1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
279
31.1.17 19:39
@adrusenkaaa píše:
@kliki ket se dela 5 dni po ovulaci.

to já samozřejmě vím, ale neodhadli správně ovulaci. Byla jsem tam 12.den cyklu, pak 15.den cyklu a pak ještě 18.den cyklu. A teď jsem měla ovulaci až 21.nebo22.den cyklu. Takže kdyby zaváděli embryjko až 27.den cyklu možná by to klaplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
31.1.17 19:41

@kelynka to já vím… ale když jsem jim to říkala, tak na to zřejmě nehleděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
31.1.17 19:41

@kliki oni ti nepichli ovitrelle nebo pregnyl pred ketem? Nebo uz to taky nedavaji?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
31.1.17 19:55

@kelynka ani me nepichaji ovitrelle. Hlidaji ni ovulaci.Me samo vajicko praskne. Navic ja ovulaci citim a vim kdy probiha.Pri priprave na ket chodim casto na ultrazvuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
31.1.17 19:56

@kelynka mame posledniho mrazacka. Takze jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
31.1.17 19:57

@adrusenkaaa ty jo tak to je teda blbe, i kdyz jsem mela nativni cyklus tak pro jistotu se ovitrelle pichnul aby byla jistota, ze k ovulaci opravdu doslo. Tak to ja si teda o ovitrelle reknu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
31.1.17 20:31

Holky, tak jsem to ted tady v diskuzi dohledala a ket jsem mela 17den cyklu, ten ovitrelle urcite chtit budu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
1.2.17 09:42

Dobré ráno: já byla na ketu teď lednu, nikdo se mě neptal a ovitrelle jsem dostala automaticky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
1.2.17 10:34

@Len3ka ahoj a kdy? :)

já měla taky bez, ovulaci nemívám, takže od začátku pouze lepení náplastí na sliznici a pak utroš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
1.2.17 10:41

@Len3ka hmm tak asi davaji jak komu nebo nevim :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
1.2.17 10:42

Nebo pokud je anovulacni cyklus tak se ovitrelle nedava :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
1.2.17 10:42

Hancami: ani ne týden, teď se držím zuby nehty, abych nečůrala na papírek a nebyla zklamaná…
mě zase minuly ty náplasti, ovitrelle jsem si píchla 3dny před KETem a teď už jen vitamíny, utrogestan a léky na tlak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
1.2.17 10:43

@Len3ka drzim pesti, aby to vyslo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
1.2.17 10:51

Holky nevím, vůbec tomu nerozumím, řeknou mi, co mám polknout, píchnout, tak poslušně vykonám a nepátrám proč. Doufám, že ví co a proč dělají.
Já teda ten Ovitrelle dostala od své doktorky, ale ta s nima spolupracuje, takže myslím, že stimulace i příprava na KET je stejná tam i tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
1.2.17 10:54

Kelynka: moc děkuju :hug: nějak ztrácím naději, vůbec nic necítím že by bylo jinak a tak nějak se smiřuju s tím, že nám holt nebude dáno (já i muž jsme už letití a bezdětní), ale kdyby se zadařilo… tak budem nejšťastnější na světě :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.