1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7157
31.1.17 15:43

@kliki ja jsem mela i u prvnich i u druheho pokusu prednison i anopyrin a oba vysly. Imunologii mam udelanou, tam problem neni. Ty jsi ted po ketu??

Příspěvek upraven 31.01.17 v 15:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
31.1.17 15:44

@hancami tak to je fajn, ze mate tolik mrazacku :palec: Ja mam ty dva mrazacky z roku 2011,proto nas tlacila do celeho ivf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
31.1.17 16:46

@kelynka aha… tak to potom jo… Já měla bohužel dva kety a ani jeden nevyšel. Tak jestli to bylo tím, že mi to v repromedě ani nenabídli. Přešla jsem jinam a tam mi to právě nabídli s tím, že jsem o tom přemýšlela a řekla jsem, že to nechci. Bojím se přibírání. Po dvou IVF jsem přibrala 10kg. Takže po tom prednisonu asi bych byla ještě tlustší. Ale jestli by to opravdu zabralo, když ty s tím máš tak dobré zkušenosti tak bych to asi taky prubla. Tento rok mi bude 39let a po dvou IVF jsme měli po PGS jen jedno zdravé embryjko. Takže už jsme dva pokusy vyčerpali a nic. Takže jsme se rozhodli přejít jinam. A jinde mi to právě navrhli a já teda stím prednisonem váhám a s tím anopyrinem možná, že bych na to kývla. Teď jsme to zkoušeli přirozeně tak uvidíme a když ne.. tak si mám jít pro injekce ale tentokrát místo gonalu by to byl Menopur. Tak uvidíme co bude dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
31.1.17 16:56

@kelynka ahoj ja se chystam v breznu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
31.1.17 18:03

@kliki ja nevim jestli pozitivni vysledek byl prave diky prednisonu a anopyrinu, ale pri techto lecich jsem u ketu otehotnela. Ja jsem teda nikdy nestudovala, co jsou to za leky, v repromede my je dali, tak jsem jim verila. Ale proc mi je dr ted nedala nevim, asi uz je nedavaji pokud neni podle nejakych vysledku potreba :think:. Jak pujdu na utz tak se ji zeptam :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
31.1.17 18:05

@adrusenkaaa tak super, ze nas bude vic :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
31.1.17 18:07

@kelynka ale uz ted se toho bojim…ani se netesim.Uz ted na me jdou mesicky. Takze ty dalsi uz se budu pripravovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
31.1.17 18:09

@adrusenkaaa tak to mame podobne, hrozne se bojim zklamani, ze to nevyjde. Rikam si, ze jsem mela dva pokusy oba uspesne a ze bych mela takove stesti a zase byl uspesny? :zed: Ach jo. Nejhorsi je, ze to bude posledni pokus :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
31.1.17 18:12

@kelynka jak budes priptavovat sliznici, udes brat nejake hormony na sliznici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
31.1.17 18:29

@adrusenkaaa rekla,ze udelame nativ. Beru jen letrox na stitnou zlazu a femibion nic vic :nevim: Rekla mi, ze 12den cyklu mam prijet na utz a kdyby sliznice nebyla ani folikul, tak da nejake leky. Kazdopadne uvidim jak se to cele bude vyvijet, ket chci mit maximalne do 20dne cyklu, pozdeji ne. Na to uz pak neverim, ze by mohl byt uspech. Ty nejake leky mit budes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
31.1.17 18:52
@kelynka píše:
@adrusenkaaa rekla,ze udelame nativ. Beru jen letrox na stitnou zlazu a femibion nic vic :nevim: Rekla mi, ze 12den cyklu mam prijet na utz a kdyby sliznice nebyla ani folikul, tak da nejake leky. Kazdopadne uvidim jak se to cele bude vyvijet, ket chci mit maximalne do 20dne cyklu, pozdeji ne. Na to uz pak neverim, ze by mohl byt uspech. Ty nejake leky mit budes?
tak já jsem měla oba kety až 25.den cyklu. A teď jak jsem byla na kontrole, jestli bude ovulace nebo ne tak jsem měla ovulaci buď ten den a nebo hned následující a to byl 21.den cyklu a nebo 22.den cyklu. Takže ten ket u měl byl zřejmě asi zbytečně brzo a proto to taky možná nevyšlo. těžko říct
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
31.1.17 19:13

@kliki ket se dela 5 dni po ovulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
31.1.17 19:14

@kelynka zrejme budu mit estrofem na podporu slihnice.Ale budu ho brat az 12dc.Jen podpori sliznici. Kdyby hormony brala 1dc tak mi zablokuje ovulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
31.1.17 19:38

@adrusenkaaa ano vim, ze blokuje ovulaci… takze to budes mit podobne… u me se rozhodne ten 12den cyklu jestli je potreba sliznici podporit nebo ne. Jsem zvedava. Nejhorsi je to cekani :zed: Ted cekam na menzes. Uz aby prisla… Zavadet budes jedni nebo dve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
31.1.17 19:39

@kliki co se tyce toho transferu ridila bych se podle toho jak mas dlouhe cykly. Muj cyklus je jen 28dni max 30,takze proto by pro me 25den uz bylo pozde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.