1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
61
4.2.17 09:48

Kelynka: testovala, ale bojím bojím se jen doufat. Ráno jsem si udělala test - dneska je 10.den od KETu - a tam takový pididuch, spíš jsem si ho tam přála vidět, než že by tam doopravdy byl, zklamaně jsem zalezla zpátky do postele, jenže mě začalo bolet břicho, tak jsem vstala a v koupelně zůstal ten test… a najednou koukám, že jsou na něm jasný dvě čárky…ale po limitu, tak červíček hlodá no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
4.2.17 10:42

@Len3ka mě moje gyndařka říkala, klidně ho můžete namočit celý a nechat v moči, výsledek to neovlivní a pokud se objeví čárky po limitu vysledek je stejně pozitivní. takže potichu gratuluju :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
4.2.17 11:25

@Len3ka myslim, ze muzes doufat v pozitivni test :hug: :hug: Potichoucku gratuluji :hug: Mas foto? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
4.2.17 12:17

Hancami, kelynka: děkuju :hug:
kelynka: nemám, páč mám stařičkej mobil - sice má foťák, ale když chci dát fotku na net, tak musím přes nějaký kabel do PC a o kabelu už za ty roky netuším, kde je. :) už několikrát mi bylo nabízeno, ať si pořídím novej - ale zatím mi to příjde zbytečný, telefonuju, SMS pošlu a víc tak nějak nepotřebuju. Naopak mám dojem, že mít novej mobil, tak budu trávit na internetu víc času než by mi bylo milo. Hodně v práci doprovázím klienty k doktorům a jsme v čekárnách snad sami kdo se mezi sebou baví, jinak všichni žmoulají v ruce mobil… snažím se odolávat co to jde. Ale musím říct, že to, že nemůžu někomu občas poslat fotku čehokoliv, mě na tom trošku štve. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
4.2.17 13:22

@Len3ka rozumim :lol: Preji at test krasne sili :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
5.2.17 18:31

Pro holky co si me pamatuji jak jsme bojovaly spolu, davam na vedomi, ze moje malicka je na svete. Narodila se v patek 3.2.2017 vyvolavanym porodem ve 40+0 s mirami 46cm a 2380g. Nase Michaelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.17 18:37

@Kikuška90 nadherna pusinka. Moooc gratuluji a hodne zdravi preji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
5.2.17 19:00

@Kikuška90 moc gratuluji a přejeme hlavně zdrsvíčko prdelce :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
5.2.17 20:06

@Kikuška90 mooooc gratuluji a preji zdravicko :srdce: :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
5.2.17 21:41

@Kikuška90 Obrovská gratulace k princezně :srdce: Je překrásná. Tak hlavně hodně zdravíčka oběma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
5.2.17 22:26

@Kikuška90 moc gratuluji. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
6.2.17 10:07

@Kikuška90 Velká gratulace a ať se jí tady na světě líbí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
6.2.17 13:06

@Len3ka co ty, co dalsi testik? Myslim na tebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
6.2.17 14:44

@Kikuška90 Od srdce gratuluji. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
7.2.17 09:02

@Kikuška90
taky moc gratuluju hlavně zdravíčko přeji:-)
Já včera byla na tom scratchingu a dalo se to přežít, naštěstí to bylo rýchlé pak mě asi pů dne bolelo břicho jak při MS. A zkusím i ten intralipid a asi si dám i znova akupunkturu když už poslední tak vše :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.