Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Macamaca … hele opravdu neplac. Ja kdyz osmy a devaty den nic taky jsem brecela a kaslala jsem na testy a trinacty den jsem si rekla ze musim byt pripravena na vysledek a nechtela jsem se slozit u doktorky. Zkus za tri dny. Vydrz to!!! Vim ze se mi to rika, ale opravdu toto jeste neni 100 % vysledek!!!
@Macamaca píše:
Tak snad se jí to špinění nerozběhlo v něco vícNa testování má taky ještě čas, jako my
Bohuzel to dostala. Psala na jine diskuzi ![]()
Holky, stejně nechápu, když se zavádí utros, že to někdo dostane???? asi každá reagujeme jinak
@Macamaca držím moc palce, chtělo by to tady zehulky!!!
Ahoj holky, tak jsem to dnes dostala, tak si muzu naplanovat ten odlozeny jet. To uz by mela byt dcera zdrava. Snad to klapne
Chystate se ted nektera na ket?
@kelynka ahoj ja se budu chystat na ket.Ale az pristi mesic. Budes brat nejake hormony na sliznici? Jedtli ano od ktereho dne?
Holky jaka varianta je lepsi.Brat hormony na sliznici od 1dc cyklu, ale ovulace nebude, kfyz se to bude brat od 1dc.Nebo az ten 12 dc a s ovulaci?
Ja vzdy brala hormony od 12 dc a mela ovulaci s pote se vedelo kdy probehla ovu a mohlo dojit na ket. Tedka mi Tokareva rekla at zkusime hormony od 1dc, ale bojim se ze se pak na 100% nebude vedet vhodny den ketu.Jen prece je ivu lepsi ta aspon napovi po prasknuti folikulu…
Ahoj holky, potřebuju nutně poradit. Včera jsem si byla pro Gonal, který jsem měla začít píchat od 13.3.2017, kdy měla přijít i ms. Vzhledem k tomu, že já musím mít pořád něco extra, tak jsem začala špinit už dnes a předpokládám, že ms dorazí buď ještě dnes večer nebo zítra. Mám začít píchat Gonal už zítra nebo se nic nestane, když si ho píchnu až v pondělí? Do CAR se asi nedovolám, pochybuju, že tam někdo bude tak pozdě, i když dělají zákroky i v sobotu. Předem děkuji moc za rady
@MartinaBronclíková píše:
Ahoj holky, potřebuju nutně poradit. Včera jsem si byla pro Gonal, který jsem měla začít píchat od 13.3.2017, kdy měla přijít i ms. Vzhledem k tomu, že já musím mít pořád něco extra, tak jsem začala špinit už dnes a předpokládám, že ms dorazí buď ještě dnes večer nebo zítra. Mám začít píchat Gonal už zítra nebo se nic nestane, když si ho píchnu až v pondělí? Do CAR se asi nedovolám, pochybuju, že tam někdo bude tak pozdě, i když dělají zákroky i v sobotu. Předem děkuji moc za rady
Ahoj, já bych začala druhý den MS. Pokud dnes jen špiníš a nebo jsi začala krvácet, tak to jako první den napočítej.. První den MS je den, kdy už máš jasně červenou krev. Takže pokud se ti rozjede zítra, tak ti to hezky vyjde a začneš to pondělí, co jsi plánovala..
Nikdy se nepíchá od prvního dne, vždy se začíná druhý nebo třetí den MS
@adrusenkaaa
já teda lepila climaru vždy 1DC a ket pak jsem měla podle sliznice, vždy když jsem přišla 10DC na UTZ tak byla narostla a pak tuším na ket jsem šla za 8dní.
@adrusenkaaa budu se objednavat 12DC… do te doby nic brat nemam, uvidime jestli bude potreba zase lepit od toho 12DC nebo ne. Minule jsem mela ten 12DC sliznici 6,5 tak mi dala naplasti climara. Lepit jsem mela kazdy treti den jednu naplast.
@adrusenkaaa píše:
Holky jaka varianta je lepsi.Brat hormony na sliznici od 1dc cyklu, ale ovulace nebude, kfyz se to bude brat od 1dc.Nebo az ten 12 dc a s ovulaci?
Ja vzdy brala hormony od 12 dc a mela ovulaci s pote se vedelo kdy probehla ovu a mohlo dojit na ket. Tedka mi Tokareva rekla at zkusime hormony od 1dc, ale bojim se ze se pak na 100% nebude vedet vhodny den ketu.Jen prece je ivu lepsi ta aspon napovi po prasknuti folikulu…
Taky bych se bala kdybych mela lepit od prvniho dne, ze to nebude dobre naplanovane… Kolik mas ten 12DC sliznici a folikul mas?
@kelynka folikul mam vzdycky akorat nizsi sliznici, takze vetsinou beru od 12dc hormony na podporu. Myslim si, ze je lepsi ze tam folikul je…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.