1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
279
25.12.16 22:43
@pajinkapajinka píše:
@kliki taky jsem měla pocit, když se embryjko zavrtávalo, jakoby mi tam trošku píchlo sem tam.. držím palec :srdce:
diky moc za podporu. Ale tobe se to embryjko rozdelilo na dve??? Nebo jsi mela 2embryjka zavedeny. A mela jsi jeste jiny priznaky??? A kdy jsi testovala??? Jak jsou vanoce tak na to tolik nemyslim, ale az se bude blizit tyden tak uz budu mit nutkani testovat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
25.12.16 22:43
@pajinkapajinka píše:
@kliki taky jsem měla pocit, když se embryjko zavrtávalo, jakoby mi tam trošku píchlo sem tam.. držím palec :srdce:
diky moc za podporu. Ale tobe se to embryjko rozdelilo na dve??? Nebo jsi mela 2embryjka zavedeny. A mela jsi jeste jiny priznaky??? A kdy jsi testovala??? Jak jsou vanoce tak na to tolik nemyslim, ale az se bude blizit tyden tak uz budu mit nutkani testovat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
26.12.16 08:21

Ahoj holky, tak včera jsme byli v repromede na ket :lol: nevěděla jsem, že tam uvidíme embryjko přes obrazovku :) když jsme přijížděli domu, tak mě v podbřišku párkrát stiplo, tak doufám, že se zavrtavalo :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.12.16 09:42

@kliki jj jedno embryjko a jsou z toho jednovajecny dvojcatka - holky :D a uz maji sedm mesicu a tyden. Byl to prvni pokus - ket v repro a vysel. Jine priznaky jsem nemela az do pohybu :D. Testovala jsem osmy a devaty den nic. Teda zkoumala jsem to pod vsema uhly, svetly a myslela jsem, ze tam nic neni. Pak jsem testla den pred kontrolou v repro, abych byla nachystana na ortel a nezacala jim tam bulit. A uz vykoukla druha carka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
28.12.16 13:50

Ahoj holky, taky přeji krásné vánoce. My byli včera na kontrole po ket a zase nevyšlo. Máme posledního mrazáčka a asi zkusíme to šekrábnutí sliznice a posunou nám transfér o pár hodin nebo o den, asi máme vždy v blbém oknénku kdy není sliznice pro přijetí embrijka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
28.12.16 13:50

Prosím kdo má PCO na kolikatý pokus se vám zadařilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.12.16 14:20

@beata123 :,( ach jooo-to snad neni mozneeee!!! :nevim:. Kde je chyba!!! Taky preji hezky zbytek Vanoc a lepsi rok 2017 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
28.12.16 14:53

@beata123 Ahoj, to je mi líto :hug: Já mám PCO a byly jsme na 4 transferech a nevyšel ani jeden. Zatímco přirozeně se mi podařilo otěhotnět 2×. Takže mám za to, že KETy probíhali asi taky zrovna ve „špatné“ době :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
28.12.16 19:07

Ahoj holky,
tak co, jaké byly Vánoce? U nás hektické… Štědrý den 24.12. u rodičů manžela, 25.12. u nás doma, 26.12. u mých rodičů…Ani jsem tu nestihla nakouknout a popřát… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
28.12.16 20:11

@pajinkapajinka
Taky bych ráda viděla. jsem si říkala že bude radost pod stromeček a ono místo toho je opak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
28.12.16 20:12

@Kikuška90
A brala jsi něco,,,nějaké vitamíny, bylinky, cvičení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
28.12.16 22:56
@beata123 píše:
@Kikuška90
A brala jsi něco,,,nějaké vitamíny, bylinky, cvičení?

Mne vysel az sesty ket. A zrejme mam taky pco. Nemam ovulaci. K tomu blbej spermiogram. Rekla bych ze u toho posledniho ketu jsem.byla nejvic v pohode. Brala jsem bylinky, trezalka a rozrazil mam pocit ( brala to i kliki tak snad ji to vyjde). No pak jsme byli na dovoleny v polsku, v Alpach. Kamoska mela svatbu na ktere jsem.se po osmi letech opila :) a kdyz byl transfer tak jsem si k nam vzala 4letou neter a za tri dny jsme jeli na posviceni a cely vikend na nohach. Rekla bych ze vsechno se vsim mi pomohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
29.12.16 09:25

@beata123 to je mi líto :hug: já mám taky PCO z prvního cyklu jsem měla 4× KET chytlo se jen jednou ale pak jsem cca 10 dní po krvi potratila a jinak se nechytlo nic, ale byla jsem na jiné klinice - kvalita embryí asi nebyla nic moc, neměli jsme PGS… teď čekám, jak dopadne první v repromedě :)
co takhle zkusit lázně před dalším KET? hodně podporují růst sliznice, já si říkala, že kdyby nám KETy nevycházely, tak bych tam na podporu zajela, vždy jsem po nich měla krásnou sliznici :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
29.12.16 16:48

@kliki @hancami Ahoj, holky, tak co, jak se cítíte? :kytka: Hani, kdo ti dělal KET? Já psala do Plzně na imunologii, tak jsem zvědavá, kdy dostanu odpověď. A hned v pondělí jedu k doktorce a poptám se na lázně… A v únoru bychom asi zkusili další stimulaci, páč leden už nestihneme… Teď zkoušíme zase přirozeně, ale nevím, když už roky nic :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
29.12.16 16:52

@beata123 To je mi moc líto, držím palce na příště :kytka: Já pila bylinkový čaj pro podporu otěhotnění, cvičila Mojžíšovku, jím Femibion a vzala si nemocenskou a nepomohlo mi nic, tak nevím… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.