Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@hancami píše:
@kratjana holčička krásná!!!![]()
ty jsi něco předtím psala, že udělali test jen na 8 a zbytek Vám vyhodili, že? A byla jsi naštvaná, že se nezamrazili, že? Já jsem si říkala, že nechám zamrazit všechny s tím, ať už připraví vzorky na PGS a když by těch 8 nevyšlo, tak by jsme posílali dál. Další IVF už určitě ne.
Jo prave ze nam zbytek(6)vyhodili. Rekli nam ze to spolu mrazit nwmuzou. A pak kdyz jsem tam volala jeste jednou. Nwkdy druhy den tak rekli ze je to blbost ze to samozdrejme jde
ano tim nas strasne vytocili. Rikali jsme si ze bychom je mohli zavadet pokud by byla vetsina po pgs v poradku
Ahojte, vím že dost otravuji, ale už dva lidi mi řekli, že kdyby se embryo neuchytilo po ketu tak krvacim a ze to poznam a ze pokud nekrvacim tak je to v poradku. kamaradka se na to ptala i gynekologa a ten ji to takto rekl. je to tak nebo ne? me prijde ze nemusim krvacet
@yareah ahoj. Krvacet muzes i nemusis. A protoze beres uttogestan ktery menses stavi tak S nejvyssi pravdepodobnosti menses nedostanes. Zkousela sis ten Test?
@yareah já myslím, že pokud se nechytí vůbec, tak krvácet nemusíš, brzdí to utrogestan, pokud se chytne, ale pak ho vlastně potratíš, tak je to s krvácením - aspoň já myslím. Při jednom ket se chytlo a pak jsem za týden zakrvácela, na pohotovosti řekli, asi začíná potrat dali mi ascorutin a pak se to zastavilo, na kontrole za 2 dny řekli bohužel, ale že jsem neodkrvácela chtěli mě poslat na revizi, řekla jsem, že ms brzí utroš, tak mi dali čas a po tom, co jsem ho vysadila ms dorazila cca do 2-3 dnů
@kratjana @hancami já si to taky právě tak myslím, že pokud se nechytne vubec, tak nezakrvacim a pokud ano tak teprve zakrvacim… test jsem zkousela dnes 8.den po trasferu a negativní ![]()
@yareah a to byl ET nebo KET? ale myslím, že ještě pořád by mohlo být brzy, někdo vidí ducha 7.den někdo až 10. taky záleží jaký test, na druhé diskuzi holky, hoooodně chválí nějaký z Globusu - mají tam srovnání s Dr. Maxem a ten je vidět o dost později
@hancami byl to KET
5denni embryjko.. no uvidime snad maji duvod proc se ma test delat az 14.den
@yareah jj, přesně strašně to psychicky ovlivní, jak pozitivně, tak bohužel hlavně negativně
tak držím palce!!!
Ahojte, tak dnes 9.den od transferu a negativni
dalsi udelam v patek nebo o vikendu
@hancami píše:
Ahoj holky, tak 13 ebryjek máme na genetiku!!!![]()
![]()
Super počet
Budete dávat všechny??
@Kikuška90 no, teď jdou 4 na moji pojišťovnu, pokud by nestačilo, tak po novém roce můžou další 4 na manželovu pojišťovnu (ta aktuální neproplácí) a pokud by se nedejbože nepodařilo, tak nebudeme si platit sami genetiku, ale rovnou by jsme zkoušeli zavádět - protože 7 tis za PGS+ 7,5tis + léky za KET, to by byl mazec
ale věřím, že tohle nebude potřeba, jestliže z 15 oplodněných je 13 ok na genetiku, tak věřím, že jsou opravdu kvalitní ![]()
@hancami gratuluju!!! A to by v tom byl cert
, aby z toho nebyly alespon dve deti ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.