1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2322
9.3.17 10:08

@Len3ka ach jooo, je mi to moooc líto :hug: :hug: drže se :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
9.3.17 10:30

Hancami: děkuju moc, bolí to hrozně, za chvilku mi bude 38, po dvou IVF jsme měli 1 embryo, teď mě čeká revize a nevím za jak dlouho bude možné další snažení. Už od prvního pokusu říkám, že je poslední, ale snad bysme ještě peníze na 1 pokus splašili, i když už asi ne v Repromedě, ta je už nad naše fin. možnosti… ale čas kvapí. :nevim: Ze všech stran ujišťování, že to nejhorší jsme už překonali a teď nás čekají jen radosti a pak… sekerou mezi oči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
9.3.17 10:33

@Len3ka :,( :,( :,( je mi z toho uplně do pláče, moc mě to za tebe mrzí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
9.3.17 11:55

@Len3ka je mi to líto, drž se, čas to aspoň trochu spraví :hug:
Mě je 36 a toto je už třetí IVF, z prvního jedno embryjko, z druhého nic a třetí opět jedno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
9.3.17 12:01

@adrusenkaaa děkujeme :hug: :andel:

Holky, mě je od rána blbě.. :poblion:
Břicho mě teda pobolívá už od prvního dne po KET, ale dneska to nabralo grády :think: Furt se chodím dívat na záchod, jestli nepřichází MS :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
9.3.17 12:09

Teď jsem se rozbrečela u zpráv.. Dneska byl pohřeb miminka, který našli v Liberci v popelnici, zavražděný..
Jak toto může někdo udělat nikdy nepochopím.. :nevim: :? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
9.3.17 12:22

@Len3ka tak to je opravdu čerstvé drž se :hug: měně po revizi vždy řekli šestinedělí :nevim:
@Macamaca @Len3ka holky mně letos bude 36, ještě máme po 2. IVF 6 embryí po PGS, ale jestli to nedopadne, tak už končíme. Dokonce jsme uvažovali, že nepůjdeme už na 2.IVF vůbec, ale nakonec jsme si řekli, zkusíme ještě jednou, no a zbylo nám 7 embryí o PGS, jedno se nechytlo, tak po dovolené do toho zase jdeme. Jestli se nechytne budu chtít hned další pokusy… musím se přiznat, že už mě ta nejistota, zda dítě někdy bude strašně zmáhá, 5,5 let snažení už je si vybralo daň a myslím, že už jsme skoro dospěli k rozhodnutí, že budeme hold jen my dva a zvířata. už bych to prostě chtěla mít tak nějak za sebou, buď ať se zadaří, nebo ať už je rozhodnuto, že dítě prostě nebude…

jo, život není peříčko :hug:
@Macamaca tak to by mohlo být dobré znamení, když je ti špatně, co? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
9.3.17 12:33
@hancami píše:
„@Len3ka“:
@Macamaca tak to by mohlo být dobré znamení, když je ti špatně, co? :hug:

No, těžko říct, taky to může být špatný znamení, prostě se to nepozná… :nevim: :zed:

Tak aspoň máš ty mrazáčky, nám právě po PGS už po druhé zbylo jen jedno zdravé embryjko :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
9.3.17 13:06

Tak ještě mám teplotu 37,4 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
9.3.17 13:14

@Len3ka u druheho pokusu kdy jste chteli poridit sourozence jsem to mela taky, kolě 11tydne to srdicko vzdalo :,( Moc me to mrzi, drz se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
9.3.17 13:18

T

@Macamaca kdy budes testovat? :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
9.3.17 13:26
@kelynka píše:
@Macamaca kdy budes testovat? :hug: :andel:

Nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
9.3.17 20:13

Tak mě ještě k tomu rozbolel zub a teď mám migrénu jak blázen 8o :roll:
Holky, co vy, jak je? Jak se cítíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
10.3.17 11:48

@Macamaca smutně, dnes opět negativní :( hrozně se bojím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
10.3.17 12:04

@yareah Ale jsi teprve 8 den, ne? Ještě je čas..
Já chtěla dělat test včera večer, říkala jsem si, že když tam nic nebude, tak že budu uklidňovat, ze to nebylo z ranní moči.. Uz jsem s ním byla i na záchodě, ale nakonec jsem si to rozmyslela a zase ho schovala :roll: dnes jsem 10 den.

@kliki a co ty? Pořád špiníš? Testovala jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.