1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10.3.17 12:20

@Macamaca a dnes budes testovat?? Desaty den uz by mohlo neco byt. Ale nemusi. Ja s dvojcatkama osmy a devaty den nic a pak jsem testovala az trinacty pred kontrolou a to uz bylo jasne ????. Teda ja se bala i tak. Nez mi to potvrdili z krve. No a pak vlastne cele tehu ???? a holka je deset mesicu a bojim se porad ????. Holky uplne to tady sleduju se zatajenym dechem. At to vyjde VSEM!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
10.3.17 12:52

@Macamaca já vím, proto ještě nestresuju uplně :D další test zkusím v neděli nebo pondělí a bude…
jsem zvědavá co ty :)

@pajinkapajinka tak ted jsi mi dodala nadeji :) 8.den nemam ani douška tak snad se brzy objeví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
10.3.17 12:52
@pajinkapajinka píše:
@Macamaca a dnes budes testovat?? Desaty den uz by mohlo neco byt. Ale nemusi. Ja s dvojcatkama osmy a devaty den nic a pak jsem testovala az trinacty pred kontrolou a to uz bylo jasne ????. Teda ja se bala i tak. Nez mi to potvrdili z krve. No a pak vlastne cele tehu ???? a holka je deset mesicu a bojim se porad ????. Holky uplne to tady sleduju se zatajenym dechem. At to vyjde VSEM!!!

Ahoj, to se ti s dvojčátkama ukázalo až takto pozdě? 8o
Nevím, kdy zkusím další test, bojím se, možná zítra.. :nevim: Já to pořád srovnávám s tím minulým.. To jsem měla dvě čárky 9 den, tak jsem teď myslela, že 8 den uz bych taky mohla mít.. :andel:
Jsi hodná, že na nás myslíš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
10.3.17 12:57
@yareah píše:
@Macamaca já vím, proto ještě nestresuju uplně :D další test zkusím v neděli nebo pondělí a bude…
jsem zvědavá co ty :)@pajinkapajinka tak ted jsi mi dodala nadeji :) 8.den nemam ani douška tak snad se brzy objeví :)

No vidíš, a to s dvojčátkama by měla mít hcg o dost vyšší ;) Ještě máme čas, musíme si věřit :hug: :hug: :hug:

Mám strach o @kliki už se dlouho neozvala  :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
10.3.17 13:01

Jinak holky, včera jsem si odlepila tu spodní jehličku na uchu, ona už tam stejně nebyla zapichla a už to drželo jen na kousku té náplasti.. Takže už tam mam jen tři, ale ty zatím drží dobře :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
10.3.17 13:06

@beata123 ahoj, prosím tě, ty prášky od akupunkturistky jsi dobrala celý? Ona mi k tomu nic neřekla a já se nezeptala, ale asi vybrat všechno, že? Je to na 15 dni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
10.3.17 13:08

@Macamaca prosím tě, ty prášky a jestli čaje jsi psala to bylo v ceně těch 2500kč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
10.3.17 13:19
@hancami píše:
@Macamaca prosím tě, ty prášky a jestli čaje jsi psala to bylo v ceně těch 2500kč?
Čaje to nebyly, to jsem si myslela já, že budou, protože mi říkala Dr. Tokareva, že dostanu i nějaký bylinky, tak jsem myslela, že to bude čaj :)
Jsou to prášky 60 tablet a berou se 2 ráno a 2 večer. Jsou už v ceně zahrnutý.. ;)

Příspěvek upraven 10.03.17 v 13:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
10.3.17 13:23

@Macamaca já si myslím že @kliki by dala vědět kdyby něco :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
10.3.17 13:27
@yareah píše:
@Macamaca já si myslím že @kliki by dala vědět kdyby něco :)

Tak snad se jí to špinění nerozběhlo v něco víc :? Na testování má taky ještě čas, jako my ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
10.3.17 16:48

@Macamaca
no něco málo mi tam zbylo brala jsem to 14dní pak po negativním testu jsem to nějak vypustila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.17 19:01

@Macamaca jj takto pozde. Jen holky jsou jednovajecne, zavadelo se jedno embryjko. Tak nevim, jak rychle hcg stoupa, kdyz se pozdeji embryjko jakoby rozdeli ???? drzim moooc palecky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
10.3.17 19:41

Holky, tak je to v… Před chvílí jsem si udělala test a vůbec nic, ani náznak.. Myslím, že už je to ztracený… 10 den myslím, už by tam něco muselo být… :( :( :( :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
10.3.17 19:54

@Macamaca ta moc může být dost naředěná! Udělej ráno, to je nejjistější :hug: držím palce!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
10.3.17 19:57
@hancami píše:
@Macamaca ta moc může být dost naředěná! Udělej ráno, to je nejjistější :hug: držím palce!!

Já vím, že může, ale myslím, se 10 den uz by tam bylo něco vidět i večer.. Už tomu nevěřím, nemůžu přestat brečet :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.