1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28
20.2.17 09:46

Moc vám držím palce ať jste zdravý. Mě na začátku stimulace končila chřipka a trápil mě opar. Byla jsem dohromady měsíc doma. Naštěstí jsem to vyležela. Moooc držím pěsti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
22.2.17 08:42

Ahoj holky, tak jak jsem si vyžádala Estrofem místo Climary, tak mi teda asi nedělá vůbec dobře :( kdysi mi nedělal problém, brala jsem ho už na 4 KETy a teď se mi vrátil problém se žaludkem :( mívám sem tam problémy - cca 4roky zpět jsem byla na gastru a byl tam menší zánět, takže když se to sem tam objevilo nasadila jsem Helicid a dobrý. Ale teď jsem měla 2 atb, tak se začal trochu ozývat a teď po nasazení estrofemu už Helicid nepomáhá. Moje obvoďačka mi dnes domluví termín na gastro, abych měla jistotu před těhu, že je to vcelku ok a nic velkého :( v po mám kontrolu sliznice před KET, tak kdo ví, jestli se mi neposune KET
máte někdo zkušenosti s estrofemem, že by si třeba žaludek zvyknul?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
22.2.17 09:18

@hancami ty jo s tim zaludkem to mame stejne. Ja jsem byla na gastru minuly tyden a taky zanet, dr mi dal omeprazol stada 20,uzivala jsem tyden a uz radsi neberu. Mam strach aby to treba neovlivnilo sliznici a folikul. V patek mam utz tak uvidime. Tobe drzim pesti, at je vse v poradku a muze byt ket :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
22.2.17 09:27

@kelynka já si na tebe právě vzpomněla :) dneska je to o malinko lepší, ale uvidíme, přece jenom v noci je delší odmlka od toho Estrofemu. Hlavní je, aby mi dali na gastru nějaký brzký termín.
A co ty už v pohodě? nebolí žaludek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
22.2.17 12:30

@kratjana Ahojky, včera jsem byla na kontrole na Repromede a už mi dali papíry k běžné gyndařce. A to jsem 6+2. Měla jsem jít původně k dr. Tokareva, ale volali mi, že někam jede a že mě potřebují vzít v jinou dobu. Samozřejmě jsem souhlasila. Dostala jsem se k dr. Hromadove. Vždy byla fajn, ale tentokrát to bylo jak na běžícím pásu. Rychle sem, rychle tam… byla odměřená, i partner zíral. Když jsem ji řekla, že jsem začala špinit tak dost nepříjemně odsekla, že to nic neznamená. No byla jsem docela zklamaná. Minulou návštěvu jsem byla u Kafky. K nám se choval v pořádku, ale po sestřičkách štěkal, až nám to bylo za ně nepříjemné. Mám tam z toho poslední dobou pocit, že nestíhají a bohužel se to odráží v jejich chování, které se za poslední rok dost změnilo. Musím ale i říct, že díky nim to vypadá dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
22.2.17 12:41

@Majula85 taky mi minule Hromadová připadala odměřená a brali mě o 40min později. Nyní jsem tam volala kvůli tomu gastru, jestli mám zrušit přípravu na KET a bylo mi řečeno, že je v Paříži na semináři. Tak jsem ji zkusila napsat email, ale přišla automatická odpověď, že v urgentních případech kontaktovat recepci.
Tak jsem to tam poslala, ať přepošlou na jiného doktora.

a moc gratuluji :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
22.2.17 12:44

Holky, na gastro jsem objednaná 2.3., to budu 14dc, tak nevím, jestli je potřeba zrušit přípravu na KET nebo ne? psala jsem dotaz, tak snad někdo odpoví, ať zbytečně neberu Estrofem, od soboty mám brát Medrol a v pondělí na kontrolu s intralipidem. Sice jsem už natěšená na KET, ale chci mít jistotu, že ten žaludek je OK a je to jen důsledek Estrofemu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
22.2.17 12:53

Holky mam zase chlamydie. Jebne me z toho.Ket posunuty. Ale i tak bude v atb aby nenapadli embryo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
22.2.17 13:19

@adrusenkaaa ach joo, pořád něco, že? tak ať jsi brzy cajk :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
22.2.17 13:31

@hancami ano ja uz jsem ok, rikal mi dr, ze uz po tom tydnu uzivani ucitim ulevu. Dokonce pry se da brat i v tehu, ale i tak nejak nechci pri planovani neco takoveho uzivat :zed: Prave jsem taky chtela mit jistotu, ze to neni nic vazneho, ikdyz to gastro bylo pro me velke utrpeni :poblion:. Je dobre, ze tam jdes :hug: Jinak ano nektere leky pry muzou drazdit zaludek. Jsem zvedava co ti odpovi dr. Drzim pesti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
22.2.17 13:34

@Majula85 ano Hromadova umi byt neprijemna. V roce 2011 jsem podstoupila prvni ivf, na posledni kontrole u ni jsem taky spinila a ona mi tvrdila jako tobe, ze to nevadi… :pocitac: dva dny na to v noci obrovske krvaceni a potvrzeni hematomu, gynekolog tvrdil, ze ho musela videt, ale zrejme ji to bylo jedno :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
22.2.17 15:06

@hancami moc děkuji. No mě tvrdili, že jede pryč Tokareva, ale asi jedou všichni. S tim gastrem jsou to blbé potíže. Já se tak 20let léčím s dráždivým tračníkem, do toho bezlepková a bezlaktozova dieta. Od začátku plánování jsem musela vysadit všechny léky a je to dost hrozný. Teď se mi to s otěhotněním ještě zhoršilo. Střeva jsou fakt blbý. Snad ti bude brzy líp :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
22.2.17 15:07

@kelynka bože úplně si mě teď vyděsila :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
22.2.17 15:08

@kelynka už mi volala Tokareva, tu mám fakt ráda a řekla, že posunout KET na další cyklus. Že gastro nevadí, ale jestli mi dají nějaké léky, tak to už by mohlo vadit. Upravila mi medikaci, abych neměla zase mé šílené dlouhé cykly. Takže teď do 15dc estrofem 1-0-0 od 16dc Utroš 0-0-2 po 10 dní. Takže nyní to vypadá na KET začátek dubna :( už jsem se těšila, ale radši mít jistotu, že je vše OK.
Gastro je celkem hnusné, ale dá se přežít, hlavně jsem ráda, že jdu hned ráno. Před 4 lety jsem šla až před polednem a to bylo utrpení :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
22.2.17 15:10

@Majula85 jestli už jsi dostala papíry, tak se rovnou objednej ke sv, ať tě převezme a můžeš v klidu k ní na UTZ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.