Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kratjana Je malicka, celou dobu podle odhadu rostla jak mela, ale posledni 4 tydny jsem chodila do porodnice na ozvy a za ty 4 tydny pribrala jen 200g podle odhadu, den pred porodem mela odhad 2600g, proto mi porod vyvolavali, protoze nebyl duvod k prenaseni, ikdyz vsechno vypadalo dobre, prutoky pupecnikem OK.
Ten odhad byl vyssi protoze ma hrozne dlouhe nozky, tak ty to zvetsili. Jinak tezko rict proc je tak drobna, ale mela jsem i malou placentu a tenoucky pupecnik, holt asi nejsem stavena na velky deti. ![]()
@pajinkapajinka slzel už při transferu ![]()
hancami: no doufám, že to brzy vymizí nebo se to aspoň nebude stupňovat, můj muž je zlatej, hrozně hodnej, ale tohle myslím nemůže vydržet dlouho nikdo
@kratjana děkuji, jj už je to dlouhý boj
Ale nějak cítím, že to teď vyjde
teď v tom prosinci i před letem jsem měla opačné pocity a musím říct, že to tak bylo vždy při transferu, jen ty pocity vždy rekl, jestli budou // nebo ne. Ted to ještě dotáhnout ty // do konce ![]()
@Kikuška90
Móóc gratuluji maminko ![]()
přeji hodně zdravíčka vám oběma holky ![]()
@Len3ka
Tak to ti moocc přeji a držím palce at to dopadne dobře ![]()
@kratjana
Díky jsem 13DC a intralipid budu mít taky, čekám ted na MS.
@beata123 teď jsem z toho trochu zmatená. Já myslela, že se na ten scratching chodí cyklus před Ket, ale jestli to chápu, byla jsi mini? Y cyklus a teď tenhle cyklus Ket není, ale až ten další???
@hancami píše:
@beata123 teď jsem z toho trochu zmatená. Já myslela, že se na ten scratching chodí cyklus před Ket, ale jestli to chápu, byla jsi mini? Y cyklus a teď tenhle cyklus Ket není, ale až ten další???
Ja se v tom.taky ztracim
beat ma myslim polovixni cykly nez je zvykem tak ji yo asi naordinovali jinak ![]()
@hancami
Já mívám cyklus po 16,17 dnech takže defakto dvakrát v měsíci. Takže jsem byla na tom 2dny před MS.
@hancami
A ted hned jak dostanu MS tak už se chystám na ket, nic si z toho nedělej já se tom taky nevyznala a několikrát se ptala @kratjana. Oni ti to poví přímo na míru v repro.
@beata123 aha, tak s tím jsem se ještě nesetkala s polovičnimi cykly
@kratjana a který FC jsi byla na ten scratching ty Jani?
@beata123 a kdy cekas menzes? Ja ve ctvrtek a taky me ceka ket ![]()
@Len3ka
to je skvele.
Ty stavy jsem mela taky. Manzel prisel z prace a ja ho hned sjela nez me stihl pozdravit. Taky si rikam jak to daval. A musim priznat, ze reklama na Merci me vzdycky dostala ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.