1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
541
2.1.17 09:12

Holky zkoušeli jste některá femigard?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
2.1.17 09:44

@beata123 ahoj, já zkoušela a myslím, že mi trochu zkrátil dlouhé cykly. Seděl mi více než Gynex, po něm se mi dělaly cysty. Takže za mě jako podpora dobrý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
3.1.17 17:42
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
4.1.17 10:04

Holky, taky jste dostaly ten teh.test v repromedě - mamatest comfort?
dělal někomu falešné pozitivní? já včera 9den po ket, jelikož jsem pořád hodně nachlazená a kašel je fakt prvotřídní a začala zase práce, tak jsem si udělala test a byl pozitivní. V práci všichni nemocní, tak jsem se rozhodla pro neschopenku. Koupila si další testy - neměli stejný tak jsem vzala Cemio gravitest a ten dnes ráno negativní :( je pravda, že jsem více kvůli kašli pila, ale že by byl až tak bílý???
tak jestli máte dobrou zkušenost s tím jejich testem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
4.1.17 11:05

@hancami hod foto :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
4.1.17 11:41

První fotka včera ráno a druhá dnes rano. Ta že včerejška, čárka je i dnes pěkně viditelná, nic se nemusí hledat natáčet. Je do odp se u kontrolní čárky udělal nějaký flek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
4.1.17 11:43

@hancami Ten druhej test je Mamatest?? Jinak já Tě bohužel nepotěším, ale mě plastový testy dělali takový duchy. Kup si testy v Maxovi a testuj jen jednou značkou. Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
4.1.17 11:46

@Kikuška90 ten druhý je cemio gravitest. Tak uvidíme zítra, už mám koupený i dr.mace, tak zítra testu oba, dr.maxe i cemio

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
4.1.17 13:54

@hancami
já vždy dostanu mamatest plastový v repro. Tak držím pěsti at se dálnice rýsuje. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
4.1.17 14:07

@beata123 ten mi právě včera ukázal slabší čárku, ale pěkně viditelnou, tak jsem si včera vzala kvůli nachlazení nemocenskou a koupila si další testy - neměli ten stejný. No a ty mi neukázali nic, teda možná při opravdu velké fantazii, tak dušík je, ale spíše je to jen moje fantazie. Tak uvidíme ty další dny ráno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
4.1.17 20:34

tak první pokus

Ahoj holky, tak jsem tady taky, můžu mezi vás? Čekám každým dnem MS, abych začala stimulovat na 1.IVF.
Snažíme se už od července 2015, za tu dobu ani jednou náznak úspěchu, podle všech vyšetření jsme oba děsně zdraví až přezdraví, všechno je v naprostým pořádku a přesto každej měsíc potvora MS přichází :zed:. Tak jsme se rozhodli do toho praštit se vším všudy a čeká mě během pár dnů stimulace.

Mám trochu psychodotaz - zažila některá ten pocit, že posledních 15 let přesně víte, že CHCETE dítě a během těch procedur a vyšetření na CARu (nebyli jsme doteď v Repromedě), během těch desítek nechtěných MS a těhotných kamarádek,… si říkáte, jestli to za to stojí, jestli to tak prostě nemá být a nevykašlat se na lámání přírody? :nevim:

Jsem z toho „dělání dětí“ nějaká znechucená. Řekněte mi, že to přejde, až (snad) uvidím první UZ…

Jinak všem moc držím palce :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
4.1.17 20:57

@cilam ahoj vitam te mezi Nami. Preji ti moc stesti.Kdyz jste oba zdravi, co vyzkouset mojzisovou metodu cviceni? A neco na imunitu koupit.

Ja nikdy takovy pocit nemela.Ja jsem pozitivni. Rikam si ze to jednou dobre dopadne. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
5.1.17 07:35

@cilam vítám tě :) my se snažíme od září 2011, prvni půlrok nadšení, pak se zjistily problémy, ale asi další 4 roky nadšení bylo, to už jsme podstupovali i ivf, ale teď? Do tohohle posledního ivf už jsme šli spíše proto, aby jsme si později nevyčítal, že jsme neudělali vše. Ted cekame na výsledek ket- ale už tomu moc nevěřím. V út byl test pěkně pozitivní a včera a dnes testy negativní. Máme ještě hodně mrazacku. Ale už jsme přemýšleli, že prostě budeme sami, prostě se ten život prožije jinak. Takže te úplně chápu.
Přeji ti, aby se vám to povedlo a ty byla šťastná :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
5.1.17 08:44

@adrusenkaaa No já nepochybuju o tom, že to dobře dopadne, jen si nejsem jistá, jestli to „dobře“, je s dětma nebo bez, chápeš :)
@hancami Moc moc držím palce, vaši vytrvalost obdivuju a ve své podstatě naprosto chápu. „abych si nevyčítala“ je přesně i můj důvod, proč celou akci rozjíždíme. Sama v sobě se teď nevyznám. Celej život jsem dělala rozhodnutí s ohledem na to „až budu mít děti“, škola, volba práce (skvělý, mám volnější pracovní dobu, mám prázdniny, můžu začínat později a stihnu děti odvést do školky… kouzlo toho zaměstnání se ale krapet podstatně ztrácí bez těch dětí :lol: ) A tak jsem přemýšlela, co bych dělala bez dětí, rýsuje se mi práce, která by naplňovala mě, jako samostatnou jednotku, jen je časově náročná. A já mám najednou před sebou dvě možný cesty, když doteď byla jen jedna a to mě děsí. Nějak jsem přehlušila takovej ten pud „nevím proč, ale prostě CHCI mít dítě“ :), kterej mě doprovázel posledních 15 let :)

Holky moc vám držím palce, abyste byly šťastné a pokud k tomu pro vás patří to mimčo, tak s ním :*

Příspěvek upraven 06.01.17 v 11:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
5.1.17 09:09

@adrusenkaaa ještě mě napadlo, chodíš na nějaké kurzy podle Mojžíšové nebo cvičíš sama? Koukám na nabídku v Brně a bez referencí je to dost naslepo. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.