Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@beata123 @Mišuta29 ahoj holky ![]()
No nebyla jsem tu někdy od října, tak jsem i stratila přehled, kdo jak na tom je ![]()
Jak se vám vede?
Holky, já jsem si ke KETu domluvila i akupunkturu. Zkoušela jste některá? ![]()
@Macamaca
Já mám zasebou tři néuspěšné kety a čeká mě poslední mrazáček, minulý týden jsem měla jít na ket, ale onemocněla jsem tak jsme odložili. Ted už jsem se vylečila, ale musím se dát ještě dokupy jsme oslabená po nemoci. Já jsem měla akupunkturu u posledního a chci zase si ji dát, ikdyž nepomůže tak na uvolnění při trasféru funguje parádně i jsem byla taková víc v pohodě, paní dává ktomu ještě prášky bylinné že má pomoct při uchycení embria.
@beata123 Tak to mě mrzí, snad ten poslední bude ten správný bojovníček ![]()
Já jsem měla mít KET před měsícem dostala jsem teplotu, tak to radši taky zrušili. Oplakala jsem to, i když vím, že je lepší když jsi úplně v pořádku ![]()
Mě akupunkturu nabízeli ten minulý měsíc a teď jsem si o ní sama řekla. Četla jsem nějakou americkou studii, že to zvyšuje šanci. No přinejmenším to neublíží, že? Taky jsem na tom nikdy nebyla, tak jsem zvědavá jaký to je. ![]()
Samozřejmě ještě přidám, co jsem dělala minule, když se podařilo - víno a ananas ![]()
Máš teď 3 týdny čas, tak se tělo dá dopořádku ![]()
@Macamaca
Doufám že to teď už výjde. No mě to taky doporučili a jsem ráda protože během dvou dnů mi teplota vylítla až na 39st.Noo přesně tak taky to tak beru, že by to nemělo ubližít, ale myslím že zas aby to mělo nějaký učinek tak bych musel na ni chodit pravidelně, ale taky si ji dám. Já byla na scratchingu-seškrábnutí sliznice, ale protože se ket nekonal půjdu znovu až to bude aktuální. Já taky posledně poprvé, ale krom toho uvolnění jsem nic extra necitíla. byla jsem před transferem a po transferu. A pak mě dala jehličky do ucha a ty jsem si oddělala až po 14dnech co jsem se dozvěděla výsledek testu. Ananas jsem taky do sebe ládovala všechny kety, zrovna když jsem měla ket byl všude zlevněný
,ale víno jsem nezkoušela měla jsem prednison a bála jsem se na něj pít.
@beata123 Právě v té studii o akupunktuře a IVF psali, že to zvyšuje šanci, pokud jdeš na akupunkturu do 24 hodin po transferu, takže když to máme těsně po, tak by to vliv mohlo mít..
A ty jehličky ti v ničem nevadili? Jak moc je to vidět? Já tentokrát nikomu neřekla, že jdu na transfer.
S vínem jsem začala včera večer a ananas už mám naporcovaný v mrazáku ![]()
@Macamaca ja se mam krasne i když tehu nejsem. Dala sem se na kraniosakralni terapii, mojzisovku a dal se věnuji akupunkture. Takže se citim báječne a Ivf jsem odložila na dobu neurcitou. Vím ze mimco prijde
@Mišuta29 Jsem ráda, že se máš dobře ![]()
Však ty jsi mladá, tak máš čas ![]()
@Macamaca
No ze začátku jsem je citíla pak už ne a je lepší aby ti je dala na stranu kde nespíš:-) a je to na takové tělové naplásti u nás si toho nikdo ani nevšiml. ale jinak říkala kdybych nechtěla aby to někdo viděl tak že se to používá i na záda na tomhle místě:-)
@Macamaca Ahoj, tak zase zpět, že? pamatuji si tě
moc ti držím palce
teď jsme měli jít taky na KET, ale začal zlobit žaludek, tak jsem přerušila přípravu a už to necháme po dovolené v květnu ![]()
Holky, i když to člověka mrzí, je lepší být fit. Já jsem na Vánoce 4 dny po KET onemocněla a nepovedlo se. Teda dělala jsem test 9.den a byla fakt pěkná čárka, ale pak slábla a 14.den nic
Hromadová říkala, že prý jsem mohla chytnou nějaký vir, který ovlivňuje vývoj embrya,
no, každopádně radši odložím KET, když nebudu fit, když něco chytne člověk pak, už to neovlivní ![]()
@beata123 děkuji za info ![]()
@hancami ahoj ![]()
Tak aspoň se dáš pěkně do pořádku a v květnu už to konečně klapne. Bude hezky, dobrá nálada a ještě po dovolené..
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.