1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1665
7.3.17 14:53

@Len3ka děkujeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
7.3.17 15:05

Macamaca: nám v Repromedě řekli to samé: že špinění většinou znamená úspěšné zahnízdění, tak jsem pořád čekala a byla nervozní z toho, že nic, ale přesto tam ty dvě čárky nakonec byly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
7.3.17 16:41

@kelynka já si taky myslím, že mamatesty jsou spolehlivý. A s tím špiněním jsem v klidu. Když to tady zpětně čtu, tak špini v podstatě každá druhá :)a většinou to bývá dobré znamení těhu. Tak snad to bude dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
7.3.17 16:45

@kliki určitě bude! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
8.3.17 09:36

Ahojte, tak jsem nevydržela :D a dnes 6.den po KET jsem testovala.. kdyz hodne brylim tak ho po chvili vykoukam, ale dokud tam neni ruzova carka tak jako by nebyla :) no musim vydrzet dele :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
8.3.17 09:47

Ahojte tak dnes 7.den testla jsem ale neco slabouckyho tam vidim. Ale mam na papiru krev ach jo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
8.3.17 09:53

@kliki No jooo jupííí je tam :) gratuluju! závidím, taky bych ho tam chtěla :D
neboooj jen se zavrtává :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
8.3.17 10:19

Ahoj holky, tak já dneska taky zkoušela test a nic. :,( Jsem 8 den, tak myslím, že už by tam něco mělo být..
Dělala jsem test Gravitest 12, neznáte někdo? Má citlivost 12,5 a je použitelný do 19.3.2017. Myslíte, že může být vadný? Asi hledám poslední kapku naděje.. Ach jo, já fakt verila, že to vyjde.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
8.3.17 10:37

@yareah díky… kéééž by jsi měla holka pravdu. Mám šílený nervy, ach bože ať to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
8.3.17 11:10

@kliki viditelný dušík i na fotce :) krev může být to nidační krváce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
8.3.17 11:12

@Macamaca já s tím gravitestem moc spokojená nebyla :nevim: lepší je určo dr.Max. zkus někde koupit a zkusit zítra nebo za 2 dny. 8.den je ještě brzy, sice některé vidí 7.den, ale většinou později. moc držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
8.3.17 11:33

@kliki @yareah
Dušíka máte, to bude dobrý :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
8.3.17 11:36

@hancami děkuji :hug:
Já minule měla 9 den, tak právě myslím, že teď už by tam taky měl být.. :think:
Ten test jsem od někoho dostala, komu zbyl, ale citlivej by také měl být, tak nevím, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
8.3.17 12:17

@Macamaca @kliki Holky nebojte se, ono to dobře dopadne nám všem :* já tomu věřím!

no nevim @Macamaca, ten muj duch je možná vyfantazirovany.. nebo ty tam neco vidis? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
8.3.17 13:13

@kliki super,potichoucku gratuluji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.