čekáme holčičku Lauru a termín mám 2.2. ![]()
@TerezaRyš @Móóňas holkyyyy moc gratulujuu k mrnavym repromedatkum
@pajinkapajinka děkuji moc:-) musím říct že repromeda za mě jen ta nejlepší zkušenost! ![]()
@TerezaRyš @Móóňas taky je to sama znojmacka. Pridavam se
a keste @kliki
@Móóňas a mooooc gratuluji!
@kratjana děkuji moc
taky už jsem to zpozorovala že tu jsou holky ze znojma a okolí ![]()
@TerezaRyš píše:
@pajinkapajinka děkuji moc:-) musím říct že repromeda za mě jen ta nejlepší zkušenost!
Teda ty ses tam taky moc neohrala
ale deky bohu ![]()
@Móóňas @TerezaRyš holky, moooc gratuluju a přeji pohodový zbytek těhulkování
a děkuji za povzbuzující zprávičky
![]()
Holky, před 3 lety při 1.ivf mi na jiné klinice řekli, že jako prevence OHSS mám navýšit příjem tekutin. Říkali cca 3,5 - 4,5 l denně. teď stimuluju, tak jsem hledala info a nikde jsem nenašla, že by se měl pitný režim navýšit už během stimulace. A ještě mě napadlo, abych si zvýšeným pitným režimem zbytečně neředila ty dávky hormonů… jsem hrozná, všechno řeším z různých úhlů
![]()
OHSS se bojím, neříkal Vám někdo něco o prevenci OHSS?
Ahoj Holky, když jsem stimulovala gonalem tak mi to špatně napočítali a dali ještě jedno pero, které jsem už nepotřebovala, protože folíky už byli narostlé. Dr. mi řekla, že už mi to zpět vzít nemůžou, že je to jak v lékárně a že to mám zkusit prodat. Je toho 450 IU-j. m. Datum expirace do 9/2017. Stálo nás to 1550,– přenechám za 800,–
Ahoj,
zítra jdu na další kontrolu, tak kdyby bylo potřeba, ozvala bych se
teda ještě jestli se nepletu, ty jsi ze Znojma? Já totiž 50km severně od Brna a poštou bych to u moc nevěřila ![]()
@hancami jojo já jsem ze znojma ale pořádně bych to zabalila a mám doma i bublinky, to si myslím že by bylo v pohodě ale samozřejmě záleží na tobě
jinak držím palečky ať ti zítra dopadne dobře kontrola ![]()
@Móóňas ahoj takove pribehy mi dodavaji velkou nadeji a silu. Preji stesti tobe i miminku.
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.