Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Macamaca a dnes budes testovat?? Desaty den uz by mohlo neco byt. Ale nemusi. Ja s dvojcatkama osmy a devaty den nic a pak jsem testovala az trinacty pred kontrolou a to uz bylo jasne ????. Teda ja se bala i tak. Nez mi to potvrdili z krve. No a pak vlastne cele tehu ???? a holka je deset mesicu a bojim se porad ????. Holky uplne to tady sleduju se zatajenym dechem. At to vyjde VSEM!!!
@Macamaca já vím, proto ještě nestresuju uplně
další test zkusím v neděli nebo pondělí a bude…
jsem zvědavá co ty ![]()
@pajinkapajinka tak ted jsi mi dodala nadeji
8.den nemam ani douška tak snad se brzy objeví ![]()
@pajinkapajinka píše:
@Macamaca a dnes budes testovat?? Desaty den uz by mohlo neco byt. Ale nemusi. Ja s dvojcatkama osmy a devaty den nic a pak jsem testovala az trinacty pred kontrolou a to uz bylo jasne ????. Teda ja se bala i tak. Nez mi to potvrdili z krve. No a pak vlastne cele tehu ???? a holka je deset mesicu a bojim se porad ????. Holky uplne to tady sleduju se zatajenym dechem. At to vyjde VSEM!!!
Ahoj, to se ti s dvojčátkama ukázalo až takto pozdě? ![]()
Nevím, kdy zkusím další test, bojím se, možná zítra..
Já to pořád srovnávám s tím minulým.. To jsem měla dvě čárky 9 den, tak jsem teď myslela, že 8 den uz bych taky mohla mít.. ![]()
Jsi hodná, že na nás myslíš ![]()
@yareah píše:
@Macamaca já vím, proto ještě nestresuju uplnědalší test zkusím v neděli nebo pondělí a bude…
jsem zvědavá co ty@pajinkapajinka tak ted jsi mi dodala nadeji
8.den nemam ani douška tak snad se brzy objeví
No vidíš, a to s dvojčátkama by měla mít hcg o dost vyšší
Ještě máme čas, musíme si věřit
![]()
Mám strach o @kliki už se dlouho neozvala ![]()
Jinak holky, včera jsem si odlepila tu spodní jehličku na uchu, ona už tam stejně nebyla zapichla a už to drželo jen na kousku té náplasti.. Takže už tam mam jen tři, ale ty zatím drží dobře ![]()
@beata123 ahoj, prosím tě, ty prášky od akupunkturistky jsi dobrala celý? Ona mi k tomu nic neřekla a já se nezeptala, ale asi vybrat všechno, že? Je to na 15 dni..
@Macamaca prosím tě, ty prášky a jestli čaje jsi psala to bylo v ceně těch 2500kč?
@hancami píše:Čaje to nebyly, to jsem si myslela já, že budou, protože mi říkala Dr. Tokareva, že dostanu i nějaký bylinky, tak jsem myslela, že to bude čaj
@Macamaca prosím tě, ty prášky a jestli čaje jsi psala to bylo v ceně těch 2500kč?
Příspěvek upraven 10.03.17 v 13:23
@yareah píše:
@Macamaca já si myslím že @kliki by dala vědět kdyby něco
Tak snad se jí to špinění nerozběhlo v něco víc
Na testování má taky ještě čas, jako my ![]()
@Macamaca
no něco málo mi tam zbylo brala jsem to 14dní pak po negativním testu jsem to nějak vypustila.
@Macamaca jj takto pozde. Jen holky jsou jednovajecne, zavadelo se jedno embryjko. Tak nevim, jak rychle hcg stoupa, kdyz se pozdeji embryjko jakoby rozdeli ???? drzim moooc palecky.
Holky, tak je to v… Před chvílí jsem si udělala test a vůbec nic, ani náznak.. Myslím, že už je to ztracený… 10 den myslím, už by tam něco muselo být…
![]()
@Macamaca ta moc může být dost naředěná! Udělej ráno, to je nejjistější
držím palce!!
@hancami píše:
@Macamaca ta moc může být dost naředěná! Udělej ráno, to je nejjistějšídržím palce!!
Já vím, že může, ale myslím, se 10 den uz by tam bylo něco vidět i večer.. Už tomu nevěřím, nemůžu přestat brečet ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.