Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Len3ka GRATULUJIIIIIIIIII ![]()
Příspěvek upraven 09.02.17 v 15:32
@Len3ka a už něco cítíš? nevím, který den jsi to byla, ale psala, jsi že ztrácíš naději, že nic necítíš, tak jestli se to už změnilo ![]()
Děkuju ![]()
hancami: nic, vůbec nic mi není, ale byla jsem dneska ujištěna, že to příjde a rozhodně mě to nemine
Jedinný, co pociťuju jsou ty záchvaty vteku, sebelítosti a vímjáčehoještě dohromady, ty mi dávají zabrat ![]()
@Len3ka no, pak co je lepší, co?
hlavně, že je vše OK, jen tak dál ![]()
@Kikuška90
Moc gratuluji k malé princezně
Už jsem si říkala, že by to tak mohlo být. Kde jsi rodila?
Jinak já jsem normálně přirozeně otěhotněla!
Ale bohužel to bylo mimoděložní a museli mi vzít vejcovod.
Když už se zadařilo, tak takhle blbě to dopadlo. ![]()
@beata123 ahoj tak jdy jdes na utz? Ja jsem to dnes dostala, ale zitra me ceka gastro zaludku tak az podle vysledku se rozhodne jestli muzu na ket. Snad bude vse ok. Tobe drzim pesti at je vse jak ma ![]()
@kelynka
Ahoj v pátek jdu na utz tak se uvidí, měla jsem hrozně krátkou ms tak jsem zvědavá co sliznice. Díky taky držím pěsti at můžeš na ket ![]()
Holky, dnes jdu na konzultaci, už jsem 33dc i přes nasazený utroš a vysazení minulé pondělí MS pořád nikde. Prsa mě bolí pořádně
mám plno otázek ke KETu, který bych chtěla v březnu a před tím ještě možná ten scratching, tak snad na vše odpoví a nebude si o mě myslet, že jsem blázen ![]()
@beata123 tak budu drzet pesti
Pak pisni. Ja jdu na utz pristi patek
. Na gastru mensi zanet, za tyden budu po lecich jsko rybicka, na ket muzu. Snad vse bude pripravene jak ma byt
![]()
@hancami test jsi nezkousela?
Urcite ti vse krasne vysvetli. Dr Hromadova je celkem dost upovidana, nekdy uz me to i nudilo, jak to vse dopodrobna vysvetlovala ![]()
@kelynka
JJ písnu, uvidíme jak to půjde. Tak paráda můžem vzůru dotoho ![]()
@kelynka test jsem zkoušela v neděli a nic.
včera ze mě měla Hromadová asi dost, ty moje otázky
taky měli nějaké velké skluzy, brali mě o 40min později
ale závěr je, že spíše doporučuje intralipid, že scratching nejsou potvrzené studie, že někde říkají ano, někde ne, takže mě nějak zvlášť nepřesvědčovala. dělala UTZ, sliznice 10mm, že to vypadá, že by ms měla dorazit brzy. Ale jestli chci, tak kdyby nedorazila do pátku mám skáknout ke své dr pro agolutin. A jestli jsem někdy brala Utroš mimo stimulaci, já že vždy vyvolávačka agolutinem, tak říkala, že je pak lepší vždy zajít cca 20.-22.dc na agolutin.
taky mám zkusit mrknout na rozpis z bývalé kliniky, jak časovali ket, kdy se embryo chytlo, že většině se po nasazení utroše změní struktura sliznice třeba za 5 dní a pak jsou případy, kdy později, no a oni vlastně vloží embryo a sliznice není připravena ![]()
takže nyní čekám na MS a začnu brát Estrofem (chci ho místo Climary - dala si tam poznámku, že na vlastní žádost chci Estrofem, tak si říkám, že z té Climary mají asi nějaké plusy..) a půjdeme do toho
rozmýšleli jsme se, jestli teď nebo po dovolené a manža říka : na co čekat, když to vyjde bude dovolená chození pěšky a když to nevyjde, tak kola a po dovolené další pokus ![]()
@hancami
To mám problém já že se asi nestrefujeme do doby kdy je ta sliznice připravena příjmout embrio.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.