1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
541
18.1.17 20:05

@kelynka
Mě teda nikdy nenechali ležet a to mám zasebou 3kety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
18.1.17 20:56

@beata123 rekla jsi jim, ze chces chvili lezet a oni rekli ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
19.1.17 09:35

@beata123 @kelynka no ja nevim… psala jsem kvuli tomu do jineho caru a napsali mi, ze to vubec nevadi, ze to vysledek neovlivni… :(
jinak dnes v noci me nekolikrat probudilo pichani v brisku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
19.1.17 09:36
@yareah píše:
@beata123 @kelynka no ja nevim… psala jsem kvuli tomu do jineho caru a napsali mi, ze to vubec nevadi, ze to vysledek neovlivni… :(
jinak dnes v noci me nekolikrat probudilo pichani v brisku

Nééé, to vážně neovlivní. Vůbec nevím kde se na to ležení přišlo, je to prostě blbost. Buď v klidu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
19.1.17 09:40

@kelynka
Aha to ne já jim nic neříkala. Tak asi když jim řekneš tě asi nechají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
19.1.17 09:41

@kelynka
Tak defakto když otěhotníš normáně tak kolikrát otom nevíš a děláš vše, tak se to podle mě bere. NEní dokázáno že když budeš ležet bude větší šance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
19.1.17 12:36

Holky, asi to nebude mit vliv, ale i tak bych si rada zase chvilku polezela, urcite je poprosim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
19.1.17 12:59

@kelynka
určitě si to udělej podle toho aby ti to vyhovovalo a neměla jsi špatný pocit. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
19.1.17 13:58

@yareah Držím palce, ať ti to dobře dopadne… A toho, že jsi neležela se neboj, oni ti embryo dávají až do dělohy, takže z tebe fakt nemůže „vytéct“… ;) Já jsem ležela a k ničemu to nebylo… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
20.1.17 13:14

Holky ja u toho posledniho yrasferu nejela vytahem asle sesla jsem po schodech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
21.1.17 17:29

Ahoj holky… chtěla jsem se zeptat, jestli je tady někdo, kdo měl 2až 3dny po odběru vajíček ebmryotransfér??? Vždy jse měla je KET a protože už mi letos bude 39let tak jsme ho měli vyšetřené PGS. Teď jsem přešla do jiného CARu a tam mi řekli, že navrhují dva až 3dny po OPU mi tam fouknout dvě nejlepší embrya a samozřejmě ty po PGS teda jestli nějaký přežijí zamrazit. Chtěla jsem se zeptat, jestli to tady některá z vás tak měla, že i v tomhle starším věku to zkoušela zavádět po dvou nejlepších embryjkácha?? Bojím se, aby to nezmklo a vyvíjelo se jak má. Dr.mi řekla, že to všechno pak dokáží z plodové vody a krve poznat, jestli to bude zdravé. Jen se bojím toho věku. Ale znám holky, které otěhotněly přirozeně i ve 40na poprvé a dopadlo vše v pořádku. Jaký na to máte názor a co si o tom myslíte a jaké máte zkušenosti??? Díky moc za každou radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
21.1.17 17:33

@kliki Ahoj, nenechala bych si zavést embryo mladší 5 dní. Je to blbost a to embryo není připravené na transfer do dělohy. Je ještě pár CARů kde se tohle dělá, ale je to spíš přežitek. Nejlepší je zavádět 5ti nebo 6ti denní blastocystu.
Jinak do dvou bych klidně šla, já jsem při jednom KETu taky šla do dvou embryí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
21.1.17 19:52

Za me taky dat jen po prodlouzene kultivaci, je urcite vetsi sance nez po dvou nebo trech dnech. Jinak dve embrya nezavadet. Dvojcatka jsou velmi rizikove. Porad se v car, jestli ti doporuci jedno nebo dve embrya. Drzim pesti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
22.1.17 08:49

Já bych se asi rozhodla podle množství embryí v ten 2.,3.den. pokud by jich bylo dost, tak možná 1 nechala zavést, ale to je podle krajní řešení, po tom, co se může dělat genetika, tak bych preferovala Ket po genetice. Ale četla jsem o případech, kdy bylo úspěšné zavést 3.den. takže babo raď :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
23.1.17 09:52

Ahojte, tak zítra budu týden po KETu, a už pár dní mě pobolívá břicho a od včera bradavky na zmačknutí a zatlačení, ale predpokládám, že to je z utrogestanu. Myslím, že nevydržím ještě týden netestovat, ale zatím se mi do něj ani nechce, kdy vy jste poprvé testovaly a jaky byl vysledek? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.