Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kliki tak odpočívej a snaž se na to moc nemyslet. Mě to teda moc nejde ![]()
U mě jdou v úvahu taky jen KETy, kvůli PGS…
@kelynka díky moc… dneska je venku stejně hnusný počasí… takže klídek a pohodička doma v postýlce. ![]()
@beata123 A kdy pujdes na ket,?Dneska mam mesicky. Takze kolem dubna pro posledniho.
@Macamaca Ahoj.Pamatuji si te.Jsi silna zena.Zase bojujes…uz se ti tam urcite pekne zabydluje ![]()
@T.martasek Ahooj.Super zmena urcite pomuze.Taky,jestli nevyjde posledni mrazecek, tak zmenime kliniku. Myslis, ze by tak pojistovna premyslela? A jak na tebe pusobi nova klinika?
Holky, tak gastro dnes za mnou. už jsem zapomněla jaké to je nebo to tentokrát bylo horší
ale nic závažného mírný zánět žaludku, výsledky pošlou poštou, jestli je tam nějaká bakterie a byly by nutné atb. Taky vzal vzorek z tenkého střeva na celiakielii, ale to říkal, že vypadá v pohodě.
tak snad se žaludek brzy hodí do pořádku a po dovolené v květu hurá na KET, ale nevím, jestl
i půjdu znovu do Estrofemu nebo radši do náplastí, i když jsou otravné a drahé
@adrusenkaaa píše:
@Macamaca Ahoj.Pamatuji si te.Jsi silna zena.Zase bojujes…uz se ti tam urcite pekne zabydluje
Ahoj, děkuji ![]()
No silná, nevím, co jiného zbývá, musíme se nějak vyrovnat s tím, co nám život přinese ![]()
@hancami tak to je dobře, že to není nic vážného
Já na tom nikdy nebyla, ale musí to být fuj, zvedá se mi žaludek, jen si to představím ![]()
@Macamaca jj, jsem ráda, já už měla černé myšlenky, kolem sebe samé zdravotní sestry, takže máme vždycky nejhorší představy ![]()
a co ty, jak se cítíš?
@hancami no pořád se sleduji, včera jsem měla zvýšenou teplotu a cítila jsem se, jako by na mě něco lezlo.. Tak jsem hledala na internetu a pak jsem si vzpomněla, že minule jsem to taky hledala, takže mi bylo asi stejně. Ale může to být i tím Utrogestanem.. Teprve druhý den po a už teď se bojím, až budu testovat.. Chci to vydržet co nejdéle..
@Macamaca ahoj,neboj to bude dobrý. Musíš věřit pozitivně. Já bych taky chtěla testovat co nejpozději. Ale už teď jsem si koupila v lékárné asi pět testů od mamatest kdy jsou v nich vždy dva kusy. Takže jich mám celkem asi 10.To jsem si koupila pro jistotu. Ale taky se budu bát testovat. Neboj, jsme tu spolu tak to spolu nějak vydržíme. Zatím se drž a odpočívej. Já teda ležím doma už od včera, ale už mě to moc nebaví. Mám od dvou vycházky, tak se snad asi půjdu i někam projít, abych nebyla doma v blízkosti těch testů. No a tak ve 4 to přijde manžel a to už testovat nebudu, pač si to nepřeje. No tak snad to vydržím. A počítá se dny od transferu i ten první, kdy mi to tam vkládali a nebo až ten další čili dneska jako by to byl ten první den??
@kliki píše:
@Macamaca ahoj,neboj to bude dobrý. Musíš věřit pozitivně. Já bych taky chtěla testovat co nejpozději. Ale už teď jsem si koupila v lékárné asi pět testů od mamatest kdy jsou v nich vždy dva kusy. Takže jich mám celkem asi 10.To jsem si koupila pro jistotu. Ale taky se budu bát testovat. Neboj, jsme tu spolu tak to spolu nějak vydržíme. Zatím se drž a odpočívej. Já teda ležím doma už od včera, ale už mě to moc nebaví. Mám od dvou vycházky, tak se snad asi půjdu i někam projít, abych nebyla doma v blízkosti těch testů. No a tak ve 4 to přijde manžel a to už testovat nebudu, pač si to nepřeje. No tak snad to vydržím. A počítá se dny od transferu i ten první, kdy mi to tam vkládali a nebo až ten další čili dneska jako by to byl ten první den??
Snažím se být pozitivní, já jsem doma už od minulého tranferu, takže od konce dubna ![]()
Manžel si vzal par dni dovolenou, takže je taky doma. Teda teď jel do posilky a jak se vrátí pojedeme k našim, jsou od nás asi 6km. Pozvali nás na tatarák, já ho teda radši nebudu, budu se muset na něco vymluvit ![]()
Já mám doma naštěstí jen dva testy. Jeden mi zbyl z minule a ten, co mi dali v Repromedě ![]()
Počítá se jako první den, den po transferu. Takže já mám druhý a ty máš první ![]()
@Macamaca no já jsem si to myslela. Aha… tak to jo. Mňam tatarák, ten miluju. Ale asi by se taky v těhu neměl jíst. Holt si tu chuť nechám raději zajít. Máš výhodu, že nemáš doma tolik testů. Já jsem si je raději koupila, ale budu se jim velkým obloukem vyhýbat. Tak se zatím drž… U nás to už většinou ví, že jsem po et, protože nám manželovi rodiče docela hodně finančně pomohli. Tak mi je blbý je neinformovat. Je to výhoda pak v tom, že i tak ke mě přistupují a nemusím se u nich pak na nic vymlouvat.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.