Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@hancami vubec ne :/ bylo 5ti denní…
ženy tak mě napadá… Climara brzdí MS že? já si furt říkám, že dokud nekrvácím, že to je dobré, ale ona to může brzdit Climara.
@yareah píše:
@beata123 2. pokus… a dnes 10.den zase sněhobílo
To je mi líto
… Climaru jsem nikdy neměla a Utrogestan nebereš? Ten MS u někoho brzdí.
@yareah jj, brzdí MS, dokud nevysadíš myslím, ale Utroš tak MS nedorazí, takže tímhle se člověk nemůže uklidňovat
asi už by něco na testu být mohlo, ale až krev bude jistota. držím palce!!!
@Kikuška90 @hancami no vidim už to blbě… :/
lepim Climaru a zavadim utrogestan ![]()
@yareah Já měla taky vždy climaru a utroš. myslím že spíš utoš to brzdí Ms..ale nevím. Já když se nepovedlo a vysadila obě tak do dvou dnů začla MS. Naděje umírá poslední, ještě neházej flintu do žita, jsou i případy že se jim to ukázalo až 12.den a do té doby nic.
Dobré ráno, moc sem nechodím, nepřispívám, nenakukuji, ale teď mi to nedalo, nervy jsou to hrozné… po druhé stimulaci ze dvanácti odebraných vajíček jedno embryo a teď jsem po KETu… ani ne týden, ale nic, vůbec nic není jinak, pomalu ztrácím naději
![]()
@Len3ka držím palce, jsem na tom dost podobně, v pondělí byl ET a čekám… čekám… špiním… a lezu po zdi ![]()
Cilam: děkuji, tak ať to vyjde… oběma ![]()
co bych dala za špinění, řekli mi, že když budu špinit, že to bývá dobrá známka
ale já nic, sem tam bolest v břiše, trochu citlivější prsa, ale přičítám to spíš blížící se menstruaci
Holky, chystate se nektera v unoru nebo breznu na ket? Ja cekam na menzes a jdu si pro mrazacek ![]()
@kelynka ahoj, chtěli jsme původně až po dovolené v květnu, ale včera jsme začali uvažovat, že že v březnu. Já se chci zeptat na ten scratching sliznice, takže pokud pujdeme, tak to vidím dle ms asi na konec března. V po jdu na konzultaci k Hromadové, tak uvidíme co se dozvíme
@hancami tak to je super, budu drzet pesti
Ja jsem byla s manzelem vcera u dr Hromadove. Zkousela nas dotlacit na cele ivf, ale my zkusime ty posledni mrazacky, tak snad to vyjde. Vcera jsem se zapomnela zeptat proc uz nedavaji ke ketu prednison a anopyrin, ja ho mela vzdy ![]()
@kelynka my máme aktuálně ještě 6 mrazáčků po PGS a dalších 5 čeká na testy. Já mám z imunologie předepsaný před KET Medrol. Tak jí klidně napiš, mně vždy odpoví, třeba trochu se zpožděním, ale odpoví. Tak budu držet palce ![]()
@kelynka píše:
@hancami tak to je super, budu drzet pestiJa jsem byla s manzelem vcera u dr Hromadove. Zkousela nas dotlacit na cele ivf, ale my zkusime ty posledni mrazacky, tak snad to vyjde. Vcera jsem se zapomnela zeptat proc uz nedavaji ke ketu prednison a anopyrin, ja ho mela vzdy
Ahojky… já nevím jak ty, ale já se mu snažím vyhnout. Ten příbalovej leták toho prednisonu je hrůza a jsou to kortikoidy a nikde nemáš zaručený, že to zabírá. Já jsem to odmítla i ten anopyrin. Uvidím, co se stane, ale bez toho to snad taky půjde. A taky v diskusi v Heliosu psali, že pokud není udělaná imunologie určitě by prednison nedoporučovali. Asi ví proč. Tak zkus ještě o tom popřemýšlet. Ale já mám v tom jasno. Zatím ahojky
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.