1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2089
12.3.17 20:24

10.den po ket večer… kde nic tu nic… jeste zkusim rano a pak už nevěřím dobrému výsledku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
12.3.17 22:04

@yareah je mi to lito :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
12.3.17 22:57

@yareah to mě fakt mrzí, myslela jsem, že aspoň jedna z nás by mohla.. To je asi nějaký blbý období. :?

Holky díky všem za podporu, jsme v tom spolu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
13.3.17 07:32

Holky nezaslechly jste nekdy neco o studii ohledne ivf? Na nekterych carech hledaji pary kterym nejde otehotnet. Chtela bych se tam prihlasit. Dneska tam budu volat. Naklady plati oni.Jsem zvedava co mi reknou a jake podminky musim splnovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
13.3.17 08:34

@adrusenkaaa Ahoj, co jsem v jedné uzavřené diskuzi, tak tam teď jedna holčina, půjde do Cube na studii. Ale mají celkem specifika, že někomu budou zavádět už 3-denní a někomu 5-denní, to si prý nemůžeš říct sama. Vše je v jejich režii, nějak to nemůžeš ovlivnit a není tam PGS…asi na něco dobrý- že ušetříš a nepočítá se to prý do těch hrazených pokusů, takže pořád máš pak ještě další pokusy na pojišťovnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
13.3.17 11:31

Tak asi vážně špatné… dnes opět nic… vzdávám to… bylo to poslední embryjko a nevím co dál :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
13.3.17 12:25

@yareah ach joo :,( kolikáté IVF to bylo? já budu špatně radit, jak už jsem psala, jsme skoro smířeni, že když nám KETy evyjdou, tak budeme s manželem sami a život si prostě zařídíme jinak. Ale hodně lidí si to nedovede představit, život bez dětí. Nevím jak jsi na tom ty. Drž se :hug: a byli jste jen v Repromedě? máte veškerá vyšetření?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
13.3.17 13:05

@hancami byl to 3.KET… vim ze to je jeste oproti nekomu malo… u nas je ten problem ze my museli mit PGD - jsem nosicka mutace genu BRCA2 a mela bych mit deti co nejdriv protoze pak musim jit hned na odstraneni prsou a vajecniku :( spontanni oplodneni je slozitejsi protoze mam polycysticke vajecniky a ovulaci jen vyjimecne a jeste by hrozilo ze by miminko melo tu mutaci taky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
13.3.17 14:27

Ženy je tu vubec nekdo komu se to v poslednich mesicich v repromede podarilo? jaky tak je tady pomer uspechu a neuspechu? premyslim kde je chyba :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
13.3.17 17:52

Ahoj holky, tak z krve se potvrdilo, co už jsme věděli…
Takže jsem se oklepala a dovezla si domů injekce a jak začne MS, jedeme 4. IVF. Což začne asi brzo, když od včerejška špiním..
Holky, nevzdávat se, jedeme dál :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
13.3.17 17:54
@yareah píše: Ženy je tu vubec nekdo komu se to v poslednich mesicich v repromede podarilo? jaky tak je tady pomer uspechu a neuspechu? premyslim kde je chyba :(

Já vím, že loni touto dobou se taky nedařilo, začalo se holkám dařit od konce března.. Asi jaro nebo co :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
13.3.17 18:12

@Macamaca
To je mi líto, ale přesně tak člověk se nesmí vzdávat věřím že dříve nebo později to musí vyjít :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
13.3.17 18:43

Ahoj holky,
občas nakouknu, moc jsem vám držela palce a je mi líto, že to nevyšlo… :hug:
Ale jak tu bylo zmíněno, počkejte na sluníčko, loni přes zimu tu taky byla bída… :kytka:
Určitě se bude dařit lépe, kolem člověka nelítá tolik bacilů a vůbec všechno pokvete a tak… :andel:
Já jsem objednaná do Prahy na operaci dělohy, asi se přišlo na problém, proč se nám nedaří, tak doufám, že to půjde napravit… Bude mi čtyřicet jsme samoplátci, ale nevzdávame se ještě. Vy taky nesmíte :andel: Moc vám držím palce a přeju hodně štěstí… :srdce: :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
13.3.17 19:47

@beata123 :kytka:

@T.martasek ahoj, pamatuju si tě z loňska :mavam: kdy jdeš na operaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
13.3.17 20:17

Jj, taky si tě pamatuji :mavam: Na operaci ještě nevím, musím prvně na konzultaci- to jsem objednaná na 29.3. To už budou známy výsledky z histologie, tak se domluví nejvhodnější postup. Blbé je, že i když vše půjde dobře, tak to potrvá a trpělivost není má silná stránka… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.