1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28
22.2.17 15:12

@hancami Tokareva je fajn :) úplně tě chápu. Čekání je šílený. Pořád se na něco těšíš a to tě žene dál a zase to na něčem zhavaruje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
22.2.17 15:14

@hancami ma volný termín až 9.3. A ve zprávě od Hromadné mám, že se mám objednat za 14 dní. Nechci se nějak vnucovat přednostně když psáno je něco jiného :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
22.2.17 15:26

@Majula85 jasan, však uvidíš, ono to na začátku to špinění bývá, ale na klidu to nepřidá :(
my původně chtěli až po dovolené, kterou máme na začátku května, tak jestli to tak půjde dál, tak to opravdu až po dovolené bude. Klidně se může stát, že až to řeknu doma, tak se rozhodneme opravdu to nechat až po dovolené :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
22.2.17 16:38

@hancami přesně tak, na klidu to nepřidá. Možná to po té dovolené nebude tak špatné. Ja byla během stimulace a ivf doma, protože jsem před tím chytla chřipku jak hrom a opar dole a myslím si, že jsem si od práce tak úžasně odpočinula, že i možná proto to je teď jak to je. Dovča je vždycky fajn relax :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
22.2.17 19:19

Holky chci se zeptat, nevíte co pro mě znamená, že mi na základě UTZ napsali, že mám v CD menší množství volné tekutiny? Hledala jsem na int. co to znamená, ale našla jsem jen souvislosti s ovulací a zanětama… jsem v 6+3, takže ovu se mě asi netýká, nebo to může být pozůstatek IVF? Plod je údajně ok a krom klasických projevů těhu a mini špínění jsem taky ok. Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
22.2.17 19:36

@Majula85 a ty jsi měla et? Já byla po opuštění po 10 dnech na kontrole utz, a říkala ok, ani žádná tekutina, takže pokud jsi byla na et, tak je to asi pozůstatek, ale nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
22.2.17 20:51

@hancami 20.1. Jsem byla na punkci 25.1. Mi zavedli 5ti denni embryo. Tak nevim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
22.2.17 21:03

@Majula85 to jsem nechtela, nemusi to nic znamenat… Ale pro jistotu se objednej ke sve gynekolozce, at na tebe mrkne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
22.2.17 21:53

@kelynka moc děkuji za jakýkoliv názor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
24.2.17 13:16

Holky tak dnes utz. Delala mi ho dr Vesela, byla jsem u ni poprve, ani nevim, jaky z ni mam pocit… Dnes jsem 12DC sliznice jen 6,5 a folikul 16mm, dala mi na sliznici ty naplasti climara 50. Chtela jsem ty tablety, ale nejak se k tomu nevyjadrila a porad mluvila o naplastech. Ja nevim, mozna to zni blbe, ale napadla me takova myslenka, co kdyz folikul nebyl a ona rekla, ze je? Mohla by to tak rict nebo ji muzu verit? Minulou navstevu nas tlacila dr Hromadova do celeho ivf. Nevim, ale moc dobry dojem na me ta Vesela neudelala. Ket naplanovala na pristi sobotu. Ovitrelle mam pichnout zitra. Myslela jsem, ze od pichnuti se ket provadi 5den, ne po tydnu :nevim:
Sliznice by mela byt asi vetsi ze? Kolik jste mely vy ten 12DC? Snad ty naplasti pomuzou, lepit mam kazdy treti den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
24.2.17 17:15

@kelynka ja myslim, ze Ti to dobre naplanovala. Po Ovitrelle se za 2 dny ovuluje a od ovulace 5 dni je KET (kdyz je 5 dnove embryo). Ja dnes z Vesele take nic moc pocity

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
24.2.17 19:39

@pepi3 snad ano, jsem z toho nervozni :(. Ty jsi v jake fazi, pred stimulaci nebo se taky chystas na ket nebo et?

Příspěvek upraven 24.02.17 v 19:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
24.2.17 19:47

Ahoj… já dneska byla na odběru a za pět dní jdu taky na ET… jsem zvědavá jak to bude probíhat. zatím jsem měla jen dvakrát KET v repromedě.. ale nevyšlo to a zkusila jsem to jinde. Tak jsem zvědavá, jestli se tato metoda povede. Nebude to snad pro to embryjko takový stres. Jen nevím, jestli mě ještě ten pátý den nebude bolet bříško. zatím jsem jenom na práškách novalgin a trochu je mi líp. Snad než půjdu na ET tak už mě to nebude tolik bolet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
24.2.17 19:52

@kliki ahoj a ty jsi predtim mela ket v nativu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
24.2.17 20:04

@kliki po odběru mě břicho bolelo pekelně. Řekla bych že po cca týdnu jsem to už při zatnutí břicha cítila malinko a pak mě začalo bolet břicho jako před ms, ale to už se hlásilo hnízdění embryo :) držím palce a ta bolest za to stoji. Zítra už to bude mnohem lepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.