1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1665
8.3.17 23:29
@kelynka píše:
@Macamaca 17tyden 8o :,( To uz je krasny tyden tehu :,(… Moc ti preji, aby ti to vyslo, donosila a porodila zdrave miminko :srdce:

Děkuji, jsi hodná :hug:
Co se dá dělat, už jsem se z toho tak nějak vzpamatovala. Byl to hrozný šok, protože jsme měli embryjko po PGS a přesto vývojová vada.. Tak nějak jsem si myslela, že nic takového po PGS nehrozí, no, ale bohužel se nedá vyšetřit a odhalit vše..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
9.3.17 08:00

Macamaca: jak já Ti rozumím :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
9.3.17 08:27

Tak dnes stále bez druhé čárky… tadadam měla bych se na to vyprdnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
9.3.17 08:29

@Macamaca taky by me nenapadlo, ze po pgs muze byt vvv :zed: Urcite to vyjde :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
9.3.17 08:30

@yareah to me mrzi, ale nevzdavej to :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
9.3.17 08:32

@kelynka nevzdávám! musí tam být :) plašit budu až 10.den :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
9.3.17 08:37

@Len3ka děkuji :hug:
Hlavně, když je jen to jedno emryjko, co? Však ty to znáš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
9.3.17 08:49

@yareah v klidu, za pár dní budeme mít //
Myslím, že @Len3ka taky měla dušíka až 10 den, že? :)
Ja si dnes koupila testy, ale nevím, kdy se odvážím znova testnout, teď se ještě můžu uklidňovat, že 8 den bylo brzo :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
9.3.17 08:52

@kelynka no jo no, oni vyšetří jen ty základní chromozomy.. Já dokonce i testy z odběru plodové vody měla v pořádku, prostě se nedá vyšetřit vše..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
9.3.17 09:00

@Macamaca já vííím, ale mám drobátko strach :) musí být ještě brzy, jinak to není možný :D dej hned vědět jak budeš mít výsledek!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
9.3.17 09:07
@yareah píše:
@Macamaca já vííím, ale mám drobátko strach :) musí být ještě brzy, jinak to není možný :D dej hned vědět jak budeš mít výsledek!

Taky mám obavy, je to hrozný, to čekání.. Musíme věřit a doufat, nic jiného nezbývá, stejně to nijak neovlivníme :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
9.3.17 09:21

Macamaca: já dřív netestovala, takže to bylo až tak nějak, už si to nepamatuju, radost to byla veliká, bohužel byla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
9.3.17 09:33

@Len3ka aha, promiň, to nevím, že nepokračuješ. To jsem asi přehlédla.. To mě mrzí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
9.3.17 09:36

Macamaca: já to tu nepsala, nic jsi nepřehlídla, je to čerstvý, v 9tt to vzdalo srdíčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
9.3.17 09:59

Holky prozivam to s Vami. Drzim palce at se embrya zavrtacaji.Jsou to nervy. Pripomela jsem si situaci kdy jsem na tom byla stejne.To zklanani z jedne carky tak bolelo na dusi…ale vam peji // :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.