Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Macamaca: nám v Repromedě řekli to samé: že špinění většinou znamená úspěšné zahnízdění, tak jsem pořád čekala a byla nervozní z toho, že nic, ale přesto tam ty dvě čárky nakonec byly
@kelynka já si taky myslím, že mamatesty jsou spolehlivý. A s tím špiněním jsem v klidu. Když to tady zpětně čtu, tak špini v podstatě každá druhá
a většinou to bývá dobré znamení těhu. Tak snad to bude dobrý.
Ahojte, tak jsem nevydržela
a dnes 6.den po KET jsem testovala.. kdyz hodne brylim tak ho po chvili vykoukam, ale dokud tam neni ruzova carka tak jako by nebyla
no musim vydrzet dele ![]()
Ahojte tak dnes 7.den testla jsem ale neco slabouckyho tam vidim. Ale mam na papiru krev ach jo ![]()
@kliki No jooo jupííí je tam
gratuluju! závidím, taky bych ho tam chtěla ![]()
neboooj jen se zavrtává ![]()
Ahoj holky, tak já dneska taky zkoušela test a nic.
Jsem 8 den, tak myslím, že už by tam něco mělo být..
Dělala jsem test Gravitest 12, neznáte někdo? Má citlivost 12,5 a je použitelný do 19.3.2017. Myslíte, že může být vadný? Asi hledám poslední kapku naděje.. Ach jo, já fakt verila, že to vyjde.. ![]()
@yareah díky… kéééž by jsi měla holka pravdu. Mám šílený nervy, ach bože ať to dobře dopadne.
@kliki viditelný dušík i na fotce
krev může být to nidační krváce ![]()
@Macamaca já s tím gravitestem moc spokojená nebyla
lepší je určo dr.Max. zkus někde koupit a zkusit zítra nebo za 2 dny. 8.den je ještě brzy, sice některé vidí 7.den, ale většinou později. moc držím palce ![]()
@hancami děkuji ![]()
Já minule měla 9 den, tak právě myslím, že teď už by tam taky měl být.. ![]()
Ten test jsem od někoho dostala, komu zbyl, ale citlivej by také měl být, tak nevím, no…
@Macamaca @kliki Holky nebojte se, ono to dobře dopadne nám všem
já tomu věřím!
no nevim @Macamaca, ten muj duch je možná vyfantazirovany.. nebo ty tam neco vidis? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.