1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7157
24.2.17 20:09

Tak jsem psala dr Hromadove mail ohledne toho vlozeni od pichnuti ovitrelle, vsude pisou ze se pichne a za pet dni je ket a ne az 7den, tak uvidim co mi napise. I v predchozim jsem to tak mela. Jsem z toho zmatena :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
24.2.17 20:09

Tak jsem psala dr Hromadove mail ohledne toho vlozeni od pichnuti ovitrelle, vsude pisou ze se pichne a za pet dni je ket a ne az 7den, tak uvidim co mi napise. I v predchozim jsem to tak mela. Jsem z toho zmatena :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
24.2.17 20:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
24.2.17 20:27

Jj ty předtím byly kety v nativu… poprvé jsem nebrala nic a podruhé estrofem a utrogestan… což dávají skoro pořád.
Ale ten týden je v pořádku. Předtím jsem si taky píchla vyvolávačku ovulace a od píchnutí ovulka přijde do 36hodin a potom těch pět dní a je to akorát. Já jsem si píchla taky ve středu večer ve 20.00hodin ovitrelle pak den nic a další den ráno hned na odběr to bylo dneska a ve středu což je pět dní od odběru je embryo transfer. Zavádí se už jen pětidenní blastocysta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
24.2.17 20:40

@kliki jak tady čtu všechny ty příspěvky tak z toho mám zvláštní pocity. Já si taky píchala ve středu ovitrelle, ale až 22:30. Ráno v 8 měl být odběr a na řadu jsem šla až kolem 10 hod. Kolik ti odebrali zralých vajíček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
24.2.17 20:48

No to se asi píchá podle toho kolik mají holek a pak si urči pořadí. taky jsem si ho jednou píchala ve 21:00 a podruhé a ž ve 22:00hodin. A na řadu jsem šla až o půl 11. Teď jsem si to píchala ve 20.00hodin a na řadu jsem šla už 08.15. Takže v pohodě. Odebrali mi 9 folikulů z toho 7 oocytů a zítra si budu volat kolik jich oplodnili. Spíš si fakt neumím představit, že ve středu až bude transfer, že už mě nebude bolet břicho a ještě má u toho otěhotnět. Tam, kde jsem teď tak mi dali papír a je tam napsáno, že před tranferem má být poloplný močový měchýř a na tom bazírujou. A pak tam 30min ležíš a jdeš domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
24.2.17 21:10

@kliki tak to je pěkný výsledek. Mě odebrali 3 vajíčka, z toho 3 zralé, až v pondělí mi volali, že se všechny oplodnily a ve středu až jsem šla na transfer mi řekli, že zůstaly jen 2(ale ze tří je to krása), i když to jedno pokulhávalo, ale dohnalo to. Jedno mi dali a to druhé máme v mrazáčku. To čekání bylo dlouhý. Hlavně mi jen jednou volali, prý to nekontrolují každý den, aby nenarušili průběh vývoje. O tom, že nemám být vyčuraná nepadlo ani slovo. Embryo zavedli a hned jsem mohla jít. Prý už je to na kvalitě embrya a žádné polehávání to neovlivní. Moooc držím palečky :)

Příspěvek upraven 24.02.17 v 21:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
24.2.17 21:10

@kliki tak uz jsem trochu klidnejsi, dekuji :hug: Taky budu zitra pichat v devet vecer :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
25.2.17 01:04

Ahoj holky, nevím jestli si na mě ještě některá pamatujete, dlouho jsem tu nebyla. V úterý mě čeká KET, tak mi to nedalo a poslední dny sem nakukuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
25.2.17 08:53

@Macamaca ahoj,budu drzet pesti :hug: Mas ket v nativu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
25.2.17 09:43

@Majula85 no podle toho jak tady máš číslo 85 tak hádám, že je to ročník a že je ti 32let. Mě bude v květnu 39, takže to mám akorát. Dneska jsem si volala a řekli mi, že z těch 7 se podařilo oplodnit jen 4 a že v pondělí si mám zavolat, kdy bude embryotransfer. Možná že v pondělí, v úterý a nebo ve středu podle toho jak se budou embryjka vyvíjet. Jsem z toho výsledku trochu smutná :,(. Ale když čtu výsledek tvůj a tuším tvůj věk, tak si říkám, že na můj věk je to opravdu krásný výsledek. Jinak dneska jsem se probudila a bříško už zatím nebolí. Nasadila jsem dneska ráno utrogestan a uvidíme co bude dál. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
25.2.17 09:58

@kliki tak to je fajn, že tě už bříško nebolí. Ano je mi 32. Máš krásný výsledek. Někdo jich má 15 a vydrží jen jedno. Asi na tom něco bude, že čím míň jich je, tím jsou kvalitnější. To bude určitě dobré. Utrogestan beru taky, 3×1, už jsem si docela zvykla, ale to neustále mokro není nic moc příjemného. Ale co by člověk neudělal. Hodně odpočívej, embryjko se u tebe musí mít dobře a když budeš odpočatá bude to určitě lepší :) určitě dej vědět jak to s tebou vypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
25.2.17 10:13

@Majula85 díky moc. Já se cítím fakt dobře:-). Nechtěla bych to zakřiknout. Ale žádný rady jako v repromedě mi nedaly. Jako co můžu a co ne.. jako třeba se jen sprchovat a tak… dokonce přemýšlím, že bych si šla dneska zacvičit do fitka, ale nevím jestli to není blbej nápad. Jak píšeš, že tělíčko musí být odpočaté. Jenže když mi to tam pak dají, tak zase nebudu nic neděla. Některé si berou neschopenky a doma jen leží a to musí být asi taky dost na palici. Já beru 3×2denně. Je to šílený to blato tam, ale dá se to zvládnout. Přinejhorším se to dá ještě polykat, tak to je taky dobrá možnost a výhodat toho utroše, že když někde jsi a nemáš možnost si ho zavést, tak se prostě spolkne a je to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
25.2.17 10:40

@kliki ja vždy zaváděla a mám pocit, že jsem v letáčku i četla že je to lepší. Ja po et normálně chodila do práce, ale hodně jsem odpočívala. Koupání, cvičení, sex následující týden a námaha byla zakázána. Mě k tomu pořád po tom odběru bolelo břicho takže jsem ani moc divočit nemohla :D i po 14ti dnech po odběru jsem měla rozbouřené vaječníky, na UTZ obrovské tmavé skvrny, a říkali mi, že to je dozvuk stimulace. Hlavně já nedočkavka už 5ty den po transferu testovala a byl tam slabouny duch, který den ode dne sílil. No a jak zjistíš toto tak se hlídáš zase jinak. Ono prý neschopenka po et je zbytečná, že opravdu záleží na kvalitě embrya. Sama poznáš co ti bude vadit :)

Příspěvek upraven 25.02.17 v 10:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
25.2.17 10:42

@kliki jinak transfer je fakt dobrej az ten pátý den. Mě jedno embryjko zaniklo až po třetím dni a když si vezmu že by my zrovna ten třetí den dali toto, tak je to zbytečná snaha a naděje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.