1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
247
4.12.16 17:20

@Iveetka Já jsem právě na Unice. Jinde jsem ještě nebyla. Ale nevím, no… Zatím ani jednou //.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
4.12.16 17:34

@Blbinka ahoj, my byli v unice, z 1 ivf bylo 1et, 3ket, sice // ale nic do konce, myslím, že kdyby nebylo mimoděložní, tak by se povedlo tam bylo i :srdce:, ale jinak buď nic nebo // a do srdíčka potrat

V repromede jsme spokojeni, dodělali různá vyšetření, jinak krátký protokol, gonal+ cetrotide+ decapeptyl, po odběru jsem na ohss dostala dostinex. Já jsem opravdu spokojená :lol: a tvoji přezdívku si pamatuju, jen jsem nevěděla, že unica, jestli chceš více informací klidně nápis do sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
5.12.16 10:02

@Mišuta29 no, my když jsme se objednávali na imuno do plzně, tak říkala, že musím být min 3 měsíce od posledního pokusy, nebo od posledního těhu - i biochemického, žádný zákrok - aby tělo bylo opravdu čisté, aby bylo opravdu vidět kolik mám asi normálně těch protilátek…

já si tuhle žádanku vydupala u své gyn, v té době jsme nebylo v žádném CAR - chtěli jsme tohle vyšetření mimo CAR :) gyn. byla vcelku proti, že je to drahé, že všem to vychází skoro stejně, že nám určitě řeknou min půl roku pohl.styk s kondomem a prednison. Nic z toho nám Ulčová v Plzni neřekla.

Já bych opravdu jinam na tohle vyšetření nešla - jedině praha Malíčková nebo plzeň Ulčová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
5.12.16 10:13
@adrusenkaaa píše:
@kratjana Janicko krasna holcicka :srdce: :srdce: a jak se mas? uzivas si tehotenstvi? urcite musite byt stastni :srdce: moc ti to preji, urcite budete uzasni rodice a budete si rodicivstvi uzivat plnymi dousky :srdce:

Ahoj Adri, no…uzivam…je mi obcas porad soufl, casto me boli hlava a unava… Uz jsem 18.tt. Neuveritelny. Ale co ty? Kdy to vidis na dalsi ket?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
5.12.16 15:28

@hancami si moc hodna Dekuji. A přišli vam tam na něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
5.12.16 20:14

@kratjana To leti za chvili se nenadejes a budes mit malickou u sebe. :hug: a uz si pomalicku nakupujete vybavicku? Ja? My to zkusime asi v unoru to budu mit po narozeninach. Kazdemu cloveku po narozeninach zacina nova etapa tak budu v jinem vibracnim cisle. Vsak to znas jak je neuspech tak potreba si odpocinout. Mame posledniho mrazacka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
5.12.16 20:17

@kratjana a co zada?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
6.12.16 21:02

@adrusenkaaa ty jo zada… Pred transferem a tesne po me bolely desne. 8.den po ketu jsem dokonce vylezla v pet hodin rano z postele ze ti musím rozchodit. Tak jsem poklidila mycku pradlo a furt to bolelo. Dokonce az do 12. Proste neakutecne dlouho. Ten den jsem i spinila.. No a pak me asi dva mesice skoro nebolela, rak jsem ae po dvou letech vyspala ale ted me zase boli. Rano vstavam S Lukasem uz v sedm hodin. Bolesti se uz nemuzu valet…

Vybavicku zadnou nemam. Pockam co dostanu na vanoce. Zatim se mi do toho nejak nechxe. Tak jak jsem se tesila na mimi tak asi tim jak mi je porad nevolno a vse mi smrdi tak to proste nejak neprozivam. Mam tu od svici krabicu S oblecwnim po neterich ale vubec netusim co v tom je. Segra to ma vyprany a ja to nemuzu vubec citit ;(

Nechces zkusit ten scratching? Treba i ten intralipid…jsou to navic jen dva tisice. Intralipid 1000. Dava se na posledni kontrole pred ketem. Scratching mesic pred ketem. Takze jedna cesta navic. treba by ti to udelal i obvodak. @kliki ta ted bere bylinky co ksem brala ja pred ketem. Mela jsem to od lecitele. Tak doufam ze ji to pomuze.

Co stenatko? Ukaz fotku. Coze mas za rasu?
Moje dve fenecky jsou yed nejstastnejsi pod sluncem kdyz jsem S nima cely den doma :D

A co darky uz mas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
7.12.16 14:02

Ahoj holky, tak mi dnes volali, že mají vyšetřené 3 embryjka na PGS a všechny jsou OK :dance: :dance: ptala jsem se, že říkala, že se budou posílat 4 a teď mluví o 3, tak říkala, že toho mají strašně moc, tak dělají vyšetření průběžně :)
ale už mám jisté, že teď se můžu připravovat na KET :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
7.12.16 14:28

Holky ty náplasti jste lepily večer? mám je lepit od 1dc, dnes už špiním, sem tam jasně červená barva, ale ještě to není krvácení, tak to ještě není 1dc, že? Já jsem zvyklá, že hned krvácím, tohle neznám, ještě asi počkat a brát až zítřek jako 1dc, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
7.12.16 14:53

@hancami Ano, počkala bych do zítra. A gratuluji k super výsledku PGS :kytka: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
7.12.16 15:13

@Kikuška90 DĚKUJI :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
7.12.16 19:56

@hancami Krásný výsledek, gratuluji :potlesk: Já byla včera na KET, bála jsem se, minule mi ho museli odložit, nedostali se do dělohy… Takže jsem musela na zákrok, hrdlo roztáhli, ale stejně se radši počítalo s narkózou, tak to bylo takové všelijaké, běhali okolo lékaři, sestry, anestezioložka… Nemohl u toho být ani můj manžel, tak mě to hrozně mrzelo. No nakonec se povedlo i bez narkózy… Dnes špiním, jsem ospalá a bojím se tak, že jsem dnes i pár slziček uronila… Tak jsem se s dcerkou radši vrhla na perníčky… :andel:

Příspěvek upraven 07.12.16 v 20:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
7.12.16 20:02

Jo a jinak dnes jsem šla do lékárny s receptem na ten Utrogestan a doplatek byl 45 Kč. V Repromedě 70, jak jste už psaly… To je asi proto, že tam máme teď ta kafíčka a čajíčky… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
7.12.16 20:04

@Kikuška90 A co ty, jak se vede? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.