Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kelynka taky právě z toho důvodu
tak uvidíme, minule 12dc 8mm, teď jsem objednaná na 11dc na UTZ a Intralipid (ten se ještě rozhodnu na 100% )
Kratjana: krásná fotka
Ty jsi šla ke své gynekoložce až v 8.tt? já byla naposledy v Repromedě na KETu, akorát se mě zeptali, jestli na kontrolu chci přijít k nim nebo do ZN a když jsem řekla, že do ZN, tak jen ať jim zavolám jestli se zadařilo bo ne. ![]()
kontryhel + nějaký čaj podporující otěhotnění jsem pila před první stimulací, před druhou už ne a kromě toho, že s bylinkama jsem měla klidnější menstruaci, jsem žádný jiný účinek nepozorovala. ![]()
@Len3ka
Mě řekli že budu chodit na Repromedu a až později mi dají všechny zprávy pro mojí doktorku. Teď je prý k ní chodit zbytečné. Byla jsem u nich 2týdny po ET, teď tam půjdu po 13ti dnech. Možná ti dali vybrat, protože to máš daleko?
@Len3ka ahoj Leni, jenze ja uz pak k Rozvadovke nechodila kvuli ivf. Posledni tri embrya uz jsem. resila primo jen s repromedou. Ona ani nevedela ze jsem byla na ketu. K ni jsem sla az ten cca 8.tt
@hancami potkala jsem v tu stredu strejdu(taty stryc) a ren cumel na tu fotku. Videl asi poprve miminko v 3D ![]()
@Majula85 píše:
@Len3ka
Mě řekli že budu chodit na Repromedu a až později mi dají všechny zprávy pro mojí doktorku. Teď je prý k ní chodit zbytečné. Byla jsem u nich 2týdny po ET, teď tam půjdu po 13ti dnech. Možná ti dali vybrat, protože to máš daleko?
Nase lekarka s nimi spolupracuje, tzn ze Lencu chystala na transfer a Lena tam sla fakt jen na zavedeni. Ja yo tak mela u prvnich tri transferu a u zbytku embryi uz jsme to reaili prace jen s repromedou protoze jsem ztratila duveru k me lekarce
Kratjana: aha, tak to jo, nám Tokareva řekla, že prostě když je jedno embryo, tak to vyjít musí… hrozně mě tím uklidnila, tak jsem vůbec neměla pochybnosti, teda kecám měla, ale měla jsem dojem, že jsme pro to všichni udělali všechno a včil je to v jiných rukách. ![]()
Majula85: zas tak daleko to nemám - cca 50km, dojíždí tady holky mnohem dál, ale moje gynekoložka s Repromedou spolupracuje, takže na stimulaci a teď na kontroly chodím k ní - mně to ušetří čas a nervy s cestováním (nejsem zrovna zdatný řidič a po Brně si netroufám, takže by si musel muž brát dovolenou)
Jinak hlásím pro mě překvapivou zkušenost, ač zapřísáhlý nekuřák, tak mi hrozně začaly vonět cigarety a naopak čokoláda, kterou bych mohla na kila mi hrozně smrdí ![]()
@Len3ka
Aha tak to jo. Me doktorka dala papir na CAR, vybrala jsem Repromedu, a chodím jen tam. Všechny testy tam, clostylbegit jsem dostala taky tam, stimulace, IUI 2×, a teď jedno IVF. Všechno u nich. Je vcelku jedno kam chodíme, hlavně aby to vyšlo ![]()
Holky, u ketu v nativu je dulezity i folikul nebo staci jem sliznice?
@kelynka kely. Folikul je tam dulezity kvuli ovulaci. Aby vedeli kdy zavest. ALE my u yoho posledniho ketu zkouseli taky nativ, jenze folik opet neby dost velky. Takze mi nasadili estrofem aby byla aspon sliznice a zaroven se vedelo ze ovu nebude. No a yransfer byl az 25.den cyklu a vyslo to
@kratjana dekuji za info
Kolikaty den ti nasadili ten estrofem? Jinak jak dlouhy mas cyklus?
Cykly jsem vzdy mela 31.dnu. Ale pokazdy kdyz jsem sla na transfer tak jsem mela velke zpozdeni. Treba 14dnu. Ja si presne nepamatuji kolikaty den nasadili ale rekla bych cca 15.den. A sama jsem si o estrofem rekla. Mela jsem pocit ze po estrofemu se lepe tehotni a hlavne je mnohonasobne levnejsi jak naplasti!!!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.