1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2089
27.1.17 10:03

@hancami vubec ne :/ bylo 5ti denní…

ženy tak mě napadá… Climara brzdí MS že? já si furt říkám, že dokud nekrvácím, že to je dobré, ale ona to může brzdit Climara.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
27.1.17 10:32
@yareah píše:
@beata123 2. pokus… a dnes 10.den zase sněhobílo :(

To je mi líto :(… Climaru jsem nikdy neměla a Utrogestan nebereš? Ten MS u někoho brzdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
27.1.17 10:59

@yareah jj, brzdí MS, dokud nevysadíš myslím, ale Utroš tak MS nedorazí, takže tímhle se člověk nemůže uklidňovat :,( asi už by něco na testu být mohlo, ale až krev bude jistota. držím palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
27.1.17 11:06

@Kikuška90 @hancami no vidim už to blbě… :/
lepim Climaru a zavadim utrogestan :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
27.1.17 12:25

@yareah Já měla taky vždy climaru a utroš. myslím že spíš utoš to brzdí Ms..ale nevím. Já když se nepovedlo a vysadila obě tak do dvou dnů začla MS. Naděje umírá poslední, ještě neházej flintu do žita, jsou i případy že se jim to ukázalo až 12.den a do té doby nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
30.1.17 09:03

@Móóňas Ze srdce gratuluji. Uzivej si to rodino :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
30.1.17 09:51

Dobré ráno, moc sem nechodím, nepřispívám, nenakukuji, ale teď mi to nedalo, nervy jsou to hrozné… po druhé stimulaci ze dvanácti odebraných vajíček jedno embryo a teď jsem po KETu… ani ne týden, ale nic, vůbec nic není jinak, pomalu ztrácím naději :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
30.1.17 10:27

@Len3ka držím palce, jsem na tom dost podobně, v pondělí byl ET a čekám… čekám… špiním… a lezu po zdi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
30.1.17 10:42

@yareah ahoj, tak co?? moc držím palce, aby se // objevily :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
30.1.17 10:57

Cilam: děkuji, tak ať to vyjde… oběma :kytka:
co bych dala za špinění, řekli mi, že když budu špinit, že to bývá dobrá známka :hug: ale já nic, sem tam bolest v břiše, trochu citlivější prsa, ale přičítám to spíš blížící se menstruaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
30.1.17 19:35

Holky, chystate se nektera v unoru nebo breznu na ket? Ja cekam na menzes a jdu si pro mrazacek :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
31.1.17 08:41

@kelynka ahoj, chtěli jsme původně až po dovolené v květnu, ale včera jsme začali uvažovat, že že v březnu. Já se chci zeptat na ten scratching sliznice, takže pokud pujdeme, tak to vidím dle ms asi na konec března. V po jdu na konzultaci k Hromadové, tak uvidíme co se dozvíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
31.1.17 09:17

@hancami tak to je super, budu drzet pesti :hug: Ja jsem byla s manzelem vcera u dr Hromadove. Zkousela nas dotlacit na cele ivf, ale my zkusime ty posledni mrazacky, tak snad to vyjde. Vcera jsem se zapomnela zeptat proc uz nedavaji ke ketu prednison a anopyrin, ja ho mela vzdy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
31.1.17 09:56

@kelynka my máme aktuálně ještě 6 mrazáčků po PGS a dalších 5 čeká na testy. Já mám z imunologie předepsaný před KET Medrol. Tak jí klidně napiš, mně vždy odpoví, třeba trochu se zpožděním, ale odpoví. Tak budu držet palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
31.1.17 11:47
@kelynka píše:
@hancami tak to je super, budu drzet pesti :hug: Ja jsem byla s manzelem vcera u dr Hromadove. Zkousela nas dotlacit na cele ivf, ale my zkusime ty posledni mrazacky, tak snad to vyjde. Vcera jsem se zapomnela zeptat proc uz nedavaji ke ketu prednison a anopyrin, ja ho mela vzdy :nevim:

Ahojky… já nevím jak ty, ale já se mu snažím vyhnout. Ten příbalovej leták toho prednisonu je hrůza a jsou to kortikoidy a nikde nemáš zaručený, že to zabírá. Já jsem to odmítla i ten anopyrin. Uvidím, co se stane, ale bez toho to snad taky půjde. A taky v diskusi v Heliosu psali, že pokud není udělaná imunologie určitě by prednison nedoporučovali. Asi ví proč. Tak zkus ještě o tom popřemýšlet. Ale já mám v tom jasno. Zatím ahojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.