1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3647
16.12.16 10:27

@Kikuška90 mas kraaaasny brisko. A krasnyho pejska. :srdce: je to neskutecny. Jeste nedavno jsme tu spolu testovaly a ted ai tu budeme ukazovat pupiky a zachvili prcky. Ja vedela ze to nemam vzdavat ze se docka kazda driv ci pozdeji. Chce to mit trpelivost. A nervy mit ze zeleza.
A kocarek mas jaky? Ja vubec nevim jmeno. Vubec se mi ani nechce premyslet. Jak zacnu premyslet tak se mi zacne delat knedlik v krku a je mi zle. Achjo. Zatim si to tedy vubec neuzivam… A jsem desne unavena. Uz 14dnu pecu pet duhu cukrovi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
16.12.16 10:34

@kratjana Jooo naše psí vtěrka, rychle se nacpat na každou fotku :mrgreen: Já už mám napečeno 18 druhů a jedu dál :mrgreen: :pankac: Mám teď tolik času a je mi skvěle :dance: :dance: No teď už si to taky říkám, že se jednou dočká každej, ale ještě na jaře jsem to tak fakt neviděla :) Kočárek mám Camarelo Figaro, chtěla jsem s kulatou korbičkou, ty hranatý se mi nelíbí a hlavně jsem si ho vyzkoušela na živo, jen přes net bych kočár neobjednávala.
A na jméno máte ještě dost času, my jsme teda měli vybrané dva favority hned, takže jsem se pak už jen rozhodovali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
16.12.16 12:17

@Kikuška90 @kratjana @pajinkapajinka @hancami Holky, ten test byl prošlý- byl do července 2014, myslíte, že to může mít vliv na ten výsledek? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
16.12.16 12:21

@kratjana Ne, neplánujeme, už mi bude 40. Ze dvou stimulací byla dvě embrya, po PGD zůstalo jen jedno, takže proto píšu, že to je jediný pokus… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
16.12.16 12:25

@Kikuška90 Krááásnej pupík :kytka: Ja mam trosku menší než ty, ale já jsem neskutečně nafouklá asi z toho utroše, když jich beru šest denně… :zed: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
16.12.16 12:42
@T.martasek píše:
@Kikuška90 Krááásnej pupík :kytka: Ja mam trosku menší než ty, ale já jsem neskutečně nafouklá asi z toho utroše, když jich beru šest denně… :zed: :cert:

Ja jich brala devet. Fuuuuj
Ja netusim.jak je to S propadlym testem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
16.12.16 21:25

@Kikuška90 zboznuju tehotenska briska.Mas krasny pupik :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
16.12.16 21:30

@T.martasek mrzi me to.Vim jak se asi citis.Je to hrozna bolest na dusi, ale cas to vyleci nebo aspon ulevi na dusi. Opravdu clovek musi mit nervy ze zeleza! :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
16.12.16 22:39

@adrusenkaaa Ahoj Adri :kytka: Začala jsem špinit, tak to asi není prošlým testem, tak jsem si zase pobrečela, zase mě bolí hlava, tak si můžu asi normálně vzít Algifen… Ježíši, mně je tak smutno :,(
A co ty, jak válčíš? Jdeš do dalšího pokusu příští rok? Budu ti moc držet palce… :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
18.12.16 12:45

@T.martasek Ja si taky vzdycky pobrecela a za par dni se dostavika uleva. Opravdu clovek musi mit nervy ze zeleza. Ja se budu chystat po novem roce asi unor nebo brezen pro posledniho mrazacka.Jdyz to nevyjde tak az po svatbe cele ivf znova.Budu bojovat dokud se to nepovede. Me uz nervy zkamenely.Uz to tak neprozivam, spise mi to zacina byt jedno!

Vy opravdu do dalsiho pokusu nepujdete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
18.12.16 13:32

@adrusenkaaa U mě se rozjíždí zřejmě MS, mám náladu pod psa, zítra test a v úterý bych měla jet do Brna, ale myslím, že to bude úplně zbytečná cesta… Adri, mně bude v dubnu 40, nemá to smysl, měli jsme jen jeden pokus a stejně nás to stálo přes 100000 Kč. Mně to mrzí kvůli manželovi, kvůli mě zůstane bezdětný, tak si to vyčítám… :,( Ty jsi mladá, moc ti to přeju, určitě ti to vyjde… Nezkoušela jsi ty lázně? Prý to před IVF pomáhá… Držím ti strašně moc palce a přeji štěstíčko :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.12.16 15:07
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
18.12.16 16:54

@T.martasek to je mi moc líto :( :hug: ještě před vánocema to nepřidá :hug: ale kdo ví, třeba tam čárka bude, i když je asi lepší nedělat si naděje. tak se drž :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
18.12.16 20:54

@adrusenkaaa Adri, v tomhle jsme stejne. Ja bych se taky nevzdala. Nedokazu si to predstavit. Ale Martu chapu. Ty prachy jsou hrozne. @T.martasek co to zkusit jeste v jinem centeu? Do dubna casu dost. U vas to nejde proc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
18.12.16 21:59

@Kikuška90 to bříško závidím, uz mi je po něm smutno a začínám manžela otukavat na třetí. Jeste mame 2 snehulaky.

Jinak Emca roste jak z vody. Davam par fotek.

A s Adem jsem vyrazila na biatlon, abych se odreagovala a věnovala den jen jemu.

U nas cukroví nikdo neji, ale i tak mám 9 druhu, které z 90% poletí slepicim.

Holky taky to tady pročítám, ale času na odepisovani moc neni.

Přeji vám krásné Vánoce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.