Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@hancami ja si o to vysetteni rekla alr byla jsem s zadankou na zakroku jinde. Na te ambulanci dela i Kafka. Nakonec mi nic nenasli.
@kliki ahoj, takže jsi dnes 5.den po ketu?
drzim palce aby ti to vyslo… laka me taky testovat zitra - 5.den ale neviiim
@yareah ahoj, já jsem 6 den po.. 5ti a 6ti denní embryjko se prý uhnizďuje 1-3 dny po ket, takže už je u nás nejspíš rozhodnuto.
Příznaky někdo má někdo nic..
Mě tlačí podbřišek už od 1 dne po ket a občas mě píchne na vaječníku.. Měla jsem to tak i minule, když se povedlo, ale taky to může dělat Utrogestan, takže těžko říct..
Uvidíme uvidíme.. ![]()
Ale taky se furt pozoruji, jinak to nejde.. ![]()
@Macamaca a kdy budeš testovat?
to je pěkné.. já jsem 4.den, kliki 5.den, ty 6.den po ![]()
no joo píchání mám taky, ale to jsem měla i u předchozích pokusů, takže nejspíš Utrouš ![]()
ale ja věřím, že se zavrtává!
už chci mít pozitivní test
@yareah vůbec nevím, mám strach a hlavně nemam ani testy, jen jeden
@Macamaca neboooj, to dopadne
já mám dva… jeden z repromedy a jeden protože jsem si dělala test jestli mam v sobe jeste ovitrelle. tak mi tu zbyl jeste jeden gs mamatest.
bojim se ze budu testovat ![]()
@Macamaca no uvidíme zítra. Zkouším to ráno, když manžel odejde do práce. Říkal, abych si je tak brzo nedělala. Ale naštěstí nechtěl, abych mu to slíbila. Takže jsem nic neslíbila a potichounku si je stejně dělám. Ale spíš jsem to zkusila jen tak z hecu, že jedna už měla právě snad 4.den slabounkou čárku. A to měla taky dvě embryjka. Tak jen ze zvědavosti jsem to prubla. S tím, že když by tam nic nebylo tak si řeknu, že je ještě stejně brzo… takže klííídek ![]()
@kliki promin ze ctu cizi rozhovory, ale pobavilo me
potichounku si je delam… rebelko ![]()
@kelynka já měla ovitrelle. Ale než jsem šla na ET tak jsem si dělala test, jestli tam není dozvuk toho ovitrelle a byla tam jen jedna čárka. Takže ze mě to asi vyprchalo hooodně rychle. @yareah no tož co mám dělat
…jsem zvídavá…
@yareah píše:
@Macamaca neboooj, to dopadnejá mám dva… jeden z repromedy a jeden protože jsem si dělala test jestli mam v sobe jeste ovitrelle. tak mi tu zbyl jeste jeden gs mamatest.
bojim se ze budu testovat
No já mám vlastně taky svá, myslela jsem jako jeden navíc k tomu od Repromedy..
Já fakt doufám, že to vyjde, jinak nevím ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.