Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Macamaca
Nemáš zač já se pořád taky na něco vyptávám:-) Hlavně kdyby nám to pomohlo, že ![]()
@kelynka píše:
@Macamaca ahoj,v kolik mas zitra ket? Budu na tebe myslet
Ahoj, akupunkturu v 10 a KET v 10:45. ![]()
Děkujiii
![]()
@beata123 píše:
@Macamaca
tak at se pořádně zavrtádržím pěsti
![]()
Děkuji
snad už se zavrtává ![]()
Akupunktura byla super, i když uvolnit se tam moc nejde, je tam slyšet hluk z chodby.. Jehličky v uchu vůbec necítím ![]()
Transfer dělala paní Dr. Tokareva, byla to rychlovka ![]()
@kelynka píše:Řekla bych, že asi určitě ne Kafka, toho jsem dnes zahlédla a má zafixovanou ruku..
@Macamaca aha,takze jsi ovitrelle pichala uz ten 12DC v devet vecer? Kdo ti bude delat ket? Ja jsem se ani nezeptala kdo mi ho bude delat..
@Macamaca lezela jsi po ketu chvilku? Kolikaty den
budes testovat ![]()
@hancami děkuji ![]()
@kelynka ležela jsem pár minut ![]()
S testováním nevím, nejradši bych až za těch 14 dní, ale nevím, jestli to vydržím
minule jsem testovala 9 den a byly tam //
@Macamaca tak to je super, ze jsi chvilku mohla lezet
. To ti nabidli nebo jsis o to rekla? Ja jsem vzdy testovala uz po tydnu, jsem hrozna… nevydrzim cekam ![]()
@kelynka píše:
@Macamaca tak to je super, ze jsi chvilku mohla lezet. To ti nabidli nebo jsis o to rekla? Ja jsem vzdy testovala uz po tydnu, jsem hrozna… nevydrzim cekam
Já jsem si řekla, měla jsem to tak i minule, vím, že ti není potřeba, ale chci dělat všechno, co jsem dělala minule, abych si pak neřekla, že jsem měla udělat to a to..
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.