1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2322
7.1.17 17:27

@kliki ty jo, teď jsem to měla vše popsané a zmáčkla špatné tlačítko a je to fuč :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak znovu do SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
7.1.17 17:35

@hancami :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :pocitac: To znám taky :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
8.1.17 11:11

Ahoj holky, tak dnes 14d po Ket a test negativni. Zítra jsem měla jít ráno na krev a ve 12 na utz, ale Zajdu si k nám do nemocnice. Kašel neustupuje, pořád zvýšená teplota, mám šílené záchvaty, takže po krvi u nás rovnou k obvodacce pro léky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
8.1.17 11:47

@hancami Ale ne, Hani… :? To je úplně v háji, asi jsme si nevybraly dobré období… :( Jinak nemoci teď řádí, taky se o mě něco pokouší, zatím jen opar, ale mě drží pohromadě betaglukan… :hug: Tak se drž, ale vy ještě mrazáčky máte, že jo? :kytka: Opatruj se a držím palečky, ať je brzy lépe… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
8.1.17 12:08

@T.martasek jj, zatím vysetrene pgs 3ok, další 4 půjdou na vyšetření teď na manželovu pojišťovnu dalších 5 máme nachystané eventuálně na vyšetření. Ale do toho určování nepůjdem, kdybych věděla, že jich zůstane do 5.dne 13 vhodných k pgs, a prvni 4 na genetice budou ok, tak necháme oplodnit jen 10, nemáme v úmyslu chodit pořád na Ket. Já myslela, že bude velký úbytek, říkala jsem si oplodní mě 15 do 5.dne bude max 10 a po genetice třeba 4. Takže uvidíme podle zítřka, jak to dopadne, kdy se vyléčit a kdy do toho budem chtít jit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
8.1.17 15:05

@hancami Hani, já tomu nerozumím, ty máš 12 vajíček? A jak necháš olodnit jen deset? To ta vajíčka jsou zamražená neoplodněná? Tak on je lepší KET než znovu celá stimulace, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
8.1.17 15:55

@T.martasek ne :) při opu odebrali 22 vajíček a ptali se kolik chceme oplodnit. A jelikož jsme mysleli, že po 5-denni kultivaci bude velký úbytek, pak ještě pgs další úbytek, tak jsme nechali oplodnit 15, a ono zůstalo 13. 4 šly hned na pgs a všechny čtyři ok. dalsi 4 ještě na pojišťovnu půjdou teď a těch zbylých 5 by jsme pgs už museli hradit sami. Snad je to srozumitelne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
8.1.17 15:57

@T.martasek takže vlastně ještě teď máme 12 embryí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
8.1.17 16:10

Ahááá, bych taky chtěla tolik vajíček :? Ale já teda měla šest z první a devět z druhé. No a jen po jednom embryu. A u druhé stimulace jsme si připlatili MACS, a stejně nakonec neprošlo PGS… :? Pojišťovna proplácí jen 8 kusů? to je škoda, když je dost oplodněných vajíček… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
8.1.17 16:34

@T.martasek my si taky příplatili MACS, ono právě je někdy hodně blbe, nechceme pořád chodit na Ket, už jsme dokonce došli k přesvědčení, že nechceme tímto procházet věčně, utápět peníze, ale žit. Že prostě prožijeme krásný život i ve dvou se zvířaty. A takhle? Nevím, jestli budeme schopni říct konec i když tam budou další embryjka? Ale snad se brzy zadari a nebudeme to muset řešit, nebo zasáhne manžel a řekne Hani stop, takhle jsme to nechtěli

Ono se to špatně vysvětluje a pro toho, kdo má jediný cíl života dítě, nás nikdy nepochopi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
8.1.17 17:41

@hancami Ano, já ti rozumím, já to zase beru tak, že jsem zklamaná, doufala jsem ve více šancí. Jak jsem psala, manžel děti nemá, já ano, chtěl by vlastní, vím asi co cítí a možná není úplně dobře, ze to víceméně dělám jen kvůli němu… Taky to nechci lámat přes koleno, ale vím, že on to zatím vzdát nechce… A Hani, o adopci jste neuvažovali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
9.1.17 08:37

Ahoj holky, tak za hodinu bude výsledek krve. Tedt negativni. Do repromedy jsem nejela už 10 dni bojuju neúspěšně s nemocí a zbytečně bych tam někoho nakazila a výsledek by byl až kolem poledne. Tak budu moct hned k dr a ta mi může s klidným svědomím napsat léky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.1.17 10:19

@hancami i přes to držím palce!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
9.1.17 10:46

Holky hCG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
9.1.17 10:49

HCG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.