1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2322
7.2.17 09:25

@beata123 ahoj, taky o něm uvažuju, kolikátý den cyklu se dělá? Takže další cyklus Ket? Kolik ještě mrazacku máte? A máte u nich nějakou genetiku? Možná už se to tady někde psalo, ale jsem nějak mimo obraz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
7.2.17 09:37

Kelynka: jsou tam dvě // :hug: :hug: :hug: ve čtvrtek jdu na kontrolu po KETu a na krev, tak snad i tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.17 09:49

@Len3ka potichoucku gratulujuuuuuuuuuu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
7.2.17 09:59

@pajinkapajinka :kytka:
jsem hrozně šťastná, takhle daleko jsme nikdy nedošli, ale ty průvodní jevy ty mě - vlastně spíš partnera - ničí :zed: Místo toho, abych se radovala a užívala si každý den, tak bulím u reklamy, u hokeje…, večer jdem naprosto v pohodě spát, já se k němu otočím zády a začnu v duchu vzpomínat co mi kdy řekl nehezkýho, čím mi ublížil… babru se ve starých věcech a sebemrskačsky je domýšlím, dotknout se mě nesmí… zlatý PMS :roll: Snažím se ovládat, ale je to silnější než já. Ráno se tomu zasmějem, to mu to všechno řeknu, ale večer slzavý údolí, to i špatně dejchá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
7.2.17 10:13

@hancami
Dělá se to asi týden po ovulaci, ale já žádnou nemám takže sem natom byla asi 2dny před ms a na druhý pokus, protože jsem to na první dostala předtím.
Mě ohledně toho radila kratjana :hug:
Máme pgs a čeká mě 4ket poslední.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
7.2.17 10:15

@Len3ka
Moc gratuluju a kolkáty pokus máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
7.2.17 10:18

@beata123 5let neúspěšných pokusů o otěhotnění normální cestou, 1 neúspěšná stimulace (odebrali jen jedno vajíčko a to nevydrželo do druhého dne) a teď při druhé stimulaci ze dvanácti odebraných vajíček zbylo jen toto jedno embryo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
7.2.17 10:40

@Len3ka super :hug: :hug: už bylo potřeba, aby se tady nějaké // objevily :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
7.2.17 10:44

@beata123 jj, taky mi to poradila Kratjana :) já ovulaci taky nemívám a pokud ano, tak hodně pozdě cca 25dc, takže když bych měla řízený cyklus Utrošem, tak na sractching až ke konci cyklu tedy :) to je fajn, protože se zase léčím z nemoci a čekám ms cca za 2-3 dny. Tak jsem se bála aby to nebylo někdy do poloviny cyklu - ještě musím stihnout konzultaci u Hromadové :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
7.2.17 10:46

@Len3ka jj, ty nálady jsou hrůza :mrgreen: nejhorší je, že to člověk nijak neovlivní :mrgreen: chlapi by měli brát něco na trpělivost :mrgreen: tak jeden jediný bojovník!!! moc držím palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
7.2.17 11:27

Leni gratuluji. Chodis primo do caru? Nebo jsi to resila s Rozvadovskou?

@Kikuška moooooc gratuluji k princezne. Uz par dni tu vyhlizim tuhle super zpravu. Uplne cumim na ty miry.je hodne malicka na 40.tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
7.2.17 11:32
@beata123 píše:
@hancami
Dělá se to asi týden po ovulaci, ale já žádnou nemám takže sem natom byla asi 2dny před ms a na druhý pokus, protože jsem to na první dostala předtím.
Mě ohledně toho radila kratjana :hug:
Máme pgs a čeká mě 4ket poslední.
:srdce: doufam ze ti to vyjde. Ted uz jsi kolikaty den cyklu? Ja si nechala pichnout i intralipid. Byl to posledni bojovnik a uz jsem byla bezradna.
@hancami @beata123 ja vam to tak preju, i Kelynce, Adriane. Uz tu bojujete taky dlouho ;(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.17 12:12

@Len3ka JUJ, TAK to s tebou ty těhu hormony pěkně mlátí :-D.. neboj, partner to vydrží a až uvidí mimi tak bude slzavé údolí on :-D :-D.. mooooc držím palce.. moc moc moc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
7.2.17 12:20

@Len3ka moooc gratuluji :hug: :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
7.2.17 12:50

@kratjana děkuju :hug:, chodím na kontroly do Znojma, v Repromedě jsem byla akorát na odběru a transferu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.