1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7157
3.3.17 12:57

@hancami lepila jsem naplasti az od 12teho dne, mam nalepenou treti, tu ctvrtou uz lepit nebudu. Pujdu do toho pristi cyklus, zitra jsem 20DC..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
3.3.17 12:59

@Macamaca a proc jsi to minuly mesic odlozila? Byla jsi nemocna? Musim zase jit na konzultaci nebo se muzu zrovna objednat na 12DC?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
3.3.17 13:02
@kelynka píše:
@Macamaca a proc jsi to minuly mesic odlozila? Byla jsi nemocna? Musim zase jit na konzultaci nebo se muzu zrovna objednat na 12DC?

Tři dny před KETem jsem měla zvýšenou teplotu, sice ne moc, ale protože jsme měli jen jedno embryjko, tak jsme se dohodli, že radši odložíme…
Stačí, až dostaneš MS, tak zavolej a objednej se zase na ten 10-12 den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
3.3.17 13:12

@kelynka aha, ty lepíš jen jednu náplast? tak to není tak hrozné :) já mám 2 balení na týden, takže je to i finančně dražší :( chtěla jsem zkusit s Estrofemem, ale neudělal mi dobře na žaludek, tak asi budu muset příště zase náplasti :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
3.3.17 13:15

@Macamaca ok super :lol: Uz aby to bylo :lol:
Aha, tak to jsi udelala dobre, ze jsi to taky zrusila, ted to urcite vyjde :hug: :andel: Asi je fakt lepsi na to netlacit, i kdyz to zamrzi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
3.3.17 13:18

@hancami ano dala mi jen jednu naplast a menim kazdy treti den… Ano jsou drazsi, ale jak rikas aspon nedrazdi zaludek jako leky, ja jsem mela minuly mesic zanet zaludku, byla jsem i na gastru, tak pro me ty naplasti jsou taky lepsi. Ty se kdy chystas na ket

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
3.3.17 13:24

@kelynka no, jelikož se nám teď kvůli tomu gastru odsunul a další by vyšel někdy začátek dubna a od 8.května jedeme na dovolenou, tak to nakonec necháme po dovolené :) nechci měsíc po KET stresovat na dovolené, že třeba trošku zašpiním :nevim: teď si dám pauzu od všech hormonů - já lepím 4 náplasti, výměna každé 4 dny - Estrofem jsem měla 2-1-1. A půjdeme na to v květnu po dovolené odpočatí a plní energie, bude pěkné počasí… vidím to pozitivně:)

dokonce mi kartářka (byla jsem u ní poprvé v životě, teď před IVF) říkala buď vše stihnout do konce roku, nebo až někdy od dubna, takže jsem na to už naladěná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
3.3.17 13:30

@hancami mas pravdu, aspon si uzijete dovcu a potom hura na ket :hug:
Holky, jak se rika.. kdo si pocka ten se docka :lol: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
5.3.17 20:12

Holky, jak se máte? Jak se cítíte? Víkend rychle utekl, včera bylo nádherně, až teda potom na ten vítr ;)
Dneska jsme byli u našich na svíčkové, tak jsem aspoň přišla na jiný myšlenky :jazyk:
Jinak mě docela tlačí podbřišek, občas píchne na vaječníku a břicho mám jak balón. A co vy? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
5.3.17 23:05

@Macamaca ahoj :mavam: I ja dnes varila svickovou :lol: Myslim, ze to tlaceni a pichnuti vypada slibne, ja to tak vzdy mela a vyslo to :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
6.3.17 00:02
@hancami píše:
@Macamaca super, díky za veškeré info :) takhle jsem si to vůbec nepředstavovala, já myslela, že to jsou takové ty dlouhé jehličky, jak to člověk vidí v televizi :mrgreen: :mrgreen:, proto to byla pro mě šílená představa chodit s tím v uchu

Tak jsem včera zjistila, že tam mám ty jehličky 4 a ne 3 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
6.3.17 00:03

@kelynka máš pravdu, že minule jsem to taky tak měla, ale může to být i tím Utrogestanem, takže těžko říct :think:
Ale děkuju :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
6.3.17 09:45

Holky, chtěla jsem se zeptat, byly jste některá na hysteroskopii v Repromedě? už jsem o ní kdysi uvažovala a teď mi psala kamarádka, že na ní byla a má velké srůsty, které brání otěhotnění a uchycení embrya. Tak mě zase napdalo, jestli se na to zkusit nezeptat. Prodělala jsem 2 revize, tak kdo ví, jak to třeba srostlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
6.3.17 16:37

Ahojte, vím že se moc zkoumám, ale jaké jsou příznaky uhnizdovani? :D a kdy se tak embryjko uhnizduje po ket? jsem 4. den a dnes me obcas boli bricho jak pred MS, ale nespinim. verim ze ted to vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
6.3.17 17:37

@yareah ahoj… ja mam teda obcas pobolivani v podbrisku a nekdy takovy tlak. Predpokladam ze se tam neco deje. Dnes jsem testla a byl tam duch, ale nesel vyfotit. Takze jsem trochu klidnejsi a stastnejsi. Zitra zase zkusim a uvidim. V jine diskuzi je jedna, ktera uz ma slabou druhou carku a to mela ket taky ve stredu jako ja 2embryjka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.