Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@beata123 ahoj, taky o něm uvažuju, kolikátý den cyklu se dělá? Takže další cyklus Ket? Kolik ještě mrazacku máte? A máte u nich nějakou genetiku? Možná už se to tady někde psalo, ale jsem nějak mimo obraz ![]()
Kelynka: jsou tam dvě //
ve čtvrtek jdu na kontrolu po KETu a na krev, tak snad i tam…
@pajinkapajinka ![]()
jsem hrozně šťastná, takhle daleko jsme nikdy nedošli, ale ty průvodní jevy ty mě - vlastně spíš partnera - ničí
Místo toho, abych se radovala a užívala si každý den, tak bulím u reklamy, u hokeje…, večer jdem naprosto v pohodě spát, já se k němu otočím zády a začnu v duchu vzpomínat co mi kdy řekl nehezkýho, čím mi ublížil… babru se ve starých věcech a sebemrskačsky je domýšlím, dotknout se mě nesmí… zlatý PMS
Snažím se ovládat, ale je to silnější než já. Ráno se tomu zasmějem, to mu to všechno řeknu, ale večer slzavý údolí, to i špatně dejchá.
@hancami
Dělá se to asi týden po ovulaci, ale já žádnou nemám takže sem natom byla asi 2dny před ms a na druhý pokus, protože jsem to na první dostala předtím.
Mě ohledně toho radila kratjana ![]()
Máme pgs a čeká mě 4ket poslední.
@beata123 5let neúspěšných pokusů o otěhotnění normální cestou, 1 neúspěšná stimulace (odebrali jen jedno vajíčko a to nevydrželo do druhého dne) a teď při druhé stimulaci ze dvanácti odebraných vajíček zbylo jen toto jedno embryo
@Len3ka super
už bylo potřeba, aby se tady nějaké // objevily
![]()
@beata123 jj, taky mi to poradila Kratjana
já ovulaci taky nemívám a pokud ano, tak hodně pozdě cca 25dc, takže když bych měla řízený cyklus Utrošem, tak na sractching až ke konci cyklu tedy
to je fajn, protože se zase léčím z nemoci a čekám ms cca za 2-3 dny. Tak jsem se bála aby to nebylo někdy do poloviny cyklu - ještě musím stihnout konzultaci u Hromadové ![]()
@Len3ka jj, ty nálady jsou hrůza
nejhorší je, že to člověk nijak neovlivní
chlapi by měli brát něco na trpělivost
tak jeden jediný bojovník!!! moc držím palce!!!
Leni gratuluji. Chodis primo do caru? Nebo jsi to resila s Rozvadovskou?
@Kikuška moooooc gratuluji k princezne. Uz par dni tu vyhlizim tuhle super zpravu. Uplne cumim na ty miry.je hodne malicka na 40.tt.
@beata123 píše:
@hancami
Dělá se to asi týden po ovulaci, ale já žádnou nemám takže sem natom byla asi 2dny před ms a na druhý pokus, protože jsem to na první dostala předtím.
Mě ohledně toho radila kratjana
Máme pgs a čeká mě 4ket poslední.
@Len3ka JUJ, TAK to s tebou ty těhu hormony pěkně mlátí
.. neboj, partner to vydrží a až uvidí mimi tak bude slzavé údolí on
.. mooooc držím palce.. moc moc moc ![]()
@kratjana děkuju
, chodím na kontroly do Znojma, v Repromedě jsem byla akorát na odběru a transferu
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.