Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@yareah na fotce nevidím, ale fotky zkreslují a ty jsi ho viděla, ne?
@kelynka ten z Repromedy nechávám až na den před krví.. Tak testovat nebudu.
Manžel mě uklidňuje, že je brzo a že minule, jsem testovala o den později a čárka byla slaboulinká.. Stejně jsem to obrečela, asi chápete ty pocity..
@Macamaca já ho vidím jen pod různými uhly a když na něj dlouho brejlím jinak ne
takže jako by tam nebyl… nejradši bych testovala každý den, ale bojím se že tam zase nebude a budu zbytečně zklamaná. přitom kdybych ho udělala zas až za 3 dny třeba by tam mohla být a měla bych spíš radost.
neboj seee ještě se ukáže, musíš věřit a hlavně nepropadat panice, tím ničemu nepomůžeš ![]()
@kelynka @yareah díky holky, pročítám internet a jsou případy, kdy je test pozitivní až 13 nebo 14 den, tak budu furt doufat
Zítra zajedu koupit test a v pátek nebo v sobotu zkusím..
@yareah vydrž aspoň jeden den netestovat a uvidíš, že v pátek už bude pěkně vidět.. Já ten test taky zkoumala ze všech stran, ale nikde ani náznak..
@Macamaca to zavidim ze si tvoje fantazie žadny nevybájí jako ta moje ![]()
neboj on se objeví
zkusim udělat ho za dva dny
@Macamaca Moc držím pěsti. Já měla slabou čárku až 11. den a dnes tu řádí desetiměsíční prcek. Tak tfuj tfuj, ať se druhá čárka ukáže. Moc by sis to zasloužila.
@missy-m děkuji, až jsi mi vehnala slzy do očí ![]()
Myslím, že každá z nás tady si to zaslouží..
Devcatka asi jsem trhla ale ja furt zkoumam ten test, svitim si na nej baterkou v telefonu az me napadlo ho prosvitit ze spodu.. a prosvita tam druhaaa
doufam ze to nedelaji vsechny ![]()
![]()
Asi jsme trhlý všechny. Já celej den hledám na internetu fotky testů a čtu diskuze, kdo měl kdy //
![]()
A teď jsem si přečetla tvůj příspěvek a valila do koše vyhrabat ten test a zkoumala ho baterkou.. Mě asi hrábne
no vykoukala jsem tam stín, ale myslím, že to je jen to barvivo ![]()
Už nic nehledej prosím tě ![]()
Měly by jsme se uklidnit, klid je to, co teď potřebujeme. ![]()
A pokud to tam není, stejně s tím nic nenaděláme ![]()
Takže holky nařizuji nám kliiiiid ![]()
@Macamaca jooo taky to porad ctu ![]()
No jasne ze to je barvivo ale to se uvolnuje jen s hcg ne? ![]()
A u me dela uplnou carku.
Vyhrabala jsem test z minuleho KETu a tam zadna neni
no jooo mely bysme se uklidnit ![]()
@yareah já už jsem se uklidnila a už to neřeším. Minule jsem měla dvě čárky a stejně jsem měla nervy, aby nezmizely, potom aby bylo
, potom jsem spadla na schodech, tak jsem měla další nervy a stejně to skončilo v 17tt. Takže nervy budou dál i po dvou čárkách..
@Macamaca 17tyden
To uz je krasny tyden tehu
… Moc ti preji, aby ti to vyslo, donosila a porodila zdrave miminko ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.