Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Macamaca díky moc za podporu. Volala jsem své „macešce“ je gynekoložka. Tak říkala, že to mám nechat být.. volný průběh. Že se ještě nic neděje a nemám stresovat. POkud se to nerozkrvácí víc tak je normální…a na menses je už mě určitě brzo. Minule jsem to dostala až po 42dnech a to ještě přes vyvolávačku agolutin. Takže v pohodě.. a ten utrogestan by to měl podržet. Ach jo… to jsou starosti
![]()
@kliki já bych měla MS dostat zítra a i když Utrogestan by to měl oddálit, taky se pokaždé dívám na slipovku, když jdu na záchod.. Asi je to normální takový pocity, ale stejně už s tím nic neuděláme, bud to tam je a nebo ne.. Ale musíme věřit, že jo.. Dušíka jsi měla, tak mu věř ![]()
@Macamaca jj byl tam hned ráno z první moči. Dneska jsem si test nedělala a ani dělat nebudu. abych se zbytečně nenervovala. Už tohle si myslím, že je dobrá průprava na nervy. Když ustojím tohle tak je to pak pohoda… jak říkáš musím věřit ![]()
Ja u sestyho ketu ktery vysel spinila krvi. Takze verim ze i tento tvuj et bude uspesny ![]()
@kliki neboj, spineni nic neznamena…
ja jsem u dvojcat krvacela az do 16tydne. Jinak co se tyce mamatestu, tak jsem s nim vzdy testovala a nikdy mi ducha neukazal az opravdu u tehu… Drzim pesti ![]()
@kelynka @Macamaca tak koukam jak jsme kazda jina
ja naopak cekam jestli zaspinim a verila bych tomu, ze to je zahnizdovani
ale zatim stale nic… uplne me svrbi ruka abych testovala
Ahoj holky, tak jsem psala Hromadové ohledně té hysteroskopie a toto odepsala:
Podezření na srůsty v děloze by mohlo být vysloveno na základě ultrazvukového vyšetření děložní sliznice, tato je obvykle nízká, případně je patrné přerušení kontinuity děložní dutiny. U Vás jsme nic takového nezaznamenali.
Diagnostickou hysteroskopii je možno provést a vyloučit tak například chronický zánět v děloze, který by také mohl být příčinou selhání implantace embrya. Pokud byste měla o hysteroskopii zájem, prosím, dejte mi vědět, toto vyšetření bychom naplánovali.
Takže asi do ní nepůjdu, asi zbytečná narkoza. možná kdyby se zase nezadařilo, tak pak možná.
@kelynka já testovala 9den po ket testem z Repromedy a byla tam pěkná čárka, holky mi tady psaly, že dělá falešné duchy, tak
ale na ducha to bylo fakt celkem silné
@yareah kolikaty jsi den? Ja vzdy testovala 7den a bylo to tam
Tfuj tfuj at to vyjde ![]()
@kelynka dnes 5.
láká mě dělat 6.den, často na netu píšou že už jim to ukázalo… moje svedomi mi rika at testuju tak 7-8
ale poslechnu ho?
@hancami ano na tu hysteroskopii zatim nechod. Jak rikas zbytecna narkoza ![]()
Držím vám všem palce, ať to vyjde. Úplně mě z toho mrazí, jak tu čtu, že se odhodláváte testovat, nedávno jsem na tom byla stejně a na konci těch nervů byly dvě čárky, tak ať se zadaří ![]()
@yareah píše:
@kelynka @Macamaca tak koukam jak jsme kazda jinaja naopak cekam jestli zaspinim a verila bych tomu, ze to je zahnizdovani
ale zatim stale nic… uplne me svrbi ruka abych testovala
No u prvního KETu jsem to měla stejně, všude psali, že špinění znamená zahnizďování, tak jsem ho taky pořád čekala a nic a podařilo se.. Takže teď opět doufám ve stejný výsledek..
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.