1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2322
1.2.17 11:18

@Len3ka tak moc držím palce :hug: člověk by chtěl něco cítit, aby měl tu víru, že se něco děje, ale nevěš hlavu, kolikrát nen nic cítit a je to dobré!! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
1.2.17 11:22

@Len3ka neboj se, u kazde tehulky jsou priznaky jine. Nektera nepocituje nic, nektera ma pobolivani apod. Urcite to dobre dopadne :hug: Anopyrin a prednison ti nedali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
1.2.17 11:28

@Len3ka Držím moc pěsti :hug: Já neměla absolutně žádné příznaky, nic mě nebolelo a uz jsem ani nepočítala, že by to vyšlo. A ono ano a dnes mi tu spinká devítiměsíční rarášek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
1.2.17 11:52

Kelynka: nene, ani anopyrin ani prednison, ale zapomněla jsem, měla jsem vyšší hladinu prolaktinu, tak beru ještě 2×týdně Dostinex

ptala jsem se, jestli mám něco (ne)jíst, (ne)pít a tak, akorát mi řekli, že ležet s nohama nahoře je hloupost, akorát ať si hlídám prochladnutí nebo naopak přehřátí, týden vynechat pohlavní styk a pak raději s kondomem, žádnej velkej úklid nebo sport, dostatečnej pitnej režim a jinak je to v jiných rukách… tak se snažím… no akorát s tím pitným režimem mám trošku problém

holky, moc děkuju, ta podpora moc potěší… jsem si říkala, jakej jsem tvrďák a cynik, ale ten devítiměsíční rarášek mi vehnal slzy do očí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
1.2.17 14:18

@Len3ka ja jsem ji jeste ted ohledne prednisonu a anopyrinu napsala. Uvidim co mi odepise. Jinak taky mam celkem problem s pitnym rezimem, malo piju. Musim se nutit. Tak hezky odpocivej a drzim pesti :hug: :hug:. Kdy budes testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
1.2.17 18:00

Holky tak mam si rict o ovitrelle pred ketem? Ovitrelle obsahuje hcg hormon a pry podporuje otehotneni!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
1.2.17 18:31

@Len3ka Držím moc palce, ať se zadaří, myslím, že ty příznaky nehrají až tak roli, jen se člověk moc sleduje… :kytka: Hodně štěstí :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
1.2.17 18:37

@adrusenkaaa Adri, tak já Ovitrelle měla taky, to vypadá, ze ho předepisují těm, které mají normální bezproblémový cyklus s ovulací, ale zeptala bych se na to… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
1.2.17 18:56

@adrusenkaaa pokud se lepi naplasti tak se zrejme nedava, jen pri nativu.. Zkus se na to teptat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
1.2.17 19:00

Dr Hromadova uz mi napsala ohledne prednisonu a anopyrinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
1.2.17 19:03

Jinak nevim proc, ale ja u obou tehotenstvi kvuli anopyrinu zacla vzdy spinit nebo krvacet… :think: je mozne ze zvysuje krvacivost? Nikdy jsem si pribalovy letak necetla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
1.2.17 19:12

@T.martasek Ja mam bezproblemovy cyklus.Jen mam nizsi sliznici. Ja se na to zeptam, zebych ho chtela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
1.2.17 19:24

@adrusenkaaa folikul mas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
1.2.17 20:39

@kelynka ano mam.Jwn vejcovody ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
3.2.17 20:31

@Len3ka ahoj, tak co, jak to s tebou vypada :andel: Jeste jsi netestovala? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.