Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kliki nám taky rodiče hodně finančně pomohli, ale teď je nechci zatěžovat.. Mamka byla před měsícem na náročné operaci a mají dost svých starostí, tak proto jsem to neříkala.. Předtím taky věděli o všem ![]()
Tak zatím ahoj a testy zamčít ![]()
@Macamaca @kliki nám taky naši hodně pomohli, bez nich by tohle IVF asi ani nebylo. Ale nejraději bych jim neříkala, kdy jdeme, mamka mě pak strašně stresuje
podle ní bych neměla dělat nic, ani nikam chodit a když se to nepovede, tak mi připadá, že si říká, kdyby jsi nechodila na procházky a do práce a nežehlila a neprala… takže teď jsme chtěli KET na tajňačku, ale neklaplo to s tím žaludkem ![]()
@hancami tak to taky chápu ![]()
No já měla jít minulý měsíc, to byla zrovna mamka v nemocnici, tak proto jsme nic neříkali.. A teď už jsme to tak nechali.. Jako kdyby se zeptali, tak lhát nebudu a řeknu, ale když ne, tak mlčím..
@adrusenkaaa
Ahoj já si dávám po nemoci pauzu. takže asi ještě jednu ms nechám a pak iž půjdu na přípravu. Ale mám častou MS takže to může být klidně taky duben:-)
@hancami
jo s tou mamkou to znám, taky mě pořád upomínala abych nic nedělala vůbec. njn maminky už asi jsou takové ![]()
Ahojte tak jsem po dalsim Ketu. Doktorka mi rikala ze embryjko je blastocysta a uz je vyloupnute z obalu takze se hned chyti. Copak to jde s tim uplnym vyloupnuti? Kez by se chytlo.
P. s. bojim se i kychnout
natoz si dojit na velkou. Myslite ze to je ohrozujici? ![]()
@yareah ahoj… hlavně to moc neprožívej. Musíš jen myslet pozitivně. Když někdo otěhotní přirozeně ani neví, že je těhotná a stejně dělá všechno jako předtím. Takže bych to tak nehrotila. Já sama jsem byla včera na ET a dneska sice ležím, ale už jsem byla venku na procházce a nakoupit a hlavně se snažím na to nemyslet. Jak se říká, když se má embryjo zavrtat tak se zavrtá ať děláš co děláš. Třeba Tokareva mi říkala případ, že tam měli pacientku, která hned po KEtu odlítala na dovolenou a bála se, aby stihli vůbec letadlo. A prý se uchytilo. Takže je to fakt úplně jedno. Podle mě všechno už je daný tam nahoře
. Vím, že se mi to lehce říká. Ale letos v květnu mi bude 39let a tohle je můj 3.IVF pokus, mám už jen jeden na pojišťovnu. A když to prostě nevyjde tak přece nebudu skákat z mostu… život jde dál a musím si říkat, že na světě jsou horší věci a hlavně hrozný nemoci, který je člověk šťastnej že je nemá…
@yareah určitě se neboj, embryjko jen tak z tebe vypadnout nemůže ![]()
Přeji hodně štěstí.
Tak je nás tu víc, jsme v spolu. Doufám, že se za pár dní budeme všechny i společně radovat
![]()
@Macamaca super, uz jsem se lekla, ze zavadim a je to blbe
Zitra me ceka ten ket tak jsem nervozni
Dnes ma prijit sms v kolik bude
Taky ti psali z repromedy sms v kolik bude ket?
Trosku se mi to komplikuje, mala uz treti den horecky, velky kasel. Mam strach, abych to nechytla ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.