Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@yareah Já taky vůbec nic nepociťovala. Takže jsem nijak nepočítala, že to vyšlo. A dnes se mi tu placatí skoro sedmiměsíční chlapeček. Tak moc držím pěsti ![]()
@yareah muslim si taky ze je to individualni. Ale ja yreba 8.den od ketu spinila a strasne me bolela zada( trpim na ne kazdou noc ale ti noc to bylo neskutecny)
Holky, už jsem jak balon, dneska to asi i zkrátím v práci, to sezení mě tlačí:( už at je zítra ![]()
@beata123 tak jak vypadal ranni testik?? Moc moc drzim pesticky!!!
Ahoj holky tak ránní test negativní
a z krve samozřejmě taky. takže hned jak to dostanu jdu do dalšího pokusu a kafka mě doporučil akupunkturu.
@Mišuta29
prosímtě ty jsi myslím v repromedě byla na akupunktuře, můžu se zeptat kolik to stojí a jak to probíhá? kam všude dávají ty jehličky, já na ni nikdy nebyla nemám představu vůbec.
@beata123 jeee
… moc me to mrzi, ale uvidis, ze to dopadne priste. Telo je nachystane… to pujde!!
@beata123 ja na ni bula asi pred rokem nebo letos v breznu. Nevim. Stoji to 2500. Davala mi to do hlavy, k palcum, ke kotnikum, a nakonec na ucho. Mne to Teda nepomohlo. Podle me by se melo chodit pravodelne. Takhle jsem to videla jako vuhozeni penez. A co ten intralipid a scratching jak jsem mela ja? Mozna ze tohle mi zabralo. Byla jsem hned tehu.
Strasne me mrzi ze to nevyslo. Vyjde to priste neboj ![]()
@beata123 v repromede stojí 2tis… mimo repromedu 600kc
ja si vzala na paní kontakt a jezdím k ni každy měsíc. Napichne ti gynekologicke body tzn nohy ruce a podbrisek a nad pupikem. Nebolí to. A někomu ještě uši ty jsem měla teď posledně. Jmenuje se Hudcekova. A jinak me mrzí ze to nevyslo
Ženušky kdy po KETu 5denního embrya testovat?
myslím, že 14 dní nevydržím ![]()
Holky, já dnes OPU, odebráno 28vajicek, uvidí se kolik bude zralých. Necháváme oplodnit max 15. Je hrozně takhle se rozhodovat, samo už teď si říkám, jestli jsme neměli zaplatit všechny, které by byly zralé. Tak zítra uvidíme. Břicho bolí pořádně, při každém kroku ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.