Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Len3ka Juuu, tak potichounku gratuluji a ve čtvrtek ať to pěkně potvrdí ![]()
@kelynka
No u mě těžko říct možná v pátek možná dřív či později. Ale po scratchingu říkala Tokevara že může být dřív MS.
@beata123 ty dojizdis do repromedy nebo te oripravuje doktorka co spolupracuje s repromedou? Chteka bych taky intralipid, ale nechce se mi jet do Brno kvuli tomu…
Holky proc se nikde nedoctu nic o scratchingu? Chtela bych nejake info.Co se deje uvnitr kdyz ti seskrabnou sliznici. Jearli v dalsim cyklu sliznice vice doroste atd
@beata123 ja cekam menzes taky v patek
Budes zavadet jedno embryo?
@adrusenkaaa ahoj, taky jsem se snažila najít, někde to pojmenovávají pipille scratching, pipille endometria… Někde jsem četla, že lepší je hysterektomie… Někdo to doporučuje, někde že je lepší ISMET… Vždy záleží na dané klinice…
@adrusenkaaa
taky jsem nic otom nenašla jen nějaké video na youtube. Tokevara říkala že je to dobré i na imunitu.
@kelynka
Já už Ms obdržela právě dnes. Jinak ano vždy dáváme jedno a hlavně už stejně máme poslední.
@beata123 tak to je fajn, ze jsi to uz dostala, budu drzet pesti ![]()
@adrusenkaaa scratching, seskrabnuti ty sliznice ma vyvolat jakydi hormony podporujici zahnizdeni. To mi psala jedna holcina z diskuze ivf 2014. Uz jsem si vzpomnela Ecil ni to psala. Je pravda ze prece treba po biochemickym tehu se taky rika ze je pohnojeno..
Jdu se s váma podělit o radost: jsem ty dvě čárky viděla dobře, dnes u MUDr. potvrzeno.
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.