Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@hancami kolik ma vlastne ta sliznice mit? Uz se v tom moc neorientuji, uz je to dlouha doba co jsem byla tehu. Mela by mit minimalne 12mm?
@kelynka pokud si dobře pamatuju tak optimum 8-12mm, ale někdy zavádějí při min když více cyklu za sebou prostě neroste a někdy i když je víc, jsou centra, která nad 12mm nejdou
Holky, tak volali z genetiky, že z těch posledních 5 embryí není ani jedno OK po PGS. 2 jsou na konzultaci - nějaké mozaicidní - ale nedoporučuje. Takže finální výsledek IVF - z 13 embryí vhodné na PGS, je 7 OK. Takže máme v mrazáčku ještě 6 ![]()
@kelynka píše:
Ahoj, je tady někdo kdo se chystá do centra repromeda v Brně na 1.ivf?Podělte se o svůj příběh…
Ahojky. Já chodím na Repromedu od 5/2016. V lednu jsem prodělala IVF a nyní jsem v 5tt. Pouze jednou jsem se setkala s nepříjemnou doktorkou, ale už jsem ji tam nikdy nepotkala. Občas jsem byla na vážkách zda jsou jejich postupy v pořádku, ale jak jsem psala jsem v 5tt a považuji je za odborníky. Držím palce
@Majula85 gratuluji k tehu ![]()
Jak se ta neprijemna doktorka jmenuje?
@kelynka píše:
@Majula85 gratuluji k tehu
Jak se ta neprijemna doktorka jmenuje?
Tak můžeš být v klidu. Na stránkách Repromedy už jsem ji nenašla. Asi byla nepříjemná na víc lidí
Rekla bych ze to byla Krajcovicova. Myslim ze mela zrzave vlasy. Ale nejsem si jista. Cetla jsem tu ze je neprijemna. Ted je na rodicovsky. Mne delala jeste v lete scratching, byla tam za dovoleny. @Majula85
Ahoj holky ve stredu jsem byla na kontrole 28+4 a mala mrla 1350. Zitra rozjizdim 30.tt (29+0). Utika to silene rychle.
Ano bude to ona. Jak dlouho chodíte na Repromedu než vás předají běžné gynekoložce?
Holky, máte někdo zkušenost s kontryhelem? dnes jsem 1dc, mám nasazen Estrofem 2-1-1 a říkala jsem si, že sliznici podpořím ještě kontryhelem ![]()
Kontryhel jsem zkoušela a u mě bez výsledku, ale četla jsem na něj dobré zkušenosti, tak asi pomůže jak u koho. Estrofem jsem taky brala, trochu pomohl na sliznici, ale úplně mi zastavil růst folikulů. Nevyrostly ani o 1mm
Příspěvek upraven 17.02.17 v 10:23
Bezva díky
teď jsem v 6tt tak to je za chvíli. Příští úterý jdu zase na repromedu tak se dozvím víc
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.