Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kelynka píše:
@Macamaca 17tyden![]()
To uz je krasny tyden tehu
… Moc ti preji, aby ti to vyslo, donosila a porodila zdrave miminko
Děkuji, jsi hodná ![]()
Co se dá dělat, už jsem se z toho tak nějak vzpamatovala. Byl to hrozný šok, protože jsme měli embryjko po PGS a přesto vývojová vada.. Tak nějak jsem si myslela, že nic takového po PGS nehrozí, no, ale bohužel se nedá vyšetřit a odhalit vše..
Tak dnes stále bez druhé čárky… tadadam měla bych se na to vyprdnout
@Macamaca taky by me nenapadlo, ze po pgs muze byt vvv
Urcite to vyjde
![]()
@Len3ka děkuji ![]()
Hlavně, když je jen to jedno emryjko, co? Však ty to znáš ![]()
@yareah v klidu, za pár dní budeme mít //
Myslím, že @Len3ka taky měla dušíka až 10 den, že? ![]()
Ja si dnes koupila testy, ale nevím, kdy se odvážím znova testnout, teď se ještě můžu uklidňovat, že 8 den bylo brzo
![]()
@kelynka no jo no, oni vyšetří jen ty základní chromozomy.. Já dokonce i testy z odběru plodové vody měla v pořádku, prostě se nedá vyšetřit vše..
@Macamaca já vííím, ale mám drobátko strach
musí být ještě brzy, jinak to není možný
dej hned vědět jak budeš mít výsledek!
@yareah píše:
@Macamaca já vííím, ale mám drobátko strachmusí být ještě brzy, jinak to není možný
dej hned vědět jak budeš mít výsledek!
Taky mám obavy, je to hrozný, to čekání.. Musíme věřit a doufat, nic jiného nezbývá, stejně to nijak neovlivníme ![]()
Macamaca: já dřív netestovala, takže to bylo až tak nějak, už si to nepamatuju, radost to byla veliká, bohužel byla…
@Len3ka aha, promiň, to nevím, že nepokračuješ. To jsem asi přehlédla.. To mě mrzí ![]()
Macamaca: já to tu nepsala, nic jsi nepřehlídla, je to čerstvý, v 9tt to vzdalo srdíčko
Holky prozivam to s Vami. Drzim palce at se embrya zavrtacaji.Jsou to nervy. Pripomela jsem si situaci kdy jsem na tom byla stejne.To zklanani z jedne carky tak bolelo na dusi…ale vam peji // ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.